כתב נושא: לכל מי ששאל, הנה דוגמא לערבים חפים מפשע  (נקרא 6785 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
לכל מי ששאל, הנה דוגמא לערבים חפים מפשע
« להגיב #25 ב- : ספטמבר 07, 2010, 21:24:14 »
אין יכול להיות, מעצם היותו חלק מהקולקטיב שאנחנו נלחמים בו, מדובר באויב. ואויב מחסלים. אני יהיה כנה איתך, לי אישית אין דם לחסל ילדה בת 5 שדופקת לי בדלת a man has to know his limitaions. אבל אני בהחלט יודע שמדובר באויב, ולא חי באשליות.

ואני אגיד את זה יותר בבירור, לגיטימי ועוד איך לחסל אותה, זה שלי אין את הכיבה לעשות את זה זו בעיה שלי. ואין לי שום זכות לכפות את המגבלה/חולשה שלי על החברה בעת מלחמה. לכפות את החולשות שלי כמגבלות על החברה כדי שאני לא יצטרך להתמודד עם זה.

לדעתי, אם אתה חושב שזה לגיטימי לחסל סתם ככה ילדה בת 5, שאתה מודה שהיא חפה מפשע, אז יש לך בעיה קשה.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #26 ב- : ספטמבר 07, 2010, 21:26:51 »
לדעתי, אם אתה חושב שזה לגיטימי לחסל סתם ככה ילדה בת 5, שאתה מודה שהיא חפה מפשע, אז יש לך בעיה קשה.

ילדה של מחבל, זה לגיטימי?

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
« להגיב #27 ב- : ספטמבר 07, 2010, 21:28:25 »

חוץ מזה שים לב שאתה חולק על המשתמש m4a1 שסובר שיש ערבים חפים מפשע, אתה סובר שאין.

אתה לא תצליח לסכסך בינינו יא שב"כניק, תגיד לחבר'ה שלך שהמסימה נחשלה.    
כל דור שאינו נבנה בימיו [בית-המקדש] מעלין עליו כאילו הוא החריבו. תלמוד-ירושלמי, מסכת יומא, א'.

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
« להגיב #28 ב- : ספטמבר 10, 2010, 10:23:29 »
בס''ד

שוב אתה מגן על האוייב הערבי הנאצי באובססיה חולנית. יש כתבה על זה כי זה כל כך נדיר. ואפילו במקרה הזה, המשפחה הערבית תרוויח הרבה מזה.

גם היו מקרים של גרמנים שהצילו יהודים לפני השואה. אבל בכל זאת, בסוף העם הגרמני רצח מעל שישה מיליון יהודים הי''ד. הגרמנים הנאצים הצליחו לבצע את השואה בגלל יהודונים כמוך ששיכנעו את היהודים שהגרמנים לא מסוגלים לעשות דבר כל כך אכזרי כמו שואה.

O0