הדרך הכי טובה לפרק מדינה, היא גייס חמישי. זאת עובדה - גם בפולין היו מלא גרמנים (לפני שכבשו את פולין). לא שהעם הפולני, ימח שמו וזכרו לעולם ועד, לא אשם בזוועות, אבל הגרמנים שהיו בתוכו באותה תקופה, לא עזרו במילים עדינות.
פעם חבר אמר לי, שמחבל ידוע אמר "בשביל להשמיד את מדינת ישראל, יש לחזק את השמאל שלה."
המחבל, ימח שמו וזכרו לעולם ועד, פשוט צודק.
העניין הוא, שהעולם המוסלמי (הרוב המכריע של המוסלמים - זה שיוצא להפגין ברחובות תמיד, ולא החכמים שלהם) לא מסוגל לחשוב כמו אותו מחבל. הנה הוכחה:
תבינו משהו - *כל* המפגינים שהיו איתו, לא הבינו שזה עלבון לאיסלם להחזיק שלט כזה. כי אחרת הם היו שוחטים אותו. כת יכולה להפוך אנשים לרצחניים כ"כ עד שקשה לעמוד נגדם, אבל היא גם מעמעמת להם את הלב ואת השכל. - ופה אנחנו נכנסים לתמונה.
שמאל נועד לפרק מדינות. ככל שידוע לי. (אני גם יודע בערך למה השמאלנים בארץ, הם שמאלנים. זה לא פשוט כ"כ. אכתוב על כך בהזדמנות. הכרתי שמאלנים, אני בקשר מתמיד עם אחד מהם (אבל אנחנו לא מדברים פוליטיקה בכלל, אני עוזר לו לצאת מהדיכאון)).
העניין הוא, שכת האיסלם, היא כת פרו-גברית בין היתר. אבל קמה במערב כת אחרת, ששמה 'פמיניזם', שהיא דווקא פרו-נשית. אם נחזק את הפמיניזם המוסלמי (וכבר יש דבר כזה), האיסלאם ייחלש (אני חושב). חוץ מזה, גם בלי קשר לאיסלאם, בעולם המוסלמי מקובל (בלי קשר הדוק לאיסלם) שקיימות משפחות. יש אפילו מושגים כמו 'כבוד המשפחה'.
(דרך אגב, המקום בו הפמיניזם ידע את ההצלחה הגדולה ביותר שלו, היא דווקא כאן - בארץ הקודש. אנחנו העם שהכי מתרפס בפני הנשים שלו, זאת תוצאה ישירה של החיים בגולה, ובפרט באירופה (אבל תעזבו את זה עכשיו) בפרט גדולה ההתרפסות הזאת בקרב יהדות פולין. - האישה הפולניה היא 'בלובסטה' והגבר הפולני הוא סמרטוט. כל המדינה יודעת את זה. אבל לא באתי לרדת עליהם, וזה גם לא סיפור מצחיק. בכלל. על יהדות פולין בפעם אחרת.)
אז במדינות איסלאם, משפחה זה דבר חשוב. ותראו איזה נשק נהדר התפתח בידינו - כמו רמז מאלוהים שאומר "תשתמשו בי".
הפמיניזם, מבוסס על פירוק התא המשפחתי. - הדבר הכי בסיסי הדרוש לשם קיום חברה. מטרת הפמיניזם איננה להעצים נשים, בניגוד למה שמקובל לחשוב. ידועים מקרי אונס של נשים, והאשה באה לפמיניסטיות, וכל מה שעניין אותן זה 'האם את מוכנה שנפרסם את הסיפור שלך'.
כלומר הפמיניזם, כמו כל כת, מטרתה היא לקדם את עצמה. קרה מקרה בארץ, שערבים אנסו ישראלית. מה עשו שלי יחימוביץ'? איפה הייתה בילי מוסוקנה לרמן? זהבה גלאון? (שכ"כ התרעמה על הרעיון להפוך את הזנות לחוקית בארץ). איפה הן היו כשזה קרה? בעיתונים הראשיים הוצגה תמונה עם ערבים וישראלית, וכותרת 'החוטפים בכו עם הנאנסת'. זה כמה שלפמיניסטיות באמת איכפת מנשים יהודיות / ישראליות! רק לכהניסטים (ובמצב שבו אנשים הם נורמליים, רק לגברים) באמת איכפת מנשים. - זה מושתת בנו. קופים זכרים, יש להם מספיק כוח פיזי בשביל להרוג את הנקבות והילדים - מזון קל. אפילו בכת האיסלאם - מבין הקורבנות שלו. לאיזה אחוז של נשים נכרתו איברים, ולאיזה אחוז של גברים וילדים זה קרה? - אפילו האנשים הכי מרושעים לא יכולים לחלוטין לשבור את מנגנון ההגנה-על-נשים הזה. גם הנאצים: לזרוק נשים לתאי גזים ולהפעיל ידית - זה קל - כי אתה לא רואה מה עשית להן, וכי לא באמת אתה עשית את זה. וזאת הייתה *אשה* נאצית שדרכה על בטן של יהודיה עם הנעל שלה, ע"מ שהתינוק ימות. (עדות של ניצלות שואה). באותה נעל היה בקצה האחורי, מן ברזל כמו אצל קאו-בוי-ים.
סליחה על כל הזוועות, גם מצד אחד נסחפתי, וגם מצד שני חשוב מאד היה לי להוכיח לכם שמנגנון הגנה על נשים אכן קיים אצל גברים. אותה ניצולת שואה גם אמרה שכשגבר נאצי פיקד עליהן, מי שהיה לה חזה כבר נפול - נשלחה לגזים. - מבינים שהקוף שבאדם איכשהו מגן על נשים? (אני לא יודע האם אצל נשים יש מנגנון הגנה זהה כלפיי גברים. אני נורא רוצה להאמין שכן. אבל אין לי שמץ. בכל אופן, בטבע לא היה צורך במנגנון כזה לנשים - כי שם הכוח הפיזי היה הכוח היחיד, והוא היה רב יותר אצל הגברים.)
כת הפמיניזם כבר קיימת באיסלאם, ומכיוון שהיא איסלאמית, היא אכזרית יותר מאשר כת הפמיניזם המקורית (הנוצרית או הישראלית).
דרך אגב, פה הזמן לציין את הבוז שאני רוכש לקהילה הרפורמית (או קונסרבטיבית): ביהדות מקובל שרק הגברים עולים לתורה. אני לא יודע למה. אבל אם עכשיו - כאשר הפמיניזם שטף את העולם - אז פתאום בקהילה הרפורמית (או קונסרבטיבית) מותר לנשים לעלות לתורה. זה אומר שגם הם לא יודעים למה גברים עולים לתורה. ואדם שעושה משהו בעיוורון ובלי חשיבה למה הוא עושה את זה. לא רק שאני בז לו. הטבע עצמו בז לו: אם רוח באה, הוא משנה כיוון. כמו עלה.
גם יותר קל לחזק את הפמיניזם באיסלאם, מהסיבה הפשוטה, שהפמיניזם באיסלאם הוא באמת מוצדק: לנשים שם אין זכות: לנהוג, לבחור, להתלבש בחופשיות, וכנראה עוד הרבה דברים.
זכות לבחור צריכה להינתן רק לגברים ששירתו בעבר בצבא בתפקידים שמערבים מגע ישיר עם האויב (חי"ר ומרגלים עד כמה שידוע לי.). אני הצבעתי ליברמן. חיילים יהודים נהרגו במשט. אני חלקית אשם בהרג. (אני יודע שהוא רק שר חוץ, אבל גם זה איכשהו השפיע בטח בעקיפין על היהודים ההרוגים במשט). לא צריכה להיות לי את הזכות לבחור.
לגבי נהיגה, יש לתת להן לנהוג, אבל חס וחלילה לא להוריד סטנדרטים כשמדובר במתן רשיון נהיגה לנשים.
לגבי לבוש: מי שמתלבשת כמו זונה, את הכבוד שלי תתקשה לקנות.
וזהו. עד כמה שידוע לי, לפחות היום, המדינה המוסלמית הפמיניסטית ביותר היא מצרים:
http://arabicfemdom.com/FEMDOM זה ראשי תיבות של FEMALE DOMINATION - סטייה מינית שמערבת אשה בעמדת כוח, שקיימת בקרב גברים שינקו פמיניזם בילדותם. - כלומר גברים מהמדינות הבאות (לפי סדר הראדיקליות של הפמיניזם בהם): ישראל, ארה"ב, אנגליה, קנדה, צרפת, איטליה, גרמניה.
(ואני גם אחד כזה. לפחות בינתיים.)
בארצות ערב ה- FEMDOM הוא יחסית חלש: זה רק משיכה לרגלי נשים, שזה ה- FETISH הכי חלש. זהו FETISH שקיים גם אצל הרבה גברים ישראלים, ממה שידוע לי.
מצטער להיות כ"כ ישיר, ואני מתנצל אם פגעתי ברגשות של אנשים דתיים. אבל אני לא אומר את כל זה במטרה להגעיל אתכם, אתם מוכרחים לדעת את כל האמת, אם אנחנו רוצים לנצח את האויבים שלנו, ולחיות יום אחד בשלווה ובאושר במדינה הזאת. ומנסיוני, אלה דווקא הדקויות הקטנות בחיים, אשר מהן נחשפים הסודות הכי גדולים. (יש כוכבים שנראים לנו קטנים, אבל הם גדולים בהרבה מהשמש - הם פשוט רחוקים יותר.)