שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים
מס]ר עובדות על אוהדי הפועל
El Blanco:
--- ציטוט של: בת ימי על יוני 04, 2010, 10:00:41 ---ולכן שיניתה את המשפט.מעניין.בינתיים רון אתה היחיד שמשתמש בצלב הקרס כל שני וחמישי.
--- סוף ציטוט ---
אתה מבין למה שיניתי אותו או שאתה עד כדי כך מפגר?
רק נאצים וקומוניסטים משתמשים בחצאי אמיתות.
באיזה קונטקסט השתמשתי בצלב הקרס (רמז: בשיתוף עם פטיש ומגל, על שמאלנים, פמיניזם וכו').
בת ימי 1:
--- ציטוט של: רון בן מיכאל על יוני 04, 2010, 10:03:26 ---אתה מבין למה שיניתי אותו או שאתה עד כדי כך מפגר?
רק נאצים וקומוניסטים משתמשים בחצאי אמיתות.
באיזה קונטקסט השתמשתי בצלב הקרס (רמז: בשיתוף עם פטיש ומגל, על שמאלנים, פמיניזם וכו').
--- סוף ציטוט ---
בוא נראה: בכתיבה על אחת בשם רונה ברקוביץ',בצלב הקרס הכלוא בתוך מגל (תהרוג אותי אבל אין לי שמץ איך זה קשור לשמאלנים) ועוד אין ספור דוגמאות.ומו כן אי אפשר להשוות בין שיוויון זכויות לנשים לבין נאציזם.
El Blanco:
--- ציטוט של: בת ימי על יוני 04, 2010, 10:06:18 ---בוא נראה: בכתיבה על אחת בשם רונה ברקוביץ',בצלב הקרס הכלוא בתוך מגל (תהרוג אותי אבל אין לי שמץ איך זה קשור לשמאלנים) ועוד אין ספור דוגמאות.ומו כן אי אפשר להשוות בין שיוויון זכויות לנשים לבין נאציזם.
--- סוף ציטוט ---
נו,
1.) שמאלנית
2.) אתה סוג של מפגר? השוויתי את הקומוניזם לנאציזם (פטיש ומגל בהשוואה לצלב קרס, אל תהיה דיסלקט יותר ממה שאתה באמת).
3.) אפשר להשוות בין הדת האנטי-גברית, האנטישמית והאנטי-אמריקנית שקוראים לה "פמיניזם" (שהקשר בינה לבין דאגה לזכויות נשים מקרי ביותר) לנאציזם, היא שורש החשיבה השמאלנית עד היום.
בת ימי 1:
--- ציטוט של: רון בן מיכאל על יוני 04, 2010, 10:17:54 ---נו,
1.) שמאלנית
2.) אתה סוג של מפגר? השוויתי את הקומוניזם לנאציזם (פטיש ומגל בהשוואה לצלב קרס, אל תהיה דיסלקט יותר ממה שאתה באמת).
3.) אפשר להשוות בין הדת האנטי-גברית, האנטישמית והאנטי-אמריקנית שקוראים לה "פמיניזם" (שהקשר בינה לבין דאגה לזכויות נשים מקרי ביותר) לנאציזם, היא שורש החשיבה השמאלנית עד היום.
--- סוף ציטוט ---
לאץאתה מתייחס רק לפמיניזם הקיצוני.רוב הנשים רוצות שיוויון זכויות ולא שליטה נשית בעולם ולקרוא להן נאצים זה פשוט עלבון לאינטלגנציה.
El Blanco:
--- ציטוט של: בת ימי על יוני 04, 2010, 10:20:09 ---לאץאתה מתייחס רק לפמיניזם הקיצוני.רוב הנשים רוצות שיוויון זכויות ולא שליטה נשית בעולם ולקרוא להן נאצים זה פשוט עלבון לאינטלגנציה.
--- סוף ציטוט ---
מה הקשר לנשים? אנחנו מדברים על פמיניסטים. הפמיניזם כשלעצמו הוא אויב האנושות מעצם העובדה שהוא משווה בין הגברים לנשים (שהם מינים לא שווים ולא לא שווים, אלא שונים).
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה