בס"ד
אני מניח שהגיע הזמן לבדוק גם את מידת הצביעות הנשית בימינו.
איינשטיין בהשוואה אלייך.תתחילי לקלוט - צה"ל גירש את היהודים - ביצע בהם טיהור אתני על סמך רקע דתי ואתני. כל הזדהות עם הארגון הנ"ל הוא הזדהות עם מעשיו - רעים וטובים כאחד.
כיום, נראה לנגד עינינו כי אין סיכוי שצה"ל ישתנה. מי ששולט בו - הטעמתם נכון - הוא האליטה. העלובים הם חלק מהאליטה, וכל סיכוי לשינוי דרך מוסדות האליטה וביניהם צה"ל - כפי שניתן לראות מפרשת הנפת השלטים בכפיר - לא קיים.
ההליכה שלך נגד הזרם מזכירה את ההליכה נגד הזרם אצל השמאל.
אלמוני אומר, "נגרש את כל היהודים מיו"ש עכשיו". פלוני אומר, "זה יהרוס את כל מה שבנינו - התמיכה בנו תהיה אפסית ואין לנו זמן למסע תעמולה כזה כרגע; נגרש רק את היהודים מהמאחזים".
הפואנטה היא שההבדל בינך לבין הזרם הוא מינורי. הזורם דוגל בנאמנות לאליטה בכל מצב - לטוב ולרע. לפיכך אנשים כמוך רק מחמירים את הבעיה - ככל שהתלות והנאמנות המוחלטת שלנו לאליטה הולכות וגדלות, כך הסיכוי למנוע או להחליש את מימדי הפשעים של האליטה הולכים וקטנים. אם נשחק במשחק שלהם, רק נפסיד - וזה לא משנה אם אנחנו צודקים או לא.
מדינת ישראל היא אזרחיה. מדינת ישראל איננה אויבו של העם היהודי - האליטה לגווניה כן. אבל כרגע, האליטה שולטת במדינה. צה"ל הוא הצבא של האליטה, וזה לא משנה מי מתגייס אליו. בסופו של דבר, מי שמחזיק שם היא האליטה ואין כל סיכוי לשנות אותו מבפנים. ללכת עימו - להתגייס ולתמוך בו - זה ללכת עם האליטה - ולפיכך מהווה הליכה עם הזרם.
צה"ל כבר לא רלוונטי. לשניה לא שללתי את הפוטנציאל שבו להגן עלינו - חלילה; אבל הוא לא מבצע אותו ואין סיכוי לשנות את זה. במקום ללכת עם הראש בקיר, צריך לפנות לדרכים אחרות. ובמקום להניח הנחות א-פריורי כאילו אין, את צריכה לשאול ולא ללכת עם הזרם כמו שאת עושה עכשיו.
אין לי בעיה להתייחס אלייך בכבוד כי כבודך כיהודייה - ולא בגלל הישג אישי כלשהו ממך - הוא חשוב. אבל גם כבודי הוא חשוב, ואם תתחילי להשמיצני כפי שעשית - תקבלי את אותה הגישה.
אני זה שלא צריך לקחת אותך ברצינות. את לא צריכה לקחת ברצינות את התשובות הלא רציניות שלי לשטויות שאת פולטת מהמקלדת.
לא ענית תשובה אחת לאף אחת ממסכת הטיעונים שלי. נכנסתי ישר לעניין, ואת נכנסת להשמצות. גם עכשיו כשחזרתי על הנקודה - לא ענית.
מאיפה אפשר בכלל להתחיל לענות לך?! אתה כ"כ בטוח שהכל נעשה רק בגלל שהם דתיים!
אני בחיייייםםםםםםםםםםםם לא הסכמתי עם הגירוש שלהם! בחיים! אני לא תומכת בפעולות מסויימות של הצבא, כי הצבא לא אמור לעשות את פעולת הגירוש! (אף אחד לא אמור לעשות את זה, אבל אם כבר אז לא הצבא.)
אני בחיים לא טענתי שאני איינשטיין, ובחיים לא דיברתי עם מישהו לא בגובה העיניים. ואתה כן, זאת אחת הבעיות שלך.
בנתיים אתה זה שפגע בכבודך. בכבודי לא פגעת ולא תצליח לפגוע אף פעם. להגיד לי שמנה כשאתה יודע בוודאות שאתה משקר לא רק לעצמך, אלא גם לאחרים- זה עיניין שלך, כי אני יודעת מי אני, ואתה ממש לא חלק מהחיים שלי (ברוך ה'!) ואתה גם ממש לא מעניין אותי.
אי אפשר לענות לך, כי כל מילה שלך שנייה שלך זה מתפרש כ"גירשו אותם כי הם דתיים, הממשלה חרא, אני יכול לשנות את העולם" בלה בלה בלה! בולשיט!
כרגע ותפנים את זה טוב טוב- אני לא יכולה לשנות את הממשלה, ואני לא יכולה לשנות את המדיניות הזאת! אני רק בת 17, עוד אין לי אפשרות להשפיע באמת על מה שקורה, אפילו לבחור אני עוד לא יכול.
בניגוד אליך שחי בסרט רע מאוד, שאתה יכול לשנות הכל כשאתה כולה בן 16.
אז תנוח.