שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים
שיר שאוהדי בית"ר שרים על חאלד חאיילה שחקן בני-סכנין
ירין הכהניסט:
--- ציטוט של: אוהד הפועל על מרץ 19, 2010, 11:28:11 ---אתה חי בעולם תחרותי, אנשי עסקים מתחרים בניהם מי יותר מצליח, גברים מתחרים בניהם למי יש את הבחורה היותר שווה, נערים מתחרים אחד עם השני למי יש את החולצה היותר יפה וכן הלאה.
אוהדי הכדורגל בחרו להתחרות אחד עם השני במי יותר קיצוני, לכן אוהדי הפועל שרים את השיר הזה+שואה למכבי+הבובה של אוברוב וכן הלאה. אתם שרים "מוות לערבים", "הפועל חיזבאללה", וכן הלאה. זה למה שיש לך אבוקות ביציע, זה למה שיש לך את שירי הנאצה, זה למה שיש לך את האלימות וזה למה שצילמתם את ג.ס מתנצל.
אין שום סיבה אחרת(עשה לי טובה אל תתחיל לדבר על אידיאולוגיה שלכם, סורי לא קונה את זה).
1. אין לכם בעיה באשכול הזה+ מיליון דוגמאות לקרוא לי נאצי, כנ''ל לשוטרים, כנ''ל לאוהדים אחרים.
אין לכם בעיה, לקבוצה של המדינה לצחוק על המצב הסוציו אקונומי של אוהדי בני יהודה.
אין לכם בעיה לקלל ולגדף את השחקן שלהם שנפטר.
אין לכם בעיה לקרוא לנו חיזבאללה וכן הלאה.
לפחות אל תהיה צבוע.
2. אני מניח שגם משחק הבא, למרות ההוראה שלך, ישירו על בית''ר, בטדי ובבלומפילד.
3. אתם עושים חשבון לשוטרים ברגע שהם מספיק מתעצבנים: כאן עליתם כמו סרדינים לאוטובוס
יש עוד קליפ(שאני לא מוצא כרגע) שרואים שוטרים לוקחים אוהד שלכם והוא מתכנן שיעזבו אותו.
אתם גיבורים על חלשים(יותר נכון הקומץ שלכם גיבור על החלשים).
4. אין לי בעיה עם התחרות הדבילים הזאת של מי יותר מטומטם בניכם, לבנינו, לבין מכבי, רק תעזבו את 80 אחוז מאוהדי הכדורגל בשקט עם המלחמות בשקל שלכם.
--- סוף ציטוט ---
בס"ד
בואנה ימזדיין בתחת,ימתנשא יאשכנזי מסריח,תראה תמונה שלך יחננה גיבור אחריי מסך,בוא לטדי נזיין אותך יהומו ומילה אחת על בית"ר תחשוב פעמיים לפניי שאתה מדבר עלינו,ההודעה תימחק אז אין לך יותר מה להגיב בפורום בית"ר.
ירין הכהניסט:
בס"ד
יבן זונה יערבי מזדיין בתחת אתה חושב אני פוחד ממך יהומו מסריח???אתה זה שמפחד אתה לא נותן את פרטיך יהומו בוא יום רביעי לטדי אני וחבריי מחכים לך!!!!
אנחנו נשמח עם תבוא אפילו עם 400 אוהדים שלכם נזיין את כולכם.
אוהד הפועל:
--- ציטוט של: ירין הכהניסט על מרץ 19, 2010, 12:36:17 ---בס"ד
יבן זונה יערבי מזדיין בתחת אתה חושב אני פוחד ממך יהומו מסריח???אתה זה שמפחד אתה לא נותן את פרטיך יהומו בוא יום רביעי לטדי אני וחבריי מחכים לך!!!!
אנחנו נשמח עם תבוא אפילו עם 400 אוהדים שלכם נזיין את כולכם.
--- סוף ציטוט ---
אוקי בו נשחק
אתה מאיים עלי?
ירין הכהניסט:
--- ציטוט של: אוהד הפועל על מרץ 19, 2010, 12:51:43 ---אוקי בו נשחק
אתה מאיים עלי?
--- סוף ציטוט ---
בס"ד
לא יענה לך על השאלה,אתה מוזמן ללכת למשטרע.
אוהד הפועל:
--- ציטוט של: ירין הכהניסט על מרץ 19, 2010, 12:52:13 ---בס"ד
לא יענה לך על השאלה,אתה מוזמן ללכת למשטרע.
--- סוף ציטוט ---
נתראה בבית משפט
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה