0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
בס"דאם כולם היו מצביעים ומדרגים תאמין לי שהיינו כובשים את פליקס וכבר עשינו זאת, פשוט תדרגו ותצביעו ותשלחו לחברים!והעיקר המסר!בסדר לא נהיה מקום ראשון אבל לפחות שיראו אותנו ויבינו את המסר!
ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 04, 2007, 10:49:34בס"דאם כולם היו מצביעים ומדרגים תאמין לי שהיינו כובשים את פליקס וכבר עשינו זאת, פשוט תדרגו ותצביעו ותשלחו לחברים!והעיקר המסר!בסדר לא נהיה מקום ראשון אבל לפחות שיראו אותנו ויבינו את המסר!כל סרטון של הימין אני עושה את זה אני עושה כל מה שביכולתי כדי לתרום למין האמיתי בפליקס
ציטוט של: wakeupisrael על מרץ 05, 2007, 00:46:18ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 04, 2007, 10:49:34בס"דאם כולם היו מצביעים ומדרגים תאמין לי שהיינו כובשים את פליקס וכבר עשינו זאת, פשוט תדרגו ותצביעו ותשלחו לחברים!והעיקר המסר!בסדר לא נהיה מקום ראשון אבל לפחות שיראו אותנו ויבינו את המסר!כל סרטון של הימין אני עושה את זה אני עושה כל מה שביכולתי כדי לתרום למין האמיתי בפליקס בס"דכל הכבוד לך זה חשוב מאוד!כל סרטון וסרטון!חשוב שכולם יעשו את זה תאמינו לי נכבוש את פליקס!
בס"דבגלל זה כל הפורום צריך להירשם לפליקס ול-VIDI ולהתחיל לדרג יש לזה גם מדריכים בנעוץ למה אתם מחכים?...
ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 05, 2007, 01:00:29בס"דבגלל זה כל הפורום צריך להירשם לפליקס ול-VIDI ולהתחיל לדרג יש לזה גם מדריכים בנעוץ למה אתם מחכים?...זה באמת שאלה שאנ שואל את עצמי למה הם מחכים?!!!!!!
בס"דדרך אגב הסרטונים שלנו תקועים במקום בפליקס אז באמת אנחנו צריכים עזרה בהצבעות ובדירוגים ותגיבו גם!
בס"דהכי חשוב לדרג ולהצביע שזה ניתן פעם אחד למשתמש