סקר

למה הונלוהוהו בתול?

כי הוא מעדיף סייבר עם ניאו נאצים
2 (16.7%)
כי הוא נראה כמו חייזר
1 (8.3%)
כל התשובות נכונות
9 (75%)

סך הכל הצבעות: 0

כתב נושא: סקר: למה הונלוהוהו בתול?  (נקרא 17704 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
סקר: למה הונלוהוהו בתול?
« להגיב #50 ב- : יולי 08, 2010, 23:27:50 »
אני לא נכנסת לפורום הספציפי הזה. מאחר שנכנסתי דרך הדף הראשי, ראיתי את הכותרת
לדעתי זה לא במקום לעלות סקרים כאלו או אחרים על חבר פורום כזה או אחר תהיינה הדעות אשר יהיו נגדו או בעדו כי זה גולש לפסים אישיים ולא מכובד, תודה.
:old_afro:

מנותק לוחם סיירת

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #51 ב- : יולי 09, 2010, 10:34:43 »
תחסמו כבר את הונלוהוהו  הבוגד המסריח , שתומך בנאצים מהפורום

מה אנחנו צריכים את הנבלה המסריחה הזאת בפורום  ?!

:fist:
{א} שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: {ב} עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: {ג} אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: {ד} הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: {ה} יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: {ו} יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: {ז} יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: {ח} יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:

פרק תהילים זה יהיה לרפואת יניב בן ענת הי"ו

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
« להגיב #52 ב- : יולי 11, 2010, 21:10:25 »
בס''ד
רון האפס פה הוא אתה, או שאולי אתה אף נמוך מזה. בכל אופן, אתה נראה לי כנער שטרם התבגר, ואם אתה חושב שיש לך סיכוי או עילה מסויימת להתנשא כאן מעל מישהו אז אתה טועה. ובגדול.
אתה מבייש את המונח ''כהניסט'', מכיוון שלהיות כהניסט או ימני אמיתי, אין פירושו להתנהג כילד אידיוט ולרדת על אנשים, גם אם הוא שמאלני קיצוני, אין כל סיבה לפתח שיחה או סקר על הנושא הזה שהעלת ברוב חוסר בגרותך הנפשית.
אם מתייחסים אל אדם כמוך כמנהל או כבעל סמכות בפורום הזה, אז אולי זה אומר משהו על הפורום הזה. חשבתי שהוא מורכב מאנשים איכותיים, ואכן יש כאן הרבה אנשים אינטליגנטים, שמאלנים וימניים כאחד. אבל אתה בהחלט לא שייך לקבוצה הזאת.
עדן איסקוביץ

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #53 ב- : יולי 11, 2010, 21:18:30 »
תראה, באתי אליך בפנים נחמדות והסברתי והוכחתי שהוא רשע ושאתה טועה בהגנתך עליו, אתה התחלת להשמיץ אותי באופן אישי וירדת לפסים של גיל, זה מספיק בשביל לסכם את הבגרות שלך, כך שאל תתחיל להתנשא, לא מראה על בגרות יתרה ובטח שלא שכל תקין, תוריד את הווליום, חבל שתתאכזב שאתה לא יודע לשלוט ברגשות הילדותיים שלך.

אם לא היית נחות מילד רגשן בן 4, לא היית מדבר מאחורי הגב (בפייסבוק).

ובטח שלא משתמש בזהות בדויה, אליהו.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #54 ב- : יולי 11, 2010, 22:34:15 »
בס''ד
רון האפס פה הוא אתה, או שאולי אתה אף נמוך מזה. בכל אופן, אתה נראה לי כנער שטרם התבגר, ואם אתה חושב שיש לך סיכוי או עילה מסויימת להתנשא כאן מעל מישהו אז אתה טועה. ובגדול.
אתה מבייש את המונח ''כהניסט'', מכיוון שלהיות כהניסט או ימני אמיתי, אין פירושו להתנהג כילד אידיוט ולרדת על אנשים, גם אם הוא שמאלני קיצוני, אין כל סיבה לפתח שיחה או סקר על הנושא הזה שהעלת ברוב חוסר בגרותך הנפשית.
אם מתייחסים אל אדם כמוך כמנהל או כבעל סמכות בפורום הזה, אז אולי זה אומר משהו על הפורום הזה. חשבתי שהוא מורכב מאנשים איכותיים, ואכן יש כאן הרבה אנשים אינטליגנטים, שמאלנים וימניים כאחד. אבל אתה בהחלט לא שייך לקבוצה הזאת.

עדן, רון הוא אכן נער שטרם התבגר. רק לפני חודש הוא חגג יומולדת 17. קודם כל שיוציא רשיון נהיגה, אחר כך שיתחיל לתפוס תחת על אנשים שגדולים ממנו בכמעט 10 שנים.
"אנחנו לא רוצים עקרונות, אנחנו רוצים עובדות!" (קלימנט וורושילוב)

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #55 ב- : יולי 11, 2010, 22:36:10 »
עדן, רון הוא אכן נער שטרם התבגר. רק לפני חודש הוא חגג יומולדת 17. קודם כל שיוציא רשיון נהיגה, אחר כך שיתחיל לתפוס תחת על אנשים שגדולים ממנו בכמעט 10 שנים.

טוב נער פייסבוק

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #56 ב- : יולי 11, 2010, 22:41:13 »
בס''ד

אני לא מסכים עם אשכולות אישיים כמו אשכול זה.

אבל רון לא ילדותי. הוא יהודי מוכשר וגאוני. עוד תראו את זה. רון עוד יהיה מנהיג יהודי גדול בע''ה. תראו אם אני צודק.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #57 ב- : יולי 11, 2010, 22:43:55 »
בס''ד

אני לא מסכים עם אשכולות אישיים כמו אשכול זה.

אבל רון לא ילדותי. הוא יהודי מוכשר וגאוני. עוד תראו את זה. רון עוד יהיה מנהיג יהודי גדול בע''ה. תראו אם אני צודק.

רון הוא הכהניסט הכי ילדותי שאני מכיר. עצם העובדה שהוא עושה סקר "למה הונלוהוהו בתול" ועצם העובדה שהוא כל הזמן יורד על אמא שלי דברים כאלה לא ממש מעידים על בגרות. וחיים, אם אתה לא מסכים עם כאלה אשכולות, אז הייתי מצפה ממך כאדמיניסטרטור הפורום למחוק את האשכול הזה, או לפחות לנעול אותו.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #58 ב- : יולי 11, 2010, 22:48:45 »
רון הוא הכהניסט הכי ילדותי שאני מכיר. עצם העובדה שהוא עושה סקר "למה הונלוהוהו בתול" ועצם העובדה שהוא כל הזמן יורד על אמא שלי דברים כאלה לא ממש מעידים על בגרות. וחיים, אם אתה לא מסכים עם כאלה אשכולות, אז הייתי מצפה ממך כאדמיניסטרטור הפורום למחוק את האשכול הזה, או לפחות לנעול אותו.

בס''ד

שוב הונלוהוהו, אני לא מסכים עם האשכול הזה. אני נגד אשכולות אישיים.

אבל אני אומר לכם שרון בן מיכאל גאוני ומוכשר. הוא עוד יוכיח את עצמו בע''ה.

עדן, לדעתי אתה צודק לגבי האשכול הזה. אבל אתה טועה בגדול לגבי רון. עוד תראה.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #59 ב- : יולי 11, 2010, 22:51:36 »
בס''ד

שוב הונלוהוהו, אני לא מסכים עם האשכול הזה. אני נגד אשכולות אישיים.

אבל אני אומר לכם שרון בן מיכאל גאוני ומוכשר. הוא עוד יוכיח את עצמו בע''ה.

עדן, לדעתי אתה צודק לגבי האשכול הזה. אבל אתה טועה בגדול לגבי רון. עוד תראה.

בינתיים הדבר היחיד שרון בן מיכאל הוכיח לגבי עצמו הוא שהוא ילד קטן ומטומטם בן 17 עם חלב על השפתיים שרק יודע לאיים ולקלל. ואם אתה לא מסכים עם האשכול הזה אני מציע שתנעל אותו תכף ומיד. אם אתה לא מוכן לעשות את זה למעני, לפחות תעשה את זה למען השם הטוב של התנועה שלך.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #60 ב- : יולי 11, 2010, 22:57:42 »
בינתיים הדבר היחיד שרון בן מיכאל הוכיח לגבי עצמו הוא שהוא ילד קטן ומטומטם בן 17 עם חלב על השפתיים שרק יודע לאיים ולקלל. ואם אתה לא מסכים עם האשכול הזה אני מציע שתנעל אותו תכף ומיד. אם אתה לא מוכן לעשות את זה למעני, לפחות תעשה את זה למען השם הטוב של התנועה שלך.

בס''ד

אני מתכוון לעשות את זה, אבל בינתיים יש לנו דו שיח מעניין. אנו מתווכחים עכשיו כמו שצריך, כמו בגירים.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #61 ב- : יולי 11, 2010, 22:59:03 »

חח פגוע

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #62 ב- : יולי 11, 2010, 22:59:27 »
בס''ד

אני מתכוון לעשות את זה, אבל בינתיים יש לנו דו שיח מעניין. אנו מתווכחים עכשיו כמו שצריך, כמו בגירים.

הוויכוח כרגע הסתיים. בבקשה תנעל את האשכול הזה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #63 ב- : יולי 11, 2010, 23:01:39 »
בס''ד

אני כן חושב שכדאי לנעול את האשכול כבר.

אז אני עושה את זה.