כתב נושא: אומרים עלינו קיצוניים סתכלו על הקיצוניים האמיתיים  (נקרא 6391 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק ביתר בדם

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • כהנא צדק !

מה אתם אומרים על החארות האלה ?
"ואריה אם ישאג מי לא ירעד"

מנותק פרימיטיב

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
האנשים הדוחים ביותר בעולם

מנותק ביתר בדם

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • כהנא צדק !
אם ימני היה אומר דבר כזה אז ישר השב"כ הייה בא אליו ועוצר אותו

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
התנועה האנרכיסטית נחשבת לחוקית בארץ? צריך כבר לכלוא את האנשים האלה, הם חבורה של שמאלנים נאצים, צריך להעלות אותם על משט חד כיווני לעזה.
כל דור שאינו נבנה בימיו [בית-המקדש] מעלין עליו כאילו הוא החריבו. תלמוד-ירושלמי, מסכת יומא, א'.

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
התנועה האנרכיסטית נחשבת לחוקית בארץ? צריך כבר לכלוא את האנשים האלה, הם חבורה של שמאלנים נאצים, צריך להעלות אותם על משט חד כיווני לעזה.
למה לעזה??.לזרוק אותם לים יותר פשוט ויותר מועיל..

מנותק Brain

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
אני לא מבין למה אתם נזעמים, חשבתי שאהוד ברק הוא " רוצח " ו " מגרש " וכל השטויות האלה...

עכשיו בנוגע לאשכול עצמו ! ברור שמשני צידי הקשת הפוליטית יש קיצוניים , צריך לדעת לנהל דו שיח מבלי ללכת לזרמים קיצוניים ( הכהניסטים מימין והאנרכיסטים משמאל ). מה לא מובן ?

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
למה לעזה??.לזרוק אותם לים יותר פשוט ויותר מועיל..

צודק אחי.  :)

אני לא מבין למה אתם נזעמים, חשבתי שאהוד ברק הוא " רוצח " ו " מגרש " וכל השטויות האלה...

עכשיו בנוגע לאשכול עצמו ! ברור שמשני צידי הקשת הפוליטית יש קיצוניים , צריך לדעת לנהל דו שיח מבלי ללכת לזרמים קיצוניים ( הכהניסטים מימין והאנרכיסטים משמאל ). מה לא מובן ?

השמאל זה סרטן. האם סרטן יכול להיעלם ע"י זה שתדבר איתו? לא. צריך למצוא תרופה לסרטן. אם הפתרון זה לחסל ת'ערבים (וזה אכן הפתרון), אז זה מה שיעשה. השמאל לא יוכל להגן על הערבים אם לא יהיו ערבים, נכון?   
כל דור שאינו נבנה בימיו [בית-המקדש] מעלין עליו כאילו הוא החריבו. תלמוד-ירושלמי, מסכת יומא, א'.

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *

יצא לך לפגוש ערבי מעזה שהוא לא קיצוני?!

מנותק ביתר בדם

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • כהנא צדק !

איזה דו שיח אתה רוצה לנעל איתם הם עתומים ולא מבינים שהערבים גם מי שלא אומר את זה בפרהסיה רוצה להרוג אותנו או לפחות לגרש אותנו מארץ ואתה גם מפגר כי לפי התמונה שלך למטה אתה חושב שאפשר להשיג איתם שלום לפי דעתי תקן אותי אם אני טועה כבר 60 שנה אנחנו מנסים לעשות איתם שלום והם בשלהם ממשיכים לעשות פיגועים ולירות טילים לעבר ישובי הדרום והצפון ודרך אגב לא על כולם אתה או הציבור שומע וזה הדבר שאני לא מבין מה הסמולנים מזוכיסטים נעים להם שרוצחים או פוגעים באחיהם על בסיס יומי

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
אתם לא פחות קיצוניים אתם הרי רוצים להשמיד את כל הכנסיות בישראל...
"אנחנו לא רוצים עקרונות, אנחנו רוצים עובדות!" (קלימנט וורושילוב)

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
...אתם הרי רוצים להשמיד את כל הכנסיות בישראל...

למה לא? גם הנוצרים יש"ו הם אוייבים שלנו, וחוץ מזה, צריך לטהר את הארץ מעבודה זרה.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
למה לא? גם הנוצרים יש"ו הם אוייבים שלנו, וחוץ מזה, צריך לטהר את הארץ מעבודה זרה.

אם כך אז אני לא מבין מה אתם רוצים מהניאו-נאצים שמציירים צלבי קרס על בתי כנסת בגרמניה גם הם בסך הכל רוצים לטהר את גרמניה מיסודות זרים...
"אנחנו לא רוצים עקרונות, אנחנו רוצים עובדות!" (קלימנט וורושילוב)

מנותק Brain

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *

השמאל זה סרטן. האם סרטן יכול להיעלם ע"י זה שתדבר איתו? לא. צריך למצוא תרופה לסרטן. אם הפתרון זה לחסל ת'ערבים (וזה אכן הפתרון), אז זה מה שיעשה. השמאל לא יוכל להגן על הערבים אם לא יהיו ערבים, נכון?   

הרשה לי לתרגם לך את זה ידידי:

" היהודים זה סרטן. האם סרטן יכול להיעלם ע"י זה שתדבר איתו? לא. צריך למצוא תרופה לסרטן. אם הפתרון זה לחסל ת'כושים (וזה אכן הפתרון). אז זה מה שיעשה. השמאל לא יוכל להגן על הערבים אם לא יהיו ערבים, נכון? "

אחרי 70 שנה בלבד ...

מנותק Brain

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
יצא לך לפגוש ערבי מעזה שהוא לא קיצוני?!

לא יצא לי לפגוש מתנחל מקריית ארבע שהוא לא קיצוני .

מנותק Brain

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
איזה דו שיח אתה רוצה לנעל איתם הם עתומים ולא מבינים שהערבים גם מי שלא אומר את זה בפרהסיה רוצה להרוג אותנו או לפחות לגרש אותנו מארץ ואתה גם מפגר כי לפי התמונה שלך למטה אתה חושב שאפשר להשיג איתם שלום לפי דעתי תקן אותי אם אני טועה כבר 60 שנה אנחנו מנסים לעשות איתם שלום והם בשלהם ממשיכים לעשות פיגועים ולירות טילים לעבר ישובי הדרום והצפון ודרך אגב לא על כולם אתה או הציבור שומע וזה הדבר שאני לא מבין מה הסמולנים מזוכיסטים נעים להם שרוצחים או פוגעים באחיהם על בסיס יומי

אני לא עונה לאוהדי בית"ר , מתנצל מראש !

מנותק Brain

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *

מי עוד אויבים שלנו אולי הטזמנים ?

מנותק gambito

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
מי רוצה לדבר איתך בכלל חתיכת שמאלנאצי דפוק!!!!!!!
תחזור לסכנין לאחים שלך חתיכת אפס!!!!!

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
במה מתבטאת הקיצוניות שלו??.

מנותק ביתר בדם

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • כהנא צדק !
למה אתה לא עונה אתה מפחד מהאמת אתה יודע שאנחנו צודקים

מנותק danielle

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
באמת שכואב לי לראות אנשים כאלה שמוכנים למכור את המדינה שלהם בשביל יחס
בושה שארגון כזה חוקי ..בושה למדינה!!
בציבור ועוד מצולם מעודד לרצח ממש מגעיל

הארגון הזה חי בסרט ואני אישית לא מחשבנת לאף אחד מהם כי הם חיים בסרט!

מנותק פרימיטיב

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
אם כך אז אני לא מבין מה אתם רוצים מהניאו-נאצים שמציירים צלבי קרס על בתי כנסת בגרמניה גם הם בסך הכל רוצים לטהר את גרמניה מיסודות זרים...

וזה למה הם צריכים להיות פה ולא בגרמניה

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
אני לא מבין. זה שיהודי רוצה להתיישב בארץ ישראל (ובעיקר עיר האבות) זו קיצוניות בשבילך?
אם כך, אז אותו ערבי שמתיישב במכה (בסעודיה) הוא גם קיצוני מבחינתך?
מה הקיצוניות פה? (ואל תגיד לי שזו אדמתם, כי התירוץ העלוב הזה כבר לא עובד. תמציא לפחות משהו חדש).
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!

לא יצא לי לפגוש שמאלנאצי שהוא לא בוגד.

אני לא שם זין עליך, ואני לא מתנצל.

מי עוד אויבים שלנו אולי הטזמנים ?

לך לטזמנים, בוא נראה אם הפסלים שהם מתפללים אליהם יעזרו לך (רמז: לא).