במה אתה חושד?
מה אני נראלך הומו מזה חושד?
תדבר כמו בנאדם ולא ברמזים אני יחשוד ויחשוב מה שבאלי ..
ואין לך מה להתאכזב אחי זאת זכותי לשאול וזכותי לחשוד..
עזוב לרגע את חיים עצמו ותתחיל לחשוב,
תגיד לי אתה, אין לך מספיק אינטלגנציה בקודקוד כדי לראות ולהבדיל בין סרטון ערוך שבו מוציאים חצי ציטוט ומשאירים בחוץ את הרקע לדברים, חשבת על זה שאולי חיים בסרטון המקורי בכלל מצטט מישהו אחר ומבקר אותו בדיוק בשל דעות פרוורטיות אלה?
לא חשבת, זה עובדתית.
להציג סרטון ערוך בסגנון של ראיון מפוברק, ויש די והותר דוגמאות כאלה בתוכניות בידור וסאטירה שאני מתאר לעצמי שנתקלת בהם מתישהו בחייך, שבהם שואלים שאלה באולפן כשה"מרואיין" לא נמצא שם, והתשובות לשאלות שמוצגות על ידי "המראיין" באולפן הם בעצם תשובות או ציטוטים בהקשרים אחרים לחלוטין ולא קשורים כלל לשאלה, אבל הקישור שנעשה בראיון מפוברק זה הופך להיות מצחיק/סאטירי או בהקשר זה לכאורה מפליל על דעות פרוורטיות שאינן שייכות בפועל ל"מרואיין" כלל.
בדיוק כמו שאני עכשיו יכול לקחת קטעים ערוכים של כל פוליטיקאי ולהפוך אותו לדבר אחר לחלוטין.
כמו שאני אקח את אהוד ברק לדוגמא ואמצא קטע שהוא אומר את המילה- "ביבי" ואז אני אשאל בסרטון ערוך או באולפן את השאלה - "אהוד ברק אמור לי בבקשה, על מי צריך להקיא?" ואז אני אציג קטע שבו הוא אומר "ביבי", ואז יצאתי גדול מהחיים........זה בדיוק מה שנעשה בסרטון זה והאמת, זה די עלוב ופתטי שאתה בכלל מציג סרטון כזה, לא מראה אינטלגנציה גבוהה מידי מצידך.......