חדשות ודיונים > ספריית הימין האמיתי
עבודה אקדמית ראשונה שלי- השוואה בין תפיסת העולם הבא של האסלאם לזה של הנאציזם
פרימיטיב:
מעניין מאוד
אני לא בטוח בכל הנוגע לנאצים אבל לא נראה לי שהויקינגים שלחו נשים וילדים להלחם
ותגיד אתה יודע אם מתישהו היטלר התייחס למסעות הצלב?
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: פרימיטיב על יולי 17, 2010, 19:52:27 ---מעניין מאוד
אני לא בטוח בכל הנוגע לנאצים אבל לא נראה לי שהויקינגים שלחו נשים וילדים להלחם
ותגיד אתה יודע אם מתישהו היטלר התייחס למסעות הצלב?
--- סוף ציטוט ---
הנאצים שלחו ילדים להלחם, נשים לא כל כך, גם האסלאם כמעט ולא שולח נשים להלחם, האתוס הגברי הן אצל הנאצים והן באסלאם משחק תפקיד עליון ביותר.
אני לא מכיר התייחסויות של אדולף היטלר למסע הצלב כשלעצמו, אלא אם כן זה נכנס בקונטקסט של "מסע צלב" נגד הבולשביזם, זאת אומרת מבצע ברברוסה נגד בריה"מ קיבל הילה של "מסע צלב" אבל זה היה יותר כדי להסביר את העניין לרחוב הגרמני ותעמולה כלפי חוץ, בנאציזם כשלעצמו לצלב עצמו לא הייתה כאמור כל משמעות, הנאציזם ביסודו כפי שאני גם הראתי בעבודה הוא יסוד פאגאני אנטי-נוצרי!
הויקינגים אינם רלוונטים כשלעצמם, זה יותר האידיאה הויקינגית/ארית אידאה של הלוחם ומות גיבורים.
פרימיטיב:
הנקודה שלי היתה לגרום לאסלם להראות יותר גרוע :P
במסעות הצלב פגעו הרבה ביהודים חשבתי שהיטלר לפחות את זה יעריך. לא יודע סתם עיניין אותי
ועכשיו יש משהו שמציק לי למה אתה חושב שרואים בוויקינגים דמות מגניבה אם הם גם היו מטורפים וברברים?
נ.ב מצטער אני ממש לא מובן ???
עדן איסקוביץ:
בס''ד
אכן, אדולף היטלר, למרות היותו אוסטרי קתולי, היה אנטי נוצרי ובעיקר תיעב את הכנסייה הרומית-קתולית שאלייה היה שייך. ועד היום שמו רשום בספריית הותיקן, כחבר בכנסייה הקתולית. הוא שאף להכחיד את התאולוגיה היודאו-נוצרית ולהשיב את הדת הגרמאנית הפגאנית הקדומה. כלומר אמונה פוליתאיסטית המבוססת על אלים מיתולוגיים וטקסים פולחניים המנוהלים בידי דרואידים וכוהני דת גרמאניים. יש לציין שהיטלר לא היה הראשון ולא האחרון שרצה להחליף את דתו של היהודי ישו בדת גרמנית שורשית, לפניו היו המשורר גטה, הפילוסוף הידוע פרידריך ניטשה, שהיה גם האהוב ביותר על חברי המפלגה הנציונל-סוציאליסטית, והמלחין האנטישמי הידוע לשימצה, ריכרד ואגנר. וגם כיום יש בגרמניה ובאוסטריה קבוצות וקהילות של מאמינים נאו פגאניים שמסרבים להשתייך לכנסיה ולהאמין באלוהים שבשמיים, אלא מאמינים באלים נורדיים כמו אודין, ת'ור, פרייה, טיו וכו'.
El Blanco:
--- ציטוט של: עדן איסקוביץ על יולי 18, 2010, 00:44:51 ---בס''ד
אכן, אדולף היטלר, למרות היותו אוסטרי קתולי, היה אנטי נוצרי ובעיקר תיעב את הכנסייה הרומית-קתולית שאלייה היה שייך. ועד היום שמו רשום בספריית הותיקן, כחבר בכנסייה הקתולית. הוא שאף להכחיד את התאולוגיה היודאו-נוצרית ולהשיב את הדת הגרמאנית הפגאנית הקדומה. כלומר אמונה פוליתאיסטית המבוססת על אלים מיתולוגיים וטקסים פולחניים המנוהלים בידי דרואידים וכוהני דת גרמאניים. יש לציין שהיטלר לא היה הראשון ולא האחרון שרצה להחליף את דתו של היהודי ישו בדת גרמנית שורשית, לפניו היו המשורר גטה, הפילוסוף הידוע פרידריך ניטשה, שהיה גם האהוב ביותר על חברי המפלגה הנציונל-סוציאליסטית, והמלחין האנטישמי הידוע לשימצה, ריכרד ואגנר. וגם כיום יש בגרמניה ובאוסטריה קבוצות וקהילות של מאמינים נאו פגאניים שמסרבים להשתייך לכנסיה ולהאמין באלוהים שבשמיים, אלא מאמינים באלים נורדיים כמו אודין, ת'ור, פרייה, טיו וכו'.
--- סוף ציטוט ---
כל זה עם כלי חשיבה שמקורם בנצרות, הסוציאליזם והלאומנות הרומנטיקנית שבה דגל, כולן פועל יוצא מהנצרות (למרות שיצאו כנגדה, בזמן עליית הסקולריזם), הנאציזם
כמו הקומוניזם (הקומוניזם/מרקסיזם/וואטאבר הוא אינטרנציונל סוציאליזם בעוד הנאציזם הוא נאציונל סוציאליזם, ההבדל ביניהם מאוד קוסמטי, באופן דומה
לחמאס ופת"ח, יריבים בעלי מטרות משותפות) הוא מיצוי הנצרות, המבוי הסתום אליו הגיע המערב מבחינה חשבתית, שיאו וקריסתו.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה