שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים
מס]ר עובדות על אוהדי הפועל
אוהד הפועל:
--- ציטוט של: חיים בן_פסח על יוני 04, 2010, 09:28:37 ---בס''ד
אני רוצה להבהיר שכל הביטויים האלה מבן נוראיים בעיניי.
אנו שונאים פשיסטים יש''ו ומגיע לכל ה"לבנים הנאצים" מוות. הם ישרפו באש גהינום לעולם ועד אמן כן יהי רצון.
אדם לא מתקיים כדי לשרת את המדינה ח''ו אלא המדינה מתקיימת כדי לשרת את האדם. אנו בעד חירות אמיתית (תורנית) ובעד זכויות האדם אמיתיות.
אנו אוהבים את אחינו האתיופים הי''ו כמו שאנו אוהבים את כל עם ישראל הי''ו.
--- סוף ציטוט ---
לא כתבתי שאתם שונאים אתיופים, רואים במדינה ערך עליון יותר מכל דבר אחר וכו'. כתבתי שבת ימי כן, כי זה מה שהוא כתב כמה פעמים.
ומה שאתם חושבים על בת ימי(ממה שאני מבין ממך אתם די שונאים אותו, עקב היותו נאו פשיסט כהגדרתו) זה עניין שלכם ולא רלוונטי.
אוהד הפועל:
--- ציטוט של: אשקלוני! על יוני 04, 2010, 09:50:43 ---אני לא מבין אוהד הפועל אתה שמאלני ?
אם כן עוף מפה על טיל ועונה הבאה נפגש אתכם באשקלון ובלומפילד ויהיה חם מאוד
--- סוף ציטוט ---
1. מרכזניק
2. יש לך כאן את חיים תבקש ממנו.
3. קחו כבר את אבוקוף מאיתנו, רק תקחו.
בת ימי 1:
--- ציטוט של: חיים בן_פסח על יוני 04, 2010, 09:28:37 ---בס''ד
אני רוצה להבהיר שכל הביטויים האלה מבן נוראיים בעיניי.
אנו שונאים פשיסטים יש''ו ומגיע לכל ה"לבנים הנאצים" מוות. הם ישרפו באש גהינום לעולם ועד אמן כן יהי רצון.
אדם לא מתקיים כדי לשרת את המדינה ח''ו אלא המדינה מתקיימת כדי לשרת את האדם. אנו בעד חירות אמיתית (תורנית) ובעד זכויות האדם אמיתיות.
אנו אוהבים את אחינו האתיופים הי''ו כמו שאנו אוהבים את כל עם ישראל הי''ו.
--- סוף ציטוט ---
אאאמממממ נכון.כנראה בגלל זה הוא ציטט ביטויים ישנים כי אין לו איך להרדת על הפורום.
El Blanco:
--- ציטוט של: אוהד הפועל על יוני 04, 2010, 09:53:59 ---(ממה שאני מבין ממך אתם די שונאים אותו, עקב היותו נאצי כהגדרתו)
--- סוף ציטוט ---
אמת.
בת ימי 1:
--- ציטוט של: רון בן מיכאל על יוני 04, 2010, 09:59:21 ---אמת.
--- סוף ציטוט ---
ולכן שיניתה את המשפט.מעניין.בינתיים רון אתה היחיד שמשתמש בצלב הקרס כל שני וחמישי.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה