כתב נושא: יפית גרינברג (ג' יפית)  (נקרא 2549 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק yossso

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "...ובחרת בחיים..." (דברים ל, יט)
    • אני בפייסבוק
יפית גרינברג (ג' יפית)
« ב- : ספטמבר 06, 2010, 00:17:57 »
אז פעם אחת צחקו עליה בקומדי סטור. קראו לה "מ. כוערת", ופעם אחת בארץ נהדרת. זה היה גדול. אבל מה.. זה כל?

היצור הזה.. (ג. יפית) משקר לך בפרצוף. הוא אפילו לא מכבד אותך מספיק בשביל לשקר לך בצורה מתוחכמת. הוא פשוט קורא לך אידיוט ישר בפנים. תחליפו אותה ובמקומה שימו וידאו של אדם מחרבן. ככה אני אדע שמחרבנים עלי, אבל לפחות לא מנסים להסתיר את זה ממני. ואז ההערכה שלי כלפיי רשות השידור תגדל. תמיד אני מדבר עם אנשים על זה וכולם אומרים לי את אותו סיפור "אבל היא סיפור הצלחה, אין על זה ויכוח". אה וואלה? מעניין אם אפשר לדפוק אותה. כלומר לארגן מרד חברתי ולא לקנות אף אחד מהמוצרים שהיא מפרסמת. בחברה הדתית הייתה איזו רשת מזון שמכרה בצורה לא הולמת עבור דתיים, אז הם באמת החרימו אותה. אז התקשורת כעסה... אבל הנה - הם אשכרה עשו את זה. זה לא קשה. תבינו, התקשורת היא בסה"כ אחרי הכל תאגיד. תאגיד רוצה להרוויח כסף. אם מישהו לא כלכלי לו... הוא יעוף. במוקדם או במאוחר. אבל מה? כנראה שכבר היה מרד כזה נגד ג' יפית, כי אחרת היא לא הייתה מתחילה לפרסם דברים שברור שכולם יקנו, כמו במבה למשל. כך שיכול להיות שהיה מרד והוא כבר הצליח. אבל גם עם במבה, היא מפרסמת את הבמבה המקורי? (זה עם ה"תינוק" החולני משהו.) אז אפשר לקנות במבה חיקוי, יש די הרבה חיקויים, לפחות 3.
אני לא יודע מאיפה לאנשים הגיע הרעיון הקונצנזוסי משהו של "ידוע שהיא סיפור הצלחה", גם סטלין היה בשלטון כמה שנים, סיפור הצלחה? גם התוכנית "פספוסים" הייתה קיימת שנים על גבי שנים. סיפור הצלחה? בחיית רבאק... מראים בנאדם, מרחוק, נוסע על .. כאילו סירת מנוע, ומאחוריה חבל, ובקצהו אדם מחזיק בחבל, והוא גם גולש על גלשן. והסירה נכנסת למנהרה, אבל האיש יותר גבוה מהסירה, אז הוא מקבל מכה בראש מהקיר שממנו בנוי המנהרה. מילא אם הוא היה נכנס בזה חלש.. אבל לא... הסירה הייתה מהירה מאד. אבל זה מרחוק אז אנחנו לא רואים את הדם והכאבים. והשמן עם הסיגריה, מבטיח לנו בחיוך מלא ביטחון שלא קרה שום דבר לאיש בסרטון. מעניין למה הוא טרח לומר לנו את זה... ומה מכפר על העבירה הזאת? - להראות לנו את התאונה הזאת בתור "פספוס". מה מכפר על זה? קולות "מצחיקים" של פספוסים שמוכנסים בזמן שהאיש פגע עם הראש בקיר של המנהרה...
בא לי לעשות וידאו. שבו בא בריון, מרביץ ליגאל שילון. ועם כל אגרוף של הבריון, שמים איזה קול של "פספוס". ואז בסוף כשהוא על הרצפה.. מן סוג של "חייך, אכלת אותה."

אני חושב שהמחבלים שאנחנו תופסים.. אוקי.. אז יש לנו לב יהודי ואין לנו אנשים שיתעללו בהם בחקירות (נגיד... כי מי שחשוד בהטרדה מינית / אונס, שמים לו נקניק על המפשעה ואז משחררים רוטויילר. עד כמה ששמעתי. אבל נגיד שזה לא ככה.). אז בואו נציב מולם טלויזיה, ערוץ 2 במשך שבועיים רצוף... תבינו.. הם לא רגילים לכזאת רמה של בולשיט. בשבילם זה, מה שקרוי בהנדסה, "קפיצת מדרגה". הראש שלהם פיזית פשוט יתפוצץ. ואחרי זה... אפשר יהיה אפילו לשחרר מחבלים. הוא הרי השתגע. בנאדם משוגע זה לא אותו דבר כמו בנאדם מלא שנאה. בנאדם משוגע לא יודע כלום. - הוא יכול להיות מחבל ערבי ולעשות פיגוע על הערבים בטעות. לא? אין לי מושג האמת, איך מתנהג משוגע אמיתי. כולנו תמיד משתמשים בביטוי "משוגע" כדי להצביע על זה שיוצא דופן. אבל האם מישהו במציאות אשכרה פגש משוגע? משוגע אמיתי - כזה של בית משוגעים. אני הייתי לכל היותר במחלקה הפסיכיאטרית של תל השומר (הרבה חיילים שיצאו על 21 מגיעים לשם). והייתי גם במחלקה פסיכיאטרית במזערה (לא חשוב כרגע למה, אבל בכל אופן, שוב, הייתי במחלקה של הקלים - לא אלימים או שום דבר.). אז... אפילו אני, לא באמת פגשתי משוגע. אז אתם, בטח שלא. אלא אם מישהו פה עבד או עובד בבית משוגעים.
"לוּלֵי ה' שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם : אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ : ... : בָּרוּךְ ה' שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם" (תהלים קכד; ב-ג, ו)

"...לֹא בְחַיִל וְלֹא בְכֹחַ כִּי אִם בְּרוּחִי אָמַר ה' צְבָאוֹת" (זכריה ד, ו)
"...לֶב מֶלֶךְ בְּיַד ה'..." (משלי כא, א)