שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים
שיר שאוהדי בית"ר שרים על חאלד חאיילה שחקן בני-סכנין
אוהד הפועל:
--- ציטוט של: ביתר בדם על מרץ 17, 2010, 21:11:19 ---אתה כותב בהתנסאות אוהד הפועל למה ?
--- סוף ציטוט ---
אני כותב בהתנשאות? חבל שאתה מרגיש כך.
אתם כותבים שטויות, אני רק מסביר את האירוניה.
ירין הכהניסט:
--- ציטוט של: אוהד הפועל על מרץ 17, 2010, 21:15:39 ---1. אז כנראה שהוא יחיה הרבה שנים.
2. על פי חוק העונשין, במידה ויש קשר בין המעשה לכוונה תחילה, אזי זה רצח, גם אם הנרצח הוא ערבי.
אם אתה לא מאמין לי, לך ותרצח ערבי, תתקשר למשטרה שיעצרו אותך, ותעלה למשפט ותטען את הטענה הזאת, יאשימו אותך עדיין ברצח ולא בהריגה.
--- סוף ציטוט ---
בס"ד
לך תתחנגל לקהל המסריח שלכם הנאצים האלה ששרים נגד יהודים,אוהדים ששרים שירים על השואה לא מתביישים!!
אתם קהל אפסים!!שמאלנים מסריחים,עוכרי ישראל!!!!!
אוהד הפועל:
--- ציטוט של: ירין הכהניסט על מרץ 17, 2010, 21:17:25 ---בס"ד
לך תתחנגל לקהל המסריח שלכם הנאצים האלה ששרים נגד יהודים,אוהדים ששרים שירים על השואה לא מתביישים!!
אתם קהל אפסים!!שמאלנים מסריחים,עוכרי ישראל!!!!!
--- סוף ציטוט ---
כרגע החלטתי להיות אוהד בית''ר, רק כדי שלכם גם יהיה אוהד שמאלני, עוכר ישראל, מתחנגל וכן הלאה והלאה.
ירין הכהניסט:
--- ציטוט של: אוהד הפועל על מרץ 17, 2010, 21:20:31 ---כרגע החלטתי להיות אוהד בית''ר, רק כדי שלכם גם יהיה אוהד שמאלני, עוכר ישראל, מתחנגל וכן הלאה והלאה.
--- סוף ציטוט ---
בס"ד
וואוו קרעת אותי מצחוק חחחחחחחחחחח,אני עם טישו עכשיו....לא כדי לך אפילו לנסות את זה אתה לא תתקבל אצלנו בברכה בכלל!!
אוהד הפועל:
--- ציטוט של: ירין הכהניסט על מרץ 17, 2010, 21:22:00 ---בס"ד
וואוו קרעת אותי מצחוק חחחחחחחחחחח,אני עם טישו עכשיו....לא כדי לך אפילו לנסות את זה אתה לא תתקבל אצלנו בברכה בכלל!!
--- סוף ציטוט ---
עוד תראה, אני יגיע לראש חוג לה פמליה, והדגל הבא שיונף בסכנין יהיה של ההומו לסבי.
בזכותי אתה עוד תתגעגע "לעוכרי ישראל האדומים".
וסתם שתידע אם היה לארגון שלכם 2 נקודות IQ(לה פמליה) זה היה הרבה יותר קשה להיכנס אליו(כנ''ל לשחקן).
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה