נו... ומה יהיה הסמל שלה? מגן דויד, או מנורה? אני אומר מנורה! ושם הרכב? יהודיה. Judea (כמו השם 'יונדאי', רק הרבה יותר טוב). במכונית שלי לא יהיו דאווינים. איך אני שונא את כל העיצובי חללית והחרטא הזה... מה שהכי חשוב בעיני, הוא בולם-זעזועים, נבנה את ההכי איכותי בעולם. אף מעצב לא יתקרב למפעל הרכבים שלי. מצידי שהרכב ייראה כמו עכבר. אתה יודע, יש נשים מכוערות, והם נשואות באושר. כי העובדה היא, שלפרצוף מתרגלים. והעובדה היא, שלטווח הארוך, מה שקובע הוא הפנים. והעובדה היא, שכשאוהבים משהו, מתחילים לראות את היופי שלו, גם אם הוא מכוער (כי יש לו יופי, פשוט פחות, זה הכל). זה לא יהיה אוטו-דאווין, אוטו נועד ע"מ להגיע למקומות מהר, וזה הכל. הוא יהיה בטוח, האוטו יעבור ה- ISO הכי מחמיר. בדיוק כמו שהאתר הזה עמד בסטנדרטים הכי מחמירים של W3C. (ה- 4 אייקונים קטנים מלמטה יעידו על כך). זאת הסיבה שבאקספלורר ובפיירפוקס האתר הזה עובד כמעט כמעט זהה. לאוטו לא יהיה 'עיצוב'. בכלל. אם בגלל הדרישות של הבטיחות והבולם-זעזועים, יצא אוטו מכוער להחריד, אז זה מה יש. (לא צריך גם צבע, שיישאר עם צבע יסוד) אוטו זה לא ציור. והגיע הזמן שבחורים יבינו שלהרשים בחורה עם אוטו, זה רושם לטווח קצר. ואחרי זה? מה עם 'אופי'? אישיות חביבי...
ראש יהודי יש לנו. אני רוצה גאווה! אני רוצה שכאשר לוקחים ילד יהודי יליד הארץ למפעל ייצור הרכבים של 'יהודיה', נוכל לומר לו בגאווה שמי שתיכנן את העיצוב של האוטו (ובעצם כל אלו שיצרו את האוטו בכל שלביו), היה יהודי מארץ הקודש. והילד יוכל להרגיש מה זה גאווה לאומית. כי זה חסר. לעזאזל, זה חסר.
אה כן, יהודיה לא תהיה עשויה 'פיברגלאס', אין לי שום רצון שילעגו לה. היא תהיה עשויה מהחומר שהכי מתאים שממנו היא תהיה עשויה. עם התחשבות קודם כל בבטיחות. (אני מניח שהחומר הוא 'פח', ואני מניח שגומי מסביב יהיה טוב. - זה עובד במכוניות מתנגשות בלונה פארק, אין סיבה לא לעשות את זה פה. מצידי שיהיו כריות עם נוצות אווז. כי כשחיי-אדם (יהודי) מוטלים על הכף, ___ על מראה חיצוני.)