0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.
למה שיעצרו אותו על השירים המסיטים שלו?יעצרו את ג. ואת מ. שביקשו ממנו להתנצל על איום...מגעיל אותי כמה שהתשקורת שמאלנית...!מה שנותר לכולנו להתפלל שיקרוס שער 5 ככה יהיו פחות ערבים פחות שמאלנים זבל ואני אישית גם שמעתי על כמה נשות ווטש שיושבת בקהל של הבועל ת"א
ירין שמת לב לדימיון בין איך שאוהד הפועל שלנו מדבר לאיך שג.ס מדבר?
התכוונתי לדימיון באנטישמיות ובפחדנות.מוות להגועל.
בס"דכל יום אנחנו מתפללים לזה,וכתבת שיעצרו את ג ומ בכך שאתה מתכוון שבאמת יעצרו אותם ולא אותו או שלפי מה שאני חושב שהבנתי שאמרת את זה כי אתה יודע שיבואו אליהם ולא אליו ולא משנה מה הוא ישיר.
ירין לא נותן לי לכתוב עוד הודעות בפרטי...אני בצ'אט
ירין תיקנתי את עצמי וברור שאני ציני לגמרי...!דרך אגב לא הצבעתי בסקר שלך מסיבה אחת פשוטה ...חסר אופציה ... סקילה באבנים...ולגבי "אוהד הבועל" שלנו אני לא מחשבן לו במיוחד ואני מקווה שגם אתם לא...
ירין אתה זוכר את הויכוח שלנו בו טענת שאף פעם לא היה צלבי קרס מצד אוהדי בית''ר חוץ מכמה ילדים בני 12?כמדומני שרון בן מיכאל עבר את הגיל 12.
בטח שאתה "מחשבן" למה אתה חושב שרוני רון שם את התמונה הזאת?אני מקווה שיום אחד תתבגרו, אתם רק ההוכחה שהגועל נפש יש בכל מקום.
כן ואמא שלך היא ההוכחה לכך. עכשיו עזוב דמגוגיה ותסביר את הקשר חתיכת זאטוט.
אוי יובל מבולבל, לא הצבעתי האמתיאולי חיים בן פסח?
בס"דאולי אמא שלך?
אולי? אתה רוצה שאני ישאל אותה מחר? אני מניח שעכשיו היא יושנת.אגב אני שמח שאתם גומרים על ההתנצלות הזאת ומתעלמים מהגועל נפש שקרה פה(בלי קשר לגועל נפש של שיריו של ג.ס.)
למה היא יושנת אצלי?
לא הבנתי את החלק השני של המשפט..
אתה נראה לי כמו אחד שלא אוהב שנשים יושנות אצלו