שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים

מס]ר עובדות על אוהדי הפועל

<< < (2/9) > >>

אוהד הפועל:

--- ציטוט של: בת ימי על יוני 03, 2010, 09:45:39 ---תפרסם את העובדות שרשמתה עליי באינטרנט.בוא נראה כמה אנשים יקחו אותך ברצינות.בכל מקרה בלי קשר כשמשווים אותי אליכם אתם הרבה יותר גרועים כי אני בינתיים מדבר ואילו אתם מבצעים פשעי שנאה על בסיס יום יומי.

--- סוף ציטוט ---

זה בדיוק העניין, שלא יקחו אותי ברצינות(אנשים הנורמליים) כי אנשים נורמליים לא מתעסקים בילד טמבל בן 16 שמבלבל את המוח. ואתה כרגע כתבת שאנחנו מבצעים פשעי שנאה על בסיס יומי(מה?) ואתה זה רק דיבורים?

בת ימי 1:

--- ציטוט של: אוהד הפועל על יוני 03, 2010, 09:49:29 ---זה בדיוק העניין, שלא יקחו אותי ברצינות(אנשים הנורמליים) כי אנשים נורמליים לא מתעסקים בילד טמבל בן 16 שמבלבל את המוח. ואתה כרגע כתבת שאנחנו מבצעים פשעי שנאה על בסיס יומי(מה?) ואתה זה רק דיבורים?

--- סוף ציטוט ---
יא אידיוט אומרים האנשים הנורמליים ולא אנשים הנורמליים.מה זה השגיאות האילו.תסתכל בקישורים ותראה מה זה פשעים.התעללויות בבעלי חיים.חילול כבוד המתים.ריסוס צלבי קרס,.איומים.הצדעה במועל יד.קריאות נגד ישראל.חילול ההימנון.תמיכה בקומוניזם ועוד.פשוט חולי נפש.ורגע אתה מודה שאתה לא נורמלי בגלל שאתה מתעסק איתי?

אוהד הפועל:

--- ציטוט של: בת ימי על יוני 03, 2010, 09:51:54 ---יא אידיוט אומרים האנשים הנורמליים ולא אנשים הנורמליים.מה זה השגיאות האילו.תסתכל בקישורים ותראה מה זה פשעים.התעללויות בבעלי חיים.חילול כבוד המתים.ריסוס צלבי קרס,.איומים.הצדעה במועל יד.קריאות נגד ישראל.חילול ההימנון.תמיכה בקומוניזם ועוד.פשוט חולי נפש.ורגע אתה מודה שאתה לא נורמלי בגלל שאתה מתעסק איתי?

--- סוף ציטוט ---

נו ואתה תומך בפשיזם, לך אין בעיה לחלל קברים של ערבים, אתה מגדיר את האתיופים נחותים, אתה מצדיע במועל יד, אתה קורא למחוק/להשמיד מספיק מקומות.
ללא ספק אנחנו לא אנשים נחמדים, אתה אישית באופן ספציפי, "לא בן אדם נחמד" בלשון המטה.

אגב כך את זה גם לתגובה הבאה שלך:
"אבל אתם צועקים נאצים ושואה"(איפה חיים בן פסח שיעשה את החיקוי של היהודי הניו יורקי/ליברלי המעצבן).

בת ימי 1:

--- ציטוט של: אוהד הפועל על יוני 03, 2010, 09:58:46 ---נו ואתה תומך בפשיזם, לך אין בעיה לחלל קברים של ערבים, אתה מגדיר את האתיופים נחותים, אתה מצדיע במועל יד, אתה קורא למחוק/להשמיד מספיק מקומות.
ללא ספק אנחנו לא אנשים נחמדים, אתה אישית באופן ספציפי, "לא בן אדם נחמד" בלשון המטה.

אגב כך את זה גם לתגובה הבאה שלך:
"אבל אתם צועקים נאצים ושואה"(איפה חיים בן פסח שיעשה את החיקוי של היהודי הניו יורקי/ליברלי המעצבן).

--- סוף ציטוט ---
אני מעולם לא תמכתי בחילול קברים של ערבים אז אל תכניס לי מילים לפה (למרות שהפעם צדקתה).וכן אני לא צריך להיות בן אדם נחמד כי מטרתי היא להילחם באויבינו ולא להיות נחמד אליהם כמוך.

אוהד הפועל:

--- ציטוט של: בת ימי על יוני 03, 2010, 14:56:15 ---אני מעולם לא תמכתי בחילול קברים של ערבים אז אל תכניס לי מילים לפה (למרות שהפעם צדקתה).וכן אני לא צריך להיות בן אדם נחמד כי מטרתי היא להילחם באויבינו ולא להיות נחמד אליהם כמוך.

--- סוף ציטוט ---

לא הבנתי, אם אתה לא תומך בריסוס על קברים איך צדקתי?

ולא כל כך הבנת את הקטע של "אדם נחמד"...

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה