אתם פשוט חבורה של מתלהמים פאנטיים ומטורפים. משתמשים במילה "נאצי" על כל אדם שני, חושבים שכל אחד שהוא טיפה שונה ממכם הוא תת אדם, ערבים הם נאצים, שמאלנים הם נאצים, "ימנים מזויפים" הם נאצים, כולם נאצים.
אז אתם יודעים?
אלה אתם הנאצים, כי הנאציזם היה בראש ובראשונה גזענות. גזענות, ומחשבה ש"אנחנו טובים מכולם". אתם נאצים, ופאשיסטים. פשוט בושה שיש אנשים שלא חושבים פעמיים על מה שהם מפרסים בפרהסיה.
אין הרבה הבדל בינכם לבין אלקעידה, פשוט לאלקעידה יש יותר אמצעים, זה הכל.
בס"ד
מר יונתן הנכבד, בוא נתחיל בזה שמי שמכליל זה אתה, כל מילה שניה שלך זה "אתם", כל אחד פה הוא אדם בפני עצמו ובעל דעות משלו...
אני לא קראתי לך נאצי ולא קראתי לידידיך הערבים שאתה מגן עליהם בכל מאדך נאצים, אז למה אתה קורא לי נאצי,פשיסט,אלקעידה?
אולי זה אתה בעל הדעות הקדומות ושנאת החינם נגד אחיך היהודים?
אני דווקא לא חושב שאני "יותר טוב מכולם" כדבריך... אז למה אתה משקר?
בכך שלאלקעידה יש יותר אמצעים אתה צודק אבל אתה יודע הם ארגון טרור ואנחנו לא... אנחנו תנועה שדוגלת באהבת הארץ והעם שרוצה להגן על תושביה (עליך) ולהעלות את המדינה על דרך טובה יותר, שהרי הדרך שלכם (השמאלנים) נכשלה כישלון חרוץ.
אתה מתבייש בנו? נגעל מאיתנו? תתבייש,תיגעל... אבל תדבר לעניין ולא כמו שמאלן מצוי שכל מה שהוא מחפש זה רק לעורר פרובוקציות ולהזיק לעם שלו ולמדינה שלו.
אתה אדם רדוד וחבל שזו הדרך שבחרת להתנסח (אבל כנראה שאין לך מה להציע חוץ מגיבוב של קללות,הכללות ושקרים)