כתב נושא: העסקה המתגבשת - כניעה לטרור  (נקרא 3462 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אשי

• מנהל הפורום "הפצת הימין האמיתי"
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
העסקה המתגבשת - כניעה לטרור
« ב- : דצמבר 21, 2009, 17:49:59 »
האיחוד הלאומי: "כניעה לארגון טרור תוך סיכון בטוח של אזרחי ישראל הינה פשיטת רגל מוסרית וערכית של מדינה ריבונית".
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/198087

מנותק אשקלוני!

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #1 ב- : דצמבר 21, 2009, 18:36:19 »
דווקא ממשלת נתניהו שאמורה להיות חזקה היא החלשה ביותר

לעולם ה' דברך ניצב בשמיים

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : דצמבר 21, 2009, 18:59:04 »
אנחנו מסכנים את המדינה כל יום, כשאנו לא תוקפים באיראן, כשאנו לא נוקמים בחיזבאללה על ההשפלה, כן ההשפלה, של 2006, למה לעשות שרירים על חשבון גלעד שליט? עוד 1000 מחבלים פחות 1000 מחבלים, זה לא משנה. הדבר הנכון הוא להחזיר שבויים. לדעתי לא בעיסקה אלא בפעולה צבאית, אבל להחזיר שבויים. ואם לא בפעולה צבאית מסיבה כזו או אחרת מוצדקת או לא, אז בעסקה.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : דצמבר 21, 2009, 19:18:10 »
בס"ד

אנחנו מסכנים את המדינה כל יום, כשאנו לא תוקפים באיראן, כשאנו לא נוקמים בחיזבאללה על ההשפלה, כן ההשפלה, של 2006, למה לעשות שרירים על חשבון גלעד שליט? עוד 1000 מחבלים פחות 1000 מחבלים, זה לא משנה. הדבר הנכון הוא להחזיר שבויים. לדעתי לא בעיסקה אלא בפעולה צבאית, אבל להחזיר שבויים. ואם לא בפעולה צבאית מסיבה כזו או אחרת מוצדקת או לא, אז בעסקה.

א.) אני מסופק אם הוא בכלל חי.

ב.) זה רק ישפיל אותנו עוד יותר ואני לא רוצה לדעת את מחיר הדם שנשלם.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #4 ב- : דצמבר 21, 2009, 19:40:16 »
בס"ד

א.) אני מסופק אם הוא בכלל חי.

ב.) זה רק ישפיל אותנו עוד יותר ואני לא רוצה לדעת את מחיר הדם שנשלם.

כדי שלא נשלם בדם אנחנו צריכים לעשות אלף ואחת פעולות ועניין השבויים הוא ממש לא מהפעולות הראשונות. והמחיר בדם שאנו נשלם בהתנגשות הצבאית הבאה עם חמאס יהיה ללא קשר ל1000 אסירים האלה, זה 1000 במקום 1000 אחרים שיתפוצצו.

ישפיל אותנו? כי אנחנו לא מושפלים עכשיו? אנחנו צריכים להתרכז בלהשיב את הכבוד האבוד לא להצמד ל1% האחרון.

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
« להגיב #5 ב- : דצמבר 21, 2009, 20:14:37 »
למה אתה בספק שהוא חי?

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : דצמבר 21, 2009, 21:39:22 »
בס"ד

כדי שלא נשלם בדם אנחנו צריכים לעשות אלף ואחת פעולות ועניין השבויים הוא ממש לא מהפעולות הראשונות. והמחיר בדם שאנו נשלם בהתנגשות הצבאית הבאה עם חמאס יהיה ללא קשר ל1000 אסירים האלה, זה 1000 במקום 1000 אחרים שיתפוצצו.

ישפיל אותנו? כי אנחנו לא מושפלים עכשיו? אנחנו צריכים להתרכז בלהשיב את הכבוד האבוד לא להצמד ל1% האחרון.

כדי שלא נשלם בדם אנחנו צריכים לחזור בתשובה+לעשות המון פעולות, כל דם יהודי חשוב וכל מחבל הוא בעל פוטנציה לדם יהודי ולא אכפת לי אם זה חייל או תינוקת. זה לא יהיה 1,000 במקום אלא בנוסף.

לא נכון, בזה שאנחנו מוכנים ככה לוותר זו תהיה השפלה יותר גרועה מזו שהייתה בלבנון ובעזה, לפחות אז יצאנו להילחם (בצורה כלשהי ובלתי מוסרית בעליל, אבל בכל זאת) - עכשיו אנחנו פשוט זורקים מרצחים. צריך לא רק לשחרר אלא גם להרוג את כולם בעינויים שהגרמנים, אנשי האוסטאשה, המוסלמים והקומוניסטים לא המציאו + השפלה לאומה הערבית ולאיסלם.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : דצמבר 21, 2009, 21:39:54 »
בס"ד

למה אתה בספק שהוא חי?

למה אתה חושב שהוא עדיין חי? אחרי העסקה עם חיזבאללה הם הבינו שאנחנו ניתן להם אלפי מרצחים תמורת אצבע של חייל.

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
« להגיב #8 ב- : דצמבר 21, 2009, 22:57:33 »
החיילים שנפלו בשבי חיזבאללה נהרגו תוך זמן מהיר מפציעתם הקשה וזה לא היה אינטרס כלשהו של השובים.  בנוסף לכך, היה אזרח - סוחר הסמים אלחנן טננבאום שנשבה גם הוא בחיים והעלה את המחיר.

גלעד שליט נלקח בשבי כשהוא במצב טוב (אולי אף מושלם).
ישראל קיבלה די עדויות לכך שהוא חי.

כמו כן, יש אינטרס למחבלים שהוא ישאר חי וכך גובה העסקה מגיע למימדים שמתפרסמים בתקשורת.

אני מאמין שהוא חי ויש להתנהל כאילו הוא חי כל עוד לא הוכח אחרת.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : דצמבר 21, 2009, 23:02:25 »
בס"ד

החיילים שנפלו בשבי חיזבאללה נהרגו תוך זמן מהיר מפציעתם הקשה וזה לא היה אינטרס כלשהו של השובים.  בנוסף לכך, היה אזרח - סוחר הסמים אלחנן טננבאום שנשבה גם הוא בחיים והעלה את המחיר.

גלעד שליט נלקח בשבי כשהוא במצב טוב (אולי אף מושלם).
ישראל קיבלה די עדויות לכך שהוא חי.

כמו כן, יש אינטרס למחבלים שהוא ישאר חי וכך גובה העסקה מגיע למימדים שמתפרסמים בתקשורת.

אני מאמין שהוא חי ויש להתנהל כאילו הוא חי כל עוד לא הוכח אחרת.

לא הבנת את כוונתי (וזה לא שידוע בודאות מתי נרצחו החיילים). כמו כן, טננבאום לא הוחזר בעסקה האחרונה שאני מדבר עליה (יולי 2008 לטעותם).

כוונתי הייתה שאחרי שחמאס ראו שישראל מוכנה לתת המוני מרצחים תמורת 2 גופות, זה כבר לא ישנה אם הוא חי או לא. כבר הובעה דעה פעמים רבות שהמטרה האולטימטיבית שאליה אנו צריכים לשאוף היא לדאוג שייקבר במדינת ישראל. לחמאס זה לא משנה אם הוא ימות או לא, ישראל תיתן.

ישראל כל כך לחיצה (במיוחד תחת ממשלו של ביבי) שגם אם נשארה ממנו אצבע היא לא תעשה כלום, או תעשה מעט מדי. אף אחד לא מכבד אותנו יותר.