חדשות ודיונים > ספריית הימין האמיתי
עבודה אקדמית ראשונה שלי- השוואה בין תפיסת העולם הבא של האסלאם לזה של הנאציזם
El Blanco:
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על יולי 18, 2010, 00:10:13 ---הנאצים שלחו ילדים להלחם, נשים לא כל כך, גם האסלאם כמעט ולא שולח נשים להלחם, האתוס הגברי הן אצל הנאצים והן באסלאם משחק תפקיד עליון ביותר.
אני לא מכיר התייחסויות של אדולף היטלר למסע הצלב כשלעצמו, אלא אם כן זה נכנס בקונטקסט של "מסע צלב" נגד הבולשביזם, זאת אומרת מבצע ברברוסה נגד בריה"מ קיבל הילה של "מסע צלב" אבל זה היה יותר כדי להסביר את העניין לרחוב הגרמני ותעמולה כלפי חוץ, בנאציזם כשלעצמו לצלב עצמו לא הייתה כאמור כל משמעות, הנאציזם ביסודו כפי שאני גם הראתי בעבודה הוא יסוד פאגאני אנטי-נוצרי!
הויקינגים אינם רלוונטים כשלעצמם, זה יותר האידיאה הויקינגית/ארית אידאה של הלוחם ומות גיבורים.
--- סוף ציטוט ---
הנאציזם והנצרות חולקים תיאולוגיה משותפת (יהדות כחטא בנצרות מבחינה דתית, כלומר תכופר ברגע שהיהודי יתנצר בהתאם לפסוק ב"בבשורה על פי יוחנן" 8:44, ויהדות
כחטא מבחינה גנטית/גזעית בנאציזם), כך שלא הייתי ממהר לקרוא לה אנטי-נוצרית (לפחות במישור הרלוונטי אלינו, מה שאמור לשנות לנו).
yossso:
וזה לא מטריד את האביונה (אישתו?) של השאהיד, זה שהוא הולך לזיין 72 כוסיות (יותר כוסיות ממנה) בגן עדן..
וזה לא מטריד את המשפחה שלו ואת אישתו, שהם כבר לא יראו אותו יותר בחיים.. (עם כל הכבוד לסיפורים מהתחת על זה שהוא "נמצא בעולם טוב יותר", כשאתה שייך למשפחה נורמלית - כזאת שיש בה אהבה, אמורים להיות עצובים שנהרגת. זה מעבר לסיפורים, כי זה משהו בלב. המון פעמים הלכתי לפי הלב, ורק אח"כ הבנתי עם השכל למה הלב צדק.
אני מסיק מזה שהשאהיד הוא בן למשפחה ממש דפוקה שאשכרה מסוגלת להקריב בן. חוץ מזה, כמות האהבה של לב של בנאדם נראית לי מוגבלת, אהבת נצח לא יכולה להיווצר כשנישאים ל- 2 נשים, וכאשר יש 10 ילדים, כמה חזק אוהבים כל ילד? (זה ניחוש, כי אני לא מבין בדברים האלה), הם מוכנים להקריב אחד.). ומוחמד הבין שאחת לכל 1000 משפחות או משהו כזה, היא משפחה כזאת. (העולם, לפחות לפני 1400 שנה, לא היה מושלם..) ולכן הסיפורים האלה יצליחו.
אני חושב שזאת דווקא העובדה שיש 1.2 מיליארד מוסלמים, שתפרק את האיסלם. כמה אנשים כת יכולה להחזיק? לרוב הכתות יש 30 חברים, ובסוף הם עושים חרקירי. לא?
בקשר לנוצרים. ולגויים בכלל. אני לא מבין אותם. למה לקנא ביהודי? אתה יכול להיות בדיוק כמוהם, לגנוב מהדת היהודית את כל הדברים הטובים, לזרוק את הרעים (כמו ברית מילה למשל) ואז תהיה אפילו יותר טוב מהם. ותקרא לדת החדשה שלך 'זבובו'... מה יש לקנא ביהודי כאשר אתה יכול להיות חכם בדיוק כמוהו, אפילו בלי להצטרף אליו? רוב הממציאים של המדע היו נוצרים חילוניים מצרפת, לא?
נץ וגאה בזה:
כשאתה נורמלי גם כשיש לך 17 ילדים אתה אוהב את כולם באופן שווה ובאותה עוצמה כאילו היה לך רק ילד יחיד.
מי שממהר להקריב אותם כמו זבל הוא רק חבר לכת של מטורפים שמחזיק מעמד 1400 שנה ורק מגדיל את מס' חבריו בדיוק כמו הנאציזם שגם הוא לא היה רק בן 30 חברים שביצעו חראקירי.
ולא, ממש לא כל הממציאים של המדע היו נוצרים חילונים מצרפת, חד משמעית לא נכון, ממציאים רבים היו דווקא אדוקים בדתם, והיו שייכים ללאומים רבים.
yossso:
--- ציטוט של: פרימיטיב על יולי 17, 2010, 19:52:27 ---מעניין מאוד
אני לא בטוח בכל הנוגע לנאצים אבל לא נראה לי שהויקינגים שלחו נשים וילדים להלחם
ותגיד אתה יודע אם מתישהו היטלר התייחס למסעות הצלב?
--- סוף ציטוט ---
אני בספק אם יש עם בעולם ששלח נשים להילחם. ואני מתכוון להילחם. לא להתעלל בשבויים. לא לעשות פיגועים. להילחם כמו חיילים ממש - עם כל ההשלכות שבזה.. יש קוף באדם. הקוף לא מאפשר לך לתת לנשים להיהרג. נשים, לכל היותר אונסים אותם בד"כ. (כן, אונס זה פחות חמור מאשר קטיעת איברים בעיניי... כזה אני.) אני די משוכנע שלאורך כל ההסטוריה, כאשר יש עם כבוש, לגברים של העם הכבוש תמיד יתייחסו בצורה נוראית יותר מאשר לנשים. כמה אכזריות זה עניינו של הכובש - כמה הוא מעוות בראש. אבל האם היחס אל הגברים הוא קשה יותר? תמיד! ואנא, תראו לי אם טעיתי. תראו לי מקרה בודד שבו מישהו בעמדת כוח התייחס לנשים בצורה איומה יותר מאשר לגברים. הסיבה היא פשוטה: לנשים יש רחם. - היכולת להעביר אותך הלאה. לכן גם היחס לנשים מכוערות יותר או מבוגרות יותר היה רע יותר, בזמן כיבוש. זה מה שידוע לי.
בבקשה תנסו להפריך, אני מאד אשמח לשמוע. גם בתור הודעה במסרים, כי אני לפעמים לא מוצא את עצמי בכל נבכי הפורום.
האדם איננו קוף פר סה, אבל הוא *גם* קוף.
yossso:
יותר מפריע לי אם שאנון דוהרטי (ברנדה מבוורלי הילס 90210) או טיפאני אמבר טיסן (קלי מהצלצול הגואל, וגם איזו דמות בבוורלי הילס 90210) ימותו, מאשר אם שרה מישל גלר (... והעיר הגדולה) תמות. כן, רק כי הן יפות והיא מכוערת.
אל תיתממו, אתם יודעים שזה נכון.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה