כתב נושא: הרב אמנון יצחק מאה אחוז צודק  (נקרא 9057 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק nuchsh

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
הרב אמנון יצחק מאה אחוז צודק
« ב- : אוגוסט 08, 2010, 22:40:51 »
שאם יאמרו אומות העולם לישראל לסטים אתם, שכבשתם ארצות שבעה גויים, הם אומרים להם כל הארץ של הקב"ה היא, הוא בראה ונתנה לאשר ישר בעיניו, ברצונו נתנה להם וברצונו נטלה מהם ונתנה לנו:  (רש"י בראשית פרק א' פסוק א')

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
« להגיב #1 ב- : אוגוסט 09, 2010, 00:03:01 »
אכן צודק.
אבל זה לא עוזר לנו כ"כ עכשיו.
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק michelb126

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #2 ב- : אוגוסט 10, 2010, 10:42:19 »
הוא צודק במובן הזה, אבל עדיין יש לו דעות אנטי ציוניות שלא צודקות בכלל, הוא אפילו הסכים עם הנטורי קרטא שאנחנו מתגרים בערבים יותר מידי כביכול... בשבילו לבנות עוד שטחים בארץ היחידה הקטנה שלנו זה להתגרות בגויים. איזו צביעות!

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : אוגוסט 10, 2010, 12:59:09 »
הוא צודק במובן הזה, אבל עדיין יש לו דעות אנטי ציוניות שלא צודקות בכלל, הוא אפילו הסכים עם הנטורי קרטא שאנחנו מתגרים בערבים יותר מידי כביכול... בשבילו לבנות עוד שטחים בארץ היחידה הקטנה שלנו זה להתגרות בגויים. איזו צביעות!
לא נראה לי שהוא מסכים עם נטורי קרתא:

שימו לב מהדקה 0:55-1:20 (אם לגבי נטורי קרתא יש "דין רודף", אז גם על השמאל הקיצוני הבוגד צריך לחול אותו הדין, לא?).
ושימו לב מה הרב אומר לו כאן: 4:00-4:30.

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #4 ב- : אוגוסט 10, 2010, 13:54:55 »
אפשרי לקבל קישור מאותם הדברים שאתה כותב שהרב אמר? (גם אני לא הכי מתחבר לגישה)

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
« להגיב #5 ב- : אוגוסט 10, 2010, 21:23:56 »
מה אתה מבלבל תשכל? לרב אמנון יצחק יש דעה אנטי ציונית? הוא הרב הכי ימיני קיצוני שאני מכיר ובכל הרצאות שלו על המצב הוא מזכיר לנו שהאיוב המוסלמי מחפש להשמיד אותנו!
והיה לו סרטון שהוא התווכח עם נטורי קרטא ואמר לו בפנים שיש לו דין רודף או במילים אחרות .. צריך להרוג אותו.. אז אל תגיד שטויות

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : אוגוסט 11, 2010, 09:37:56 »
מה אתה מבלבל תשכל? לרב אמנון יצחק יש דעה אנטי ציונית? הוא הרב הכי ימיני קיצוני שאני מכיר ובכל הרצאות שלו על המצב הוא מזכיר לנו שהאיוב המוסלמי מחפש להשמיד אותנו!
והיה לו סרטון שהוא התווכח עם נטורי קרטא ואמר לו בפנים שיש לו דין רודף או במילים אחרות .. צריך להרוג אותו.. אז אל תגיד שטויות
אפשרי אחי קישור לקבל לגבי הוויכוח עם נטורי קרטא?.אגב הרב אמנון יצחק רחוק מלהיות ימין קיצוני..זה שהוא אומר שהאויב המוסלמי מחפש להשמיד אותנו לא צריך להיות קיצוני אפילו ימני בשביל להגיד את זה..

מנותק פרימיטיב

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #7 ב- : אוגוסט 11, 2010, 11:55:36 »
אפשרי אחי קישור לקבל לגבי הוויכוח עם נטורי קרטא?.אגב הרב אמנון יצחק רחוק מלהיות ימין קיצוני..זה שהוא אומר שהאויב המוסלמי מחפש להשמיד אותנו לא צריך להיות קיצוני אפילו ימני בשביל להגיד את זה..

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #8 ב- : אוגוסט 11, 2010, 20:41:11 »
הרב אמנון יצחק מעולם לא היה ימני ולא רלוונטי לימין כלל, הוא חרדיסטי טיפוסי אמנם לא נטורי קרתא הארד קור, אבל הוא גם הוא נגד "התגרות בגויים" ולא מציע שום דבר מאשר להוריד ת'ראש ולקיים מצוות וללמוד תורה, לא נעים לומר, אבל היינו כבר שם, וכולנו יודעים איך זה נגמר...אם מישהו ראה איזה ישיבה ליטאית או חסידית במזרח אירופה מתבקש בבקשה לעדכן אותי...
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
« להגיב #9 ב- : אוגוסט 11, 2010, 20:50:19 »
לפי כל ההרצאות שלו עושה רושם שהוא ימני מאוד! הוא לא יכול לדרוש להרוג ולהלחם כנראה מכל מיני סיבות פוליטיות או שהוא לא מחפש צרות שהתקשורת והמדינה בעיקר יביאו לו..

אבל הוא עשה סרט של 50 דקות לא מזמן (אני ישלח למי שרוצה)

שם הסרט זה "מה שהמדינה לא רוצה שתראו"

והכל זה על מוסלמים הנאצים איך הם מתחמשים ואיך הם מחפשים להשמיד אותנו..  וצריך להלחם בהם וכ' וכ'..

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #10 ב- : אוגוסט 11, 2010, 20:52:02 »
לפי כל ההרצאות שלו עושה רושם שהוא ימני מאוד! הוא לא יכול לדרוש להרוג ולהלחם כנראה מכל מיני סיבות פוליטיות או שהוא לא מחפש צרות שהתקשורת והמדינה בעיקר יביאו לו..

והכל זה על מוסלמים הנאצים איך הם מתחמשים ואיך הם מחפשים להשמיד אותנו..  וצריך להלחם בהם וכ' וכ'..

אז זהו שהוא קורא לחזור בתשובה כפתרון לכל הבעיות הללו.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #11 ב- : אוגוסט 11, 2010, 21:14:43 »

זה שהוא נגד האסלאם זה ידוע, זה שהוא נגד הגויים באופן כללי זה גם ידוע, אבל זה מתוך חרדיזם צרוף כי הוא גם נגד "התגרות בגויים" וכל הטפה שלו על חזרה בתשובה נשמעת כמו מסע תעמולה איראני על כוחם ועצמתם ועל חוסר יכולתנו לעשות דבר משל היינו קומץ יהודונים מפוחדים בגטו, במחילה.....
הוא רק אומר שהפתרון הוא אך ורק!! לחזור בתשובה לעשות מצוות ללמוד תורהו להוריד את הראש ולא להתגרות בגויים, אין בזה שום חידוש, זה הקרם דה לה קרם של החרדיזם הצרוף, שום דבר שלא שמענו מאחרים לפניו.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק פרימיטיב

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #12 ב- : אוגוסט 11, 2010, 23:45:45 »
זה שהוא נגד האסלאם זה ידוע, זה שהוא נגד הגויים באופן כללי זה גם ידוע, אבל זה מתוך חרדיזם צרוף כי הוא גם נגד "התגרות בגויים" וכל הטפה שלו על חזרה בתשובה נשמעת כמו מסע תעמולה איראני על כוחם ועצמתם ועל חוסר יכולתנו לעשות דבר משל היינו קומץ יהודונים מפוחדים בגטו, במחילה.....
הוא רק אומר שהפתרון הוא אך ורק!! לחזור בתשובה לעשות מצוות ללמוד תורהו להוריד את הראש ולא להתגרות בגויים, אין בזה שום חידוש, זה הקרם דה לה קרם של החרדיזם הצרוף, שום דבר שלא שמענו מאחרים לפניו.

אז מה אם הוא דיבר על נגד "התגרות בגויים" אי אפשר להבין לאיזה מעשה הוא התכוון
"לא נטורי קרתא הארד קור" על מה אתה מדבר הוא יצא נגדם

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #13 ב- : אוגוסט 12, 2010, 09:04:45 »
הרב אמנון יצחק מעולם לא היה ימני ולא רלוונטי לימין כלל, הוא חרדיסטי טיפוסי אמנם לא נטורי קרתא הארד קור, אבל הוא גם הוא נגד "התגרות בגויים" ולא מציע שום דבר מאשר להוריד ת'ראש ולקיים מצוות וללמוד תורה, לא נעים לומר, אבל היינו כבר שם, וכולנו יודעים איך זה נגמר...אם מישהו ראה איזה ישיבה ליטאית או חסידית במזרח אירופה מתבקש בבקשה לעדכן אותי...
בדיוק!.יישר כח נץ הגדרתה אותו בצורה הכי נכונה!

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #14 ב- : אוגוסט 12, 2010, 09:06:26 »
הוא גם לא יוצא מחוץ ל"קו הירוק" איך אתה מסביר את זה?
נו באמת חבר'ה זה שהוא אומר שהמוסלמים אוייב זה הופך אותתו לימני?..ישלו גישה חרדית לכל דבר..אני מחזק את דיברי נץ!

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #15 ב- : אוגוסט 12, 2010, 12:17:43 »
אז מה אם הוא דיבר על נגד "התגרות בגויים" אי אפשר להבין לאיזה מעשה הוא התכוון-
יהודי שמדבר כך ביחס לכל מעשה שהוא, שהוא בגדר "התגרות מיותרת בגויים"-כלשונו מבחינתי אוטומטית נפסל ותודעתית מעולם לא עזב את חומת ק"ק יהופיץ.
נו חכם בלילה, בגלל זה בדיוק הדגשתי שלמרות שהוא אמר שיש דברים שמדינת ישראל עושה שהם בגדר התגרות בגויים, למרות כל זה הוא איננו נטורי קרתא, הבנת הנקרא ידידי.....
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק פרימיטיב

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #16 ב- : אוגוסט 12, 2010, 14:16:16 »
רק לפי הסרטון הראשון שהיה כאן :   המסקנה היא שאסור לוותר על שטחים.

בתערוכה שבא השוו את המתנחלים לנאצים אז גם הוא צויין שם "שר הלכה ומוסר ושמו הרב אמנון יצחק".

לי יש כבר סלט בראש יש מצב שהוא פשוט מנסה להיות מקובל על כל הדעות אבל עדיין אני רואה אותו בתור ימני

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #17 ב- : אוגוסט 12, 2010, 14:24:13 »
רבותיי, הבה לא נעשה כאן סלט.

לאומיות יהודית אינה "מחולקת" לימין ושמאל. ימין ושמאל אלו מושגים נכריים, בני המאה ה-18 והמהפכה הצרפתית, אשר זרים ליהדות. ויכוחים על הגדרות פוליטיות
שמתאימות לאירופה ואמריקה בלבד לא רלוונטיים.

אין פה עניין של שנאת ערבים, כי אפילו מה שמוגדר שמאל שונא את הערבים. הרב אמנון יצחק הוא רב גלותי, אשר מעולם לא יצא מהגטו, וחושב
מו רב שגר בשטעטל (מפה שיקול ההתגרות בגויים, שאינה איסור כלל וכלל, אלא עצה טובה מימי הגלות).

בין אם יוגדר כשמאל, ימין, מרכז, למעלה או למטה - יש לו הרבה רעיונות פסולים שאינם תואמים ללאומיות היהודית במלואה.

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #18 ב- : אוגוסט 12, 2010, 16:33:17 »
נץ ורון צודקים, הרב יצחק הוא חרדי מהסוג הקלאסי עם מנטליות של "שב ואל תעשה"..

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #19 ב- : אוגוסט 12, 2010, 17:03:14 »
נץ ורון צודקים, הרב יצחק הוא חרדי מהסוג הקלאסי עם מנטליות של "שב ואל תעשה"..
אני מסכים שרוב ההטפה שלו היא "ללמוד תורה וה' יעזור", אבל יש לו לפעמים גם הברקות (כמו בסרטונים הללו):

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
« להגיב #20 ב- : אוגוסט 12, 2010, 17:06:44 »
רבותיי, הבה לא נעשה כאן סלט.

לאומיות יהודית אינה "מחולקת" לימין ושמאל. ימין ושמאל אלו מושגים נכריים, בני המאה ה-18 והמהפכה הצרפתית, אשר זרים ליהדות. ויכוחים על הגדרות פוליטיות
שמתאימות לאירופה ואמריקה בלבד לא רלוונטיים.

אין פה עניין של שנאת ערבים, כי אפילו מה שמוגדר שמאל שונא את הערבים. הרב אמנון יצחק הוא רב גלותי, אשר מעולם לא יצא מהגטו, וחושב
מו רב שגר בשטעטל (מפה שיקול ההתגרות בגויים, שאינה איסור כלל וכלל, אלא עצה טובה מימי הגלות).

בין אם יוגדר כשמאל, ימין, מרכז, למעלה או למטה - יש לו הרבה רעיונות פסולים שאינם תואמים ללאומיות היהודית במלואה.

ויש לו על מי שיסמוך. מי שלא מקבל את הרב אלישיב, את הרב עובדיה יוסף, את הרב שטיינמן, את הרב קנייבסקי, את הרבי מילובביטש ואת כל שאר גדולי ישראל ה"חרדים", שלא יקבל את הרב אמנון יצחק שליט"א.

זאת בכל אופן לא הגדרה של "ימין" ו"שמאל", ויפה אמרת רון - ה"חלוקה" הפוליטית-לאומית הזאת היא זרה ומנוכרת ליהדות. יש תורה, ויש גדולי ישראל. ועל-פיהם הולכים. אני אישית כחב"דניק, מקבל את הגישה של כל גדולי ישראל - חרדים ולא-חרדים - כ"הנהגות" שונות ביהדות, ויש לכולן על מי ועל מה שיסמכו בתורה. אמנם אני הולך לפי הנהגות חב"ד, אבל אני לא פוסל רבנים אלא אם ברור שהם פוסקים באופן ברור נגד התורה (והמבין מבין). ביניהם לצערנו נמצאים "רבנים" של נטורי קרתא, קונסרבטיבים וכו'.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #21 ב- : אוגוסט 12, 2010, 17:26:44 »
ויש לו על מי שיסמוך. מי שלא מקבל את הרב אלישיב, את הרב עובדיה יוסף, את הרב שטיינמן, את הרב קנייבסקי, את הרבי מילובביטש ואת כל שאר גדולי ישראל ה"חרדים", שלא יקבל את הרב אמנון יצחק שליט"א.

זאת בכל אופן לא הגדרה של "ימין" ו"שמאל", ויפה אמרת רון - ה"חלוקה" הפוליטית-לאומית הזאת היא זרה ומנוכרת ליהדות. יש תורה, ויש גדולי ישראל. ועל-פיהם הולכים. אני אישית כחב"דניק, מקבל את הגישה של כל גדולי ישראל - חרדים ולא-חרדים - כ"הנהגות" שונות ביהדות, ויש לכולן על מי ועל מה שיסמכו בתורה. אמנם אני הולך לפי הנהגות חב"ד, אבל אני לא פוסל רבנים אלא אם ברור שהם פוסקים באופן ברור נגד התורה (והמבין מבין). ביניהם לצערנו נמצאים "רבנים" של נטורי קרתא, קונסרבטיבים וכו'.
יפה גם בשן, רק בתור חב"דניק אזכיר לך את המחלוקת הגדולה בדיוק בעניין זה בין הרבי מילובביץ' זצ"ל זיע"א לבין הרב ש"ך זצ"ל ואחריוהרב אלישיב שליט"א ואחרים, לשים אותם באותו מחנה בעניין זה, עובדתית זה לא נכון.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #22 ב- : אוגוסט 12, 2010, 17:50:44 »
חבר'ה אם כבר עלה הנושא של החרדים יש לי שאלה, החרדים כפי שאני מכיר אותם הם כדוגמת הרב אמנון יצחק, דוגלים בגישה של שב ואל תעשה, האם כל החרדים כאלה או שיש זרמים שמוקיעים את הגישה הזו ומאמינים בעשיה? אני מדבר על החרדים כרגע, ברור לי שהדתיים הלאומיים לא נמנים איתם.

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #23 ב- : אוגוסט 12, 2010, 20:26:30 »
חבר'ה אם כבר עלה הנושא של החרדים יש לי שאלה, החרדים כפי שאני מכיר אותם הם כדוגמת הרב אמנון יצחק, דוגלים בגישה של שב ואל תעשה, האם כל החרדים כאלה או שיש זרמים שמוקיעים את הגישה הזו ומאמינים בעשיה? אני מדבר על החרדים כרגע, ברור לי שהדתיים הלאומיים לא נמנים איתם.

יש את החרד"לים, למרות שאני לא בטוח שהם באמת נחשבים חרדים כי נראה שהם דווקא יותר קרובים לציונות הדתית מבחינת התפישה שלהם.
יש גם את החרדים כמו יונתן יוסף ומתיישבי שמעון הצדיק (למרות שיכול להיות שגם הם חרד"לים, אשמח אם מישהו יתקן אותי).

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
« להגיב #24 ב- : אוגוסט 13, 2010, 09:41:04 »
יפה גם בשן, רק בתור חב"דניק אזכיר לך את המחלוקת הגדולה בדיוק בעניין זה בין הרבי מילובביץ' זצ"ל זיע"א לבין הרב ש"ך זצ"ל ואחריוהרב אלישיב שליט"א ואחרים, לשים אותם באותו מחנה בעניין זה, עובדתית זה לא נכון.

אני יודע על המחלוקת ההיא, וזה מצער אותי. יותר מזה אין לי מה להוסיף.