כתב נושא: שליפות עם חברי הפורום  (נקרא 3362 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
שליפות עם חברי הפורום
« ב- : דצמבר 03, 2009, 21:25:52 »
בס"ד

כל כמה זמן יתווסף ראיון חדש. כל מי שרוצה "להתראיין" מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית.

M4a1
חבר יקר ומוכר בפורום, שיושר אינטלקטואלי ואמת הם נר לרגליו, כאוב ליבו על ביזוי עם ישראל בידי ישראל עצמם, על האובדנות שנרכשת בעם ותלמיד מוכשר.

הרב כהנא - אדם דגול, אם לא היה נרצח ללא ספק היה הופך למנהיג הגדול בישראל.

א"י - ארץ קדושה המקום היחיד שבו יהודי יכול וצריך לחיות.

הומואים - מסכנים, יש לרסן את התופעה, מי שרוצה לחיות כך שיחיה כך בביתו, אבל אסור לתת לגברים להתנשק עם גברים ולעשות מצעדים בפומבי.

ביבי נתניהו - אכזבה.

ארה"ב - הסרסור שלנו.

נישואין אזרחיים - אין כל פסול בכך כל עוד זה נעשה בין גויים או זוגות חד מיניים.

בג"ץ - לחסל את התופעה.

חיים בן פסח - מנהיג אמיתי שהולך עם הלב.

רון בן מיכאל - חבר פעיל בתנועה שעושה עבודה חשובה וטובה.

הימין האמיתי - תנועה קטנה אך יעילה שמעבירה את המסר. אני אישית למדתי ממנה המון.

מצעד התועבה - לחסל את התופעה

גרמניה - האויב המר, לא נשכח ולא נסלח, ננקום.

ערבים - אין הרבה מה להגיד, אויב שיש לחסלו או להכניעו, מה שיקרה קודם.

מולדת - אכזבה, התחילה נכון אך איבדה את דרכה.
« עריכה אחרונה: דצמבר 05, 2009, 22:30:27 על ידי רון בן מיכאל »

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
שליפות עם חברי הפורום
« להגיב #1 ב- : דצמבר 03, 2009, 22:37:55 »
בס"ד

נץ וגאה בזה
איש חכם, "קבל האמת ממי שאמרה" (הרמב"ם) זה משפט שהוא נר לרגליו, "חוכמה בגויים תאמין" הם שילוב עם העוצמתיות, הגאווה והידע היהודיים שהוא מפגין.

חיים בן פסח - יהודי עם זכויות רבות, אחד שמגיע לו לעמוד בפנתיאון בכבוד יחד גיבורי הלח"י והאצ"ל.
הרב כהנא - רב בעל שיעור קומה, יחיד בדורו, הלך על טיקט שגוי לדעתי (נגד הערבים כעם ולא נגד האיסלם כדת טירוף, כפי שאני קורא ומזהיר מפניו וקורא למלחמת השמד טוטאלית נגדו), אבל בכל אופן, אחד שעמד בגאווה מול סחף האימים כשמה שעמד לנגד עיניו הוא קידוש ה' וקיומו בכבוד וגאווה של עמו, ולוואי והיו עוד כמוהו.
חרדים - סקטור בעם היהודי, רב פנים, מעניין, מוכיח כסקטור עד כמה מנותקים ההנהגה מהעמך (בדגש ביחס לאיסלם, יחס לגויים בכלל, מדיניות חוץ, "שלום" וכו'), קהילה שבגדול מונהגת ביד רמה בידי רבנים גדולים (לרוב) להלכה, אבל למעשה היא מונהגת בידי קומץ עסקנים, אנשים קטנים נמוכי מצח, מושחתים עד העצם, שקרנים מדופלמים, שכל מה שעומד במרכז מעייניהם זה כסף!! וכח.
אבו מאזן - מכחיש שואה, נבלה סרוחה שדינו מוות על אנקול בשר, רוצח שפל של יהודי זקן ונכה (ליאון קלינגהופר  באוניה האקילה לאורו).
ערפאת - גמד מכוער, כולו רשע צרוף, הומו, שקרן פתולוגי, וגאון של טרור, גדול רוצחיו של בני עמנו מאז היטלר וסטאלין, טינופת, ביזיון למין האנושי.
הסכמי קמפ דיוויד - דיל עוועים בין עשו, ישמעאל ויהודי טיפש עם תסבוכת גלות.
מדינת יהודה - רעיון הזוי ולא ישים, עדיף לרכז את המאמצים והמשאבים להדיח את האליטה במדינה הקיימת, זה לא בדיוק דורו של ירבעם בן נבט
אהוד ברק - ההוכחה הניצחת לכך שרק בצבא לא מקצועי ניתן להפוך ממפקד טקטי מצויין אבל אסטרטג זוועתי, בעל יכולת חשיבה מערכתית של נמלה לרמטכ"ל ושר בטחון, קרל פון קלאוזביץ' מתהפך בקברו.
פסטיבל וודסטוק - מעיד כאלף עדים על כך שאם תגרד את שכבת הקשקשת העליונה מהשמאל, כל מה שישאר לך זה גיבוב של סמים אלכוהול וזימה, כפי שאגב היטיב להודות ה"כהן הגדול" של השמאל בישראל, דן בן אמוץ.
מלחמת סיני - ישראל כפיון ומדינת וואסל במשחק שח מט גלובאלי.
נישואין אזרחיים - אופציה לפסולי חיתון בלבד משני הצדדים שהם  גויים שלא מוכרים על ידי המדינה כקהילה דתית נפרדת.
נישואין חד מיניים - סדום ועמורה, ובשורת המחץ של חיים:" God created Adam and Eve not Adam and Steve".
חוקי השבת החילוניים - אני נגד חקיקה דתית בכלל, זה לעג לרש וביזיון ליהדות, ברגע שתשתנה הפרהסיא במדינה, שעל זה יש להלחם, ממילא האווירה הציבורית תהיה בהתאם לקבלת חוקים בנדון, ולא דקה לפני, דברים שאומר משה פייגלין גם כן מפורשות.
חילונים - מושג נוצרי מושאל, אני אישית מעדיף- "קורבנות של תקופה חשיבתית מסויימת ואחים".
איסלם - אויב, צר ומשטין,  גורם שעבורו סצנריו של מלחמת עולם 3 היא סוג של משחק, דת שהולמת פראי אדם.
נצרות - הברכה של עשיו מפי יצחק ("ועל חרבך תחיה") וקללתו הגדולה של יפת.
רון בן מיכאל - תלמידי המובחר.
הר הבית - מרכז העולם מכל הבחינות.
קומוניזם - הוירוס (האיידס החשיבתי) של המערב.
אבולוציה - דיסציפלינת הסבר בלתי מדעית בעליל של עולמו של בורא עולם.
« עריכה אחרונה: דצמבר 05, 2009, 22:32:27 על ידי רון בן מיכאל »

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
שליפות עם חברי הפורום
« להגיב #2 ב- : דצמבר 03, 2009, 22:45:02 »
בס"ד

Zelhar
חבר בכיר בפורום, צמא לידע, רעב לאמת, שכל דרכו מבוססת על אהבת ישראל, למען ישבע ליבו כשתגיע גאולת ישראל אחישנה בעזרת השם.

גרמניה - סבתא מרים.
הימין האמיתי - הטוב במיעוטו.
הרב כהנא - איש חכם ואמיץ שנרצח על קידוש השם.
איסלם -  בערות, מוות, ושעבוד.
ליברליזם - אידיאולוגיה שצריכה שם חדש.
עופרת יצוקה - החמצה שתעלה לנו ביוקר.
אביב גפן - מוזיקאי חסר כשרון שמאוהב בעצמו.
יצחק רבין - תדמית גדולה על איש קטן שלא התאים לתפקיד.
חיים בן פסח - אני מקווה לראותו בקרוב בכנסת.
הימין האמיתי (JTF) - ההיפך מיהודונות.
רון בן מיכאל - תלמיד מוכשר, ואולי בעתיד, מנהיג כהניסט?
קופי ענאן ובאן קי מון - אנשי כחש.
מחמוד אחמדינג'אד - היטלר.
חוסני מובארק - נחש.
מלחמת יום כיפור - מחדל היסטורי.
« עריכה אחרונה: דצמבר 05, 2009, 22:34:28 על ידי רון בן מיכאל »

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
שליפות עם חברי הפורום
« להגיב #3 ב- : דצמבר 03, 2009, 22:47:07 »
בס"ד

אלמ
יהודי יקר, שהתורה היא המובילה אותו ואין בלתה, עם חוש אינטלקטואלי בריא שלא יודע שובע, עושה ככל יכולתו למען יחזרו ישראל לאביהם שבשמים ויחזרו להתנהג כנבחרי מלך מלכי המלכים, אהבת ישראל זורמת בעורקיו וגאולת ישראל היא מטרת חייו.

מדינת יהודה - תיכון בשלמותה וביעילותה, רק לאחר שיבוא המשיח ויכון סנהדרין.
ארץ ישראל - ארץ הקודש עם בלעדיות לאומית אתנית אך ורק לעם ישראל שנאמר "ארץ ישראל לעם ישראל ע"פ תורת ישראל".
הרב כהנא - מדינאי דגול, מנהיג משכמו ומעלה אשר לא פחד לומר את האמת כפי שהיא ע"פ תורת ישראל  ולא נגרר לדומיננטיות המסולפת והמעוותת בממשלה. "התרופה של הערבים"
חיים בן פסח - מנהיג חזק שאומר האמת לעם, ממשיכו של הרב כהנא זצוק"ל.
גרמניה - צוררת העם היהודי יש להחרימה בכל תוקף "לא נשכח ולא נסלח".
"הומואים דתיים" - צירוף מילים מעוות ומנוגד בחיבורו, סילוף התורה שהתפתח רבות בתקופה המודרנית.
דמוקרטיה - "אחרי רבים להטות" ותו לאו.
הגירוש - ביזוי ושיקוץ למדינת ישראל מפאת התרפסותה לגויים בניגוד לתורה "הן עם לבדד ישכון ובגויים לא יתחשב".
ציונות חילונית - לא ניתן למימוש סופי, משום היותה ללא בסיס יציב וחזק.
ארצות הברית של אמריקה - מדינת אינטרס אשר אין לנו לסמוך עליה כנאמר לעיל.
נצרות - במילה אחת "עשו שונא ליעקב", וזאת אף על פי שאין זה מתבטא ביומנו באופן פיזי.
רון בן מיכאל - חבר פעיל מאוד בפורום אשריו ואשרי חלקו.
מנחם בגין - הימין המזוייף בהתגלמותו, חוסר תורה- חוסר יציבות- כשלון.
« עריכה אחרונה: דצמבר 05, 2009, 22:36:36 על ידי רון בן מיכאל »

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אני לא יודע אם מותר להגיב באשכול, אבל נץ- הפצצת !

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
שליפות עם חברי הפורום
« להגיב #5 ב- : דצמבר 03, 2009, 22:55:41 »
בס"ד

אני לא יודע אם מותר להגיב באשכול, אבל נץ- הפצצת !

מותר אבל עדיף לחכות.  O0
« עריכה אחרונה: דצמבר 03, 2009, 23:29:53 על ידי רון בן מיכאל »

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
שליפות עם חברי הפורום
« להגיב #6 ב- : דצמבר 03, 2009, 23:19:11 »
בס"ד

רן הכהניסט
יהודי יקר שעם ישראל זורם בדמו, שותת הוא דם מנפשו על כל יהודי שנפגע בכל צורה שהיא, משקיען שמחפש אחדות בית ישראל.

ארץ ישראל - נחלת אבותינו, ארצו הבלעדית של עם הנצח.

חיים בן פסח - יהודי גיבור ויקר שמתאים להנהיג את המדינה בשל הכריזמה, האמת ואהבת ישראל העצומה שבו.

הרב כהנא - משיח בן יוסף.

איסלם - נאציזם, עמלק.

אהוד אולמרט - עוד ליכודניק חסר ערכים ומושחת.

רון בן מיכאל - יהודי יקר וגיבור.

נץ וגאה בזה - יהודי יקר, גיבור.

תנועת כ"ך - תורת ישראל, מייצגת את העם היהודי ואת היהדות האותנטית, מבלי לסור ימין ושמאל.

צפריר רונן -  יהודי יקר וגיבור שהלך מאיתנו בטרם עת הלב כואב הלוואי וכל העם היושב בציון היה חושב ונוהג כמותו (למרות שלא היה תורני, הוא היה גיבור אמיץ ופטריוט).

חיים אורון (ג'ומס) - מתיוון בוגד, אכול שנאה עצמית כמו כל המתיוונים השמאלנים.

חיים וייצמן - מדען ראשי רק חבל שניסה להידמות לגויים ביחד עם חבריו לתנועה הציונית חילונית.

מיכאל בן חורין -  נשיא מדינת יהודה וגם יהודי יקר וגיבור המייצג את היהודי הגאה.

מדינת יהודה - לא מתאים כרגע בהתאם לנסיבות.

ממלכת ישראל - במהרה בימינו שמשיח צדקנו יבוא גבולות הארץ יתפשטו בהתאם.

הרבי מליבוביץ' - צדיק יסוד עולם.

חסידות ברסלב - ברוך השם שזכיתי להתחזק מהם ומשר החיוך הלא הוא הרב שלום ארוש שליט"א, מחיי המדוכאים, חיזקו אותי בזכות ההרצאות והספרים שלהם.

איתמר בן גביר - גיבור.

ברוך מרזל -  יהודי צדיק שמקדש שם שמיים ולא מפחד או מתרפס בפני אוייבי ישראל מבית ומחוץ.אשרינו שזכינו לברוך הגבר! כולנו איתו, בעל חסד שמארח יהודים בביתו.

בג"ץ - מאפיה בשיטת חבר מביא חבר. האויב האמיתי של עם ישראל, חבורה של בוגדים מתיוונים, יימח שמם וזכרם.  

« עריכה אחרונה: דצמבר 05, 2009, 22:41:08 על ידי רון בן מיכאל »

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
שליפות עם חברי הפורום
« להגיב #7 ב- : דצמבר 04, 2009, 00:08:30 »
בס"ד

אשי
יהודי יקר, אוהב ישראל, המגיע הישר מממלכת השעבוד הבריטית, עוסק בגאולת ישראל ובהצלת עמ"י יום ולילה ועל כך תעמוד לו זכות גדולה.

גרמניה - להחרים!
כ"ך - רק כ''ך!
הימין האמיתי - התנועה היחידה שאומר את האמת, ובעז''ה זה עוד תהיה תנועה המונית.
אביגדור ליברמן - ימין מזוייף, לא ליפול בפח!
העלייה מחבר העמים לשעבר - הכל בזכות המאבק של הליגה להגנה יהודית בראשותו של הרב מאיר כהנא זצוק''ל הי''ד.
אהבת ישראל - מצווה מהתורה, ומשתדל לאהוב כל יהודי (חוץ מהערב רב כמובן, שיש מצווה לשנוא אותם).
ארץ ישראל - ארץ ישראל השלמה! כל מקום אשר תדרוך כף רגלכם בו לכם יהיה.
"פלסטינים" - לגרש את כל ה''פולשים'' מארצינו.
ערבים - עמלק.
נוצרים - הלכה היא בידוע שעשיו שונא ליעקב.
וויליאם גולדסטון - לצאת מהאו''ם,  הן עם לבדד ישכון ובגויים לא יתחשב.
מדינת יהודה - הלוואי.
רון בן מיכאל - תורם הרבה לתנועתנו, כל הכבוד!
חיים בן פסח - תלמיד אמיתי של הרב מאיר כהנא זצוק''ל הי''ד, בעז''ה עוד יהיה ראש הממשלה של המדינה היהודית.
נץ וגאה בזה - תענוג לקרוא את מאמריו, למדתי ממנו המון.
גולדה מאיר - שמאלנית, רק נזק
מלחמת ששת הימים - ניסי ניסים, ובכייה לדורות שלא סיפחנו את שטחי ארץ ישראל ולא גירשנו את הערבים.
עופרת יצוקה - סתם בדיחה, משחק חתול ועכבר.
שמעון פרס - שר''י, בוגד בעמו ובמולדתו.
« עריכה אחרונה: דצמבר 05, 2009, 22:42:17 על ידי רון בן מיכאל »

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
שליפות עם חברי הפורום
« להגיב #8 ב- : דצמבר 04, 2009, 01:53:36 »
בס"ד

משה92
יהודי צעיר וצמא ידע, המגיע מהגלות הנוראה, אוהב ישראל שעוד יש לו מה ללמוד - תכונה אנושית שבצניעותו הגדולה מודה הוא בה.

יוסי ביילין - יהודון.
הרב בן ארי - איש חכם וצדיק.
ציפי לבני - רשעה מרושעת.
כ"ך - חבל שנפסלה.
רון בן מיכאל - המנהיג של העתיד.
הימין האמיתי (JTF) - הלוואי שתהיה תנועה המונית.
חיים בן פסח - הגיבור שגורש.
רן הכהניסט - יהודי יקר מאוד, הוא עוזר לי לעשות סרטונים.
"מלחמת לבנון השניה" - לא הצליחה בגלל הבוגדים שרוצים לשמור על ה"אזרחים" של אויבינו ומודאגים מהתגובה של האו"ם.
מלחמת השחרור - נס.
"הרשות ה'פלסטינית'" -ארגון טרור.
יהודה ושומרון - לב ליבה של ארצנו.
מדינת יהודה - רעיון טוב.
« עריכה אחרונה: דצמבר 05, 2009, 22:45:03 על ידי רון בן מיכאל »

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
שליפות עם חברי הפורום
« להגיב #9 ב- : דצמבר 04, 2009, 01:55:28 »
בס"ד

חיים בן פסח
יהודי שגאולת ישראל ושלמות הארץ הן נר לרגליו, שאהבת ישראל היא הפנס שמאיר את דרכו, זכויות רבות יש נא לו - ופה מגיע הזמן להודות לו אישית על מאמציו לשחרר את הוריי ממלכות הרשעה האדומה (ברית המועצות). הבה נזכה לראותו בארץ שנפשו בה אבל גופו משתוקק לה בלבד (בינתיים).

הרב כהנא - המנהיג הפוליטי הגדול ביותר בהיסטוריה היהודית המודרנית. זכיתי לעבוד איתו במשך 19 שנה וראיתי במו עיניי מנהיג ענק. אין לעם המסכן שלנו מושג מה איבדנו כשהרב כהנא נרצח.

ארץ ישראל - ארץ הקודש שבורא עולם הנחיל לעם ישראל לנחלה ניצחית. רק כשעם ישראל יהיה הריבון הבלעדי בארץ ישראל השלמה, נוכל להביא גאולה שלמה, תחיית המתים, וחיי עולם של העולם הבא עם שמחה מושלמת, שלווה מושלמת, אהבה מושלמת.

הליכוד - מפלגת הימין המזוייף. מפלגה מושחתת שמסרה הרבה יותר אדמה יהודית לערבים בני עמלק מכל מפלגות השמאל ביחד. מפלגת הליכוד יותר גרועה ויותר מסוכנת מקדימה, העבודה או מרץ.

האצ"ל - גיבורים עצומים ששיחררו את ארץ ישראל מהשלטון של הבריטים הנאצים יש''ו שר''י. רק 1000 לוחמי האצ''ל נלחמו נגד 100,000 חיילים בריטים, ובאופן ניסי גיבורי האצ''ל ניצחו את האימפריה הבריטית.

יצחק שמיר - היה גיבור בתור מפקד בלח''י אולם בתור ראש ממשלה היה אסון. הוא פעל כדי לפסול את הרב כהנא ותנועת כ''ך - אין מחילה לפשע הזה. ושמיר התחיל את תהליך אוסלו כשהוא שלח משלחת ישראלית להפגש רישמית עם מחבלי אש''ף בועידת מדריד בפעם הראשונה בהיסטוריה.

שמפניה (אבישי רביב) - "למלשינים אל תהי תקווה". השטינקר המרושע הזה הסית את יגאל עמיר. אבישי רביב חייב להיות בכלא יחד עם כל אלה שהפעילו אותו כי הם הם האחראים לחיסול יצחק רבין.

יגאל עמיר - יהודי טוב ותמים, שומר חוק שהוסת על ידי השב''כ לחסל את רבין. חייבים לשחרר אותו מייד ולפצות אותו ואת משפחתו במיליוני שקלים על כל העוול שעשו לו.

מדינת יהודה - רעיון לא רע אבל לא יהיה. לא יתנו לישות כזאת לקום.

הימין האמיתי - תנועה חיונית לעם ישראל. תנועה שמממנת הרבה פעולות של גיבורים ביהודה ושומרון, ותנועה שגם מביאה מסר כהניסטי לכל עם ישראל גם בארץ הקודש וגם בגלות הארורה.

נועם פדרמן - גיבור עצום. הבוגדים הבולשביקים לא יכולים לשבור אותו.

ברוך מרזל - גם גיבור.

רון בן מיכאל - יהודי יקר ביותר. עתיד להיות מנהיג גדול בתנועתנו.

תנועות כ"ך וכהנא חי - תנועות טובות שנפסלו כי הם אמרו אמת לעם ישראל.

דורית בייניש - מרושעת אנטישמית ששונאת את כל הערכים היהודים. חלומה הוא להפוך את המדינה היהודית למדינת כל אזרחיה חלילה וחס.

נצרות - דת אנטישמית שנוצרה על ידי יהודונים בוגדניים שרצו להשמיד את העם שלהם. ודת שאומרת שאלוקים הפך לבן אדם (יש''ו) - שזו עבודה זרה מגוחכת.

איסלם - דת נאצית שמצווה את כל המוסלמים לכבוש את כל העולם, ולרצוח או להמיר בכח את דתם של כל ה"כופרים" הלא מוסלמים.

התורה - המדריך שבורא עולם ברחמנותו נתן לעם ישראל לחיים נפלאים שיובילו בסוף לחיים מושלמים בעולם הבא, עולם הנצח.

פטריוטים יהודים אתאיסטים - מושג לא הגיוני. למה להיות יהודים בארץ ישראל עם כל הסכנות וכל התלאות אם לא מאמינים בקב''ה? בלי הקב''ה, אין למדינה יהודית קטנטונת באמצע העולם המוסלמי שום סיכוי לשרוד בטווח הארוך. אך אלה שמאמינים יודעים שלמרות הכל, אנו כן נשרוד וניגאל ועוד איך.

ישראל ביתנו - מפלגה מושחתת של הימין המזוייף. כעת המפלגה תומכת בהקפאת ההתישבות היהודית ביהודה ושומרון, ובהקמת מדינת "פלסטין" בלב ליבה של ארצנו ח''ו.

יעקב כץ (כצ'לה) - יהודי טוב עם לב טוב. לא כהניסט לצערי הרב, אבל יהודי אמוני עם עקרונות.

הרב מיכאל בן ארי - יהודי טוב שמנסה כמיטב יכולתו להציל את עמנו.

איראן - התוכנית הגרעינית של איראן מהווה איום קיומי לעם ישראל ר''ל. הרבה שנים כבר, אנו מזהירים שחייבים להשמיד צבאית את התוכנית הגרעינות הזאת.

אסד (הבן) - ערבי טיפש ברוך השם. אילו היה חכם, היה יכול לבנות תוכנית גרעינית כמו זו של איראן והיה יכול לקבל את כל רמת הגולן. אך מאחר שהוא מתעסק בטרור אפילו נגד המערב, הוא מקטין את היכולת שלו להשיג מה היה ניתן להשיג אילו הוא היה יותר נבון.

מלחמת סיני - הקב''ה נתן לנו לשחרר את כל סיני ואת עזה במלחמה ניסית. אבל כרגיל היו לנו מנהיגים קטנים שהרסו את כל הנס הזה ומסרו את סיני ועזה למצרים הנאצית חודשים ספורים אחרי הניצחון המדהים. חבל.
« עריכה אחרונה: דצמבר 05, 2009, 22:47:44 על ידי רון בן מיכאל »

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
שליפות עם חברי הפורום
« להגיב #10 ב- : דצמבר 05, 2009, 22:24:41 »
בס"ד

שליפות עם דניאל בן יהושע
חבר שנרשם כבר לא מזמן, בעל ניסיון, כהניסט ותיק, שסגנון כתיבתו מנעים את אווירת הפורום ומעלה את רמתה הרבה מעבר למצופה מידי בוגדינו היקרים מהשמאל. יהודי שאהבת ישראל היא נר לרגליו וגאולת ישראל היא המטרה.

תנועת הימין האמיתי (JTF) -  תנועת שחרור עם אידאולוגיה חיה ונושמת, תנועה שמקיימת את הכתוב:"צדק, צדק תרדוף", לעולם לא מתייאשת, בע"ה תתעלה על כל המכשולים שיש בפניה ותעלה לגדולה.

חסן נסראללה -  שועל מחבל בכרם, מרצח ערמומי וברון סמים.

נץ וגאה בזה -  איש חכם וחריף מאוד, בעל חוש הבחנה, בעל שירות היסטורי-לאומי חשוב, יודע להעמיד אדם במקומו.

חיים בן פסח -  איש יקר, ציוני, איש של "ספרא וסייפא", לא פחד ולו לרגע מידי הצורר הסובייטי - ועל כך אני מודה לו, נזכה לראותו שב לציון במהרה בימינו אכי"ר.

רוסיה -  דוב רוסי גדול שאוהב לחבק על יתר המידה, מקווה מאוד שתתפרק בשנית ושלא נזכה לשובו של שד זה.

גור-אריה - איש יקר, זכורה לי הפעם הראשונה והיחידה שראיתי אותו, די נבהלתי בהתחלה למען האמת, הסביר לי רבות על המתרחש על פני השטח, תורם תרומה ע-נ-ק-י-ת לפורום.

דמוקרטיה - שלטון העם, לא יכולה להתקיים בישראל במתכונתה הנוכחית ואולי אף בשום מתכונת.

מלחמת של"ג (מבצע שלום הגליל) -  מבצע שלא הגשים את יעדיו האמיתיים, בכל המישורים האפשריים.

רון בן מיכאל - יהודי יקר, בעל רעיונות ודעות מגוונים ומעוררי מחשבה, לעולם אינו מפסיק לעבוד וללמוד, ביום מן הימים תחזה ישראל בשי מנהיגותו.

לח"י -  - חבר'ה שיודעים להלחם, ה"הגנה" וההסתדרות שקשקו מהמחשבה עליהם, ועל שום כך בזו להם, רק חבל שהיו שם קומוניסטים כמו נתן ילין מור.

מפא"י - מנשביקים דארץ ישראל או אם תרצו קומוניסטים ארצישראליים - לקחו חלק בהקמת המדינה, אך פספסו את העיקר עם רעיונותיהם הכוזבים והנלוזים - אחת התופעות שמבדילה אותם מיורשיהם - ידעו לגמול ב"עין תחת עין, שן תחת שן" לערבים, על כך אני מודה להם, על כל השאר לא.

מדינת ישראל - מדינת היהודים, ותו לא. מכילה את כל כאבי העם הזה, כל ייסורי התופת שעבר מושרשים עמוק בתוכה, מקווה מאוד שבימינו שלנו הכל ישתנה לטובה ואנחנו נראה בטוב ובחסד של מדינתנו בתור "אתחלתא דגאולה" האמיתית.

הרב מאיר כהנא - הרב כהנא הי"ד זצוק"ל, עליו נכתב על פרק א' של תהילים, במיוחד "כעץ שתול על פלגי מים" כמה שהבוגדים האלו ניסו להעליל עליו, להדיחו ולהסיתו - הרב כהנא הי"ד זצוק"ל לא נכנע והראה להם מהו פירושו של להיות יהודי אמיתי בכל רמ"ח איבריך ושס"ה גידיך! כמו כן אני ועוד כמיליון יהודים עולי חבר העמים מודים לו ששחררנו מיד שעבוד מלכות עגלה - בריה"מ הארורה.

JDL - הליגה להגנה יהודית, שהקים הרב כהנא זצוק"ל הי"ד כדי להגן על יהודים בכל רחבי העולם, ובעצם להשיב את הכבוד הגזול ולהראות לגויים שהעם היהודי לא יתן לכופף אותו, הארגון תרם רבות ליהדות ארה"ב, בריה"מ ומואחר יותר בתור תנועת "כ'ך" גם ליהדות ישראל.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
שליפות עם חברי הפורום
« להגיב #11 ב- : דצמבר 06, 2009, 22:32:06 »
בס"ד

שליפות עם יחיאל
יהודי יקר שאוהב ללמוד, המורעל צבא של פורום הימין האמיתי, אהבת ישראל, עם ישראל וצה"ל הם ראש מענייניו.

הימין האמיתי - למדתי המון מהאתר, אני נהנה מאוד לגלוש בו ואין לי ספק שאם היה לו יותר פרסום ברשת היו מצטרפים מאות אנשים.
חיים בן פסח -  בן אדם גדול שאני מאוד מכבד ומוקיר לו על העבודה והזמן שהוא מקדיש, הלוואי שיום אחד אני יפגוש אותו.
הרב כהנא - מנהיג דגול מיוחד במינו ובדורו, אין לי ספק שתורתו תישמר לנצח.
שוודיה - לנתק איתה כל קשר מיד ולשרוף את איקאה עד הייסוד כמו כן להחרים מוצרים שלה, נתחיל מוולוו...
הגירוש - אסון לאומי, הרעב של המוסלמים לשטחים רק גובר הגרעין של הגירוש התחיל בסיני ואני לא אופטימי לגביי העתיד.
גיוס חובה - חובה על כל יהודי! גם על חרדים, זכויות חבריתיות חייבות ליהיות כתנאי בשירות חובה בצה"ל.
אתם תראו שאם יבטלו את הקצבאות ילדים לחרדים בגלל שלא שירתו בצבא הם מהר ישנו את משפט המחץ שלהם: "תורתנו אומנותנו" ל:"קרבי זה הכי, אחי".
צבא מקצועי וקטן - לא חושב שזה יצליח...
נישואין אזרחיים - התבוללות --> אסון
רון בן מיכאל - כהניסט אמיתי ובן אדם חכם
גם בשן וגם גלעד - אחד האנשים שאני יותר אוהב בפורום, אין כמעט דיון שלא הסכמתי עם הדברים שלו, למדתי ממנו הרבה!
« עריכה אחרונה: דצמבר 06, 2009, 22:42:23 על ידי רון בן מיכאל »

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
שליפות עם חברי הפורום
« להגיב #12 ב- : דצמבר 06, 2009, 22:37:07 »
בס"ד

ביתר-לעד (שליפות)
יהודי יקר, אוהד בית"ר מושבע, צניעותו הרבה והפשטות האגדית שבהודעותיו ובאישיותנו מפליאים את הכל, "אני נשבע שלא יהיו פה ערבים!" זה אחד הסלוגנים שמסמלים את אהבת ישראל שלו.

ראיון עם ביתר-לעד (שליפות)

הרב כהנא - אדם צדיק וחכם הי"ד,אני בטוח שאם הוא לא היה נרצח היום מדינת ישראל לא היית נראית כמו שהיא עכשיו.
חיים בן פסח - אדם עם שכל וחוכמה מאד גדולה,אני אוהב לקרוא ולשמוע כל דיון/סרטון שלו ואני מקווה בע"ה שהשלטונות יתנו לו לעלות לא"י במהרה.
הימין האמיתי - תנועה קטנה,לא הרבה אנשים פעילים בפורום אך ביחד עם כל אלה שכן פעילים למדתי יותר ממה שידעתי לפניי שהצטרפתי על דת ויהדות.
הפועל ת"א - זכור לך את אשר עשה לך עמלק,רק לשמוע את המילה "הפועל" ואני בא להקיא,יושבים ביציעים שלהם שמאלנים וערבים שרוצים "2 מדינות ל2 עמים" ימח שמם וזכרם.
בנות סכנין - "ערביי ישראל" שצועקים לשחקן יהודי מבית"ר "הוא מת" או "חולה סרטן",אבל זה ידוע כבר שכל ערבי הוא אותו סליחה על המילה זבל.
עזה - כמה שהיא קטנה אבל היא עושה הרבה רעש,חייבים להחזיר את גלעד שליט חי ובריא בע"ה ואז להתחיל לפוצץ את כל עזה.(אבל בשלטון הזה של פיפי(ביבי)אני לצערי לא חושב שזה יקרה.
חיזבאללה - ארגון שקרן ממזרי ופחדן!!!,צריך להשמיד את כל חיזבאללה כמה שיותר מהר!!.
ערפאת - הוא מתהפך בקברו.
עסקת שליט- אני בעד לשחרר את האסירים אבל בתנאי שמראים לנו קודם לפניי שחרור האסירים את גלעד שליט שהוא בריא וחיי ורק אחריי זה לשחרר ולעקוב אחריהם לשים עליהם מודיעין אם לא אז אני לא בעד לשחרר 980 מרצחים יהודים.
איראן - כל יום שעובר ולא עושים כלום זה רק מעצים את הכור של איראן,אבל אני בטוח בה' הוא איתנו עם עם ישראל ועם ישראל בחיים לא ימחק!!!"בכל דור ודור באים עלינו לכלותינו וה' מצילנו מידם".
נצרות - כל מי ששונא יהודים אני רוצה שהוא ימות, והנוצרים הם לא תרבותיים כמו שאומרים הם אותו הזבלה כמו המוסלמים.
רון בן מיכאל - יהודי יקר בתנועה שלנו שעושה עבודה נפלאה כל הכבוד לו יישר כח!.
רן הכהניסט - עוד יהודי יקר שמפיץ את התנועה הזאת בכל מקום אפשרי ותורם הרבה לפורום ולתנועה בכלל.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
שליפות עם חברי הפורום
« להגיב #13 ב- : דצמבר 06, 2009, 22:41:54 »
בס"ד

ראיון עם Neo (שליפות)
יהודי יקר, אחד מבוגרי הפורום ודור קיץ ה'תשס"ט ( ;D ), בעל נסיון וחשיבה ארוכת טווח, שהצלת עם ישראל ומדינת ישראל בראש מענייניו. הים הוא אותו הים והיהודים אותם יהודים..
תנועת הימין האמיתי - כשמה - כן היא.
הרב כהנא - יהודי גאה וכריזמתי, צירוף נדיר בעתנו.
חיים בן פסח - ישר וישיר, דבר לו הציבור טרם מוכן.  מקווה שיזכה לעלות לארץ בהקדם.
ההתחממות הגלובלית - עוד סכנה שנובעת ברובה מתמיכת העולם במוסלמים.
תחליף לנפט - הפתרון הטוב ביותר, שבסופו של דבר יכריע את הבעיה המוסלמית.
עלה ירוק - תנועה זניחה ומטופשת, מסתבר שגם הציבור חושב כך.
חד"ש - מצבור של בוגדים.
בנימין נתניהו - שמאלן ו\או שקרן, טרם החלטתי.
אביגדור ליברמן - מוקדם לקבוע.  בבחירות הבאות יקבל צל"ש או טר"ש (מפלגה עצומה או מזערית).
רון בן מיכאל - חרוץ.
הונלוהוהו - שמאלן הזוי הסובל (או שמא נהנה...?) מתסמונת סטוקהולם.
קפיטליזם - טוב בפרקטיקה.
סוציאליזם - טוב בתיאוריה.
המשנה הכלכלית של ביבי - טובה, אך רק מקצתה בתהליכי יישום.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
שליפות עם חברי הפורום
« להגיב #14 ב- : דצמבר 07, 2009, 08:27:53 »
בס"ד

ראיון עם גם בשן וגם גלעד (שליפות)
ה"מורה ללשון" של הימין האמיתי, בעל אהבת ישראל, שאיפה לתורה, ייחול בלתי פוסק לצדק, ה"נציג" החרדי המכהן בתנועת הימין האמיתי, וכמובן - חוש הומור ייחודי.

הרב כהנא - לפיד בוער של שפיות בחושך מחריד.

כהנא חי - תנועת הימין האמיתי במקור ולעתיד-לבוא, בבאכי"ר.

חילונות
- מיחם ריק חסר מדיד.

עסקת ג'יבריל - קצה הקרחון.

גלעד שליט - סוף הקרחון (נכון לעכשיו..).

הומואים דתיים - כמו "לאומיים-דתיים", "ימניים-אתאיסטים", "אורתודוקסים-מודרניים" ושאר דפקטים מובני-מערכת.

סין - קומוניסטים סוג ז'.

ימין "קיצוני" - שטיפת מוח שיטתית נגד הימין האמיתי.

ימין "מתון" - שטיפת מוח שיטתית בעד השמאל המזוייף.

בני בגין - שחקן חיזוק (גילם פעם את הנבגד ופעם את הבוגד, מאד מרשים).

הגולה בארץ - כישרון ייחודי שאין דומה לו, סמל ומופת לקול האמת.

רון בן מיכאל - מודל לרמה הכי גבוהה של כהניזם: חריף-שכל, חד-לשון, מבריק ובעל כושר הנהגה.

נץ וגאה בזה - מורי ורבי. באר בלתי-נדלית של חוכמה והשגה. חולה ידע.

חיים בן פסח - מנהיג דגול ועצום. בע"ה יעלה לארץ השנה!

הגירוש - איזה? העובדים הזרים?!

צה"ל - -צונזר על-ידי חכמי מועצת יש"ו ויהודונים ממלכתיים עם כיפל'ה-
במקום זאת נכתוב: חייל, שוטר, אני אוהב אותך! עכשיו הלחי השניה!!!!! בבקשה.