בס''ד
אני מאוד מצטער לומר את זה, אבל זה היה נורא. וכידוע, אני תומך ברב מיכאל בן ארי הי''ו.
אבל אני משוכנע אחרי שהאזנתי לראיון הגרוע הזה שישועתנו לא תבוא ממכיאל בן ארי למרות שהוא יהודי טוב.
מדוע?
א. בראיון, בן ארי אמר שתוכנית להגירה ערבית לא רצינית ולא מעשית ולא מציאותית. ואין לו מושג או חצי מושג איך להציג תוכנית כזאת ומה תוכנית כזאת צריכה לעשות. בן ארי רק אמר שנשלם לערבים ללמוד בחו''ל. ברור שזה לא היה פותר את בעיה שלנו. הרוב המכריע של הערבים לא מספיק משכילים להתקבל ללימודים בחו''ל. וזה רע לעם ישראל לחנך את הערבים. אוייבים משכילים הם אוייבים הרבה יותר מסוכנים. בכל מקרה, 95% מהערבים לא מספיק משכילים להתקבל ללימודים בחו''ל. בן ארי פשוט הפסיד את העימות הזה עם המראיין בעניין המרכזי של הגירה ערבית מארץ ישראל. בן ארי לא יודע להתווכח באופן יעיל.
ב. בן ארי גם הפסיד את העימות על יהודה ושומרון ועל מדינה "פלסטינית". אפילו על זה הוא לא יודע איך להסביר ולשכנע. קודם כל, בן ארי אמר "פלסטינים" שוב ושוב, הוא הכיר בשקר הערבי הזה שלא היה ולא נברא. שנית, בן ארי אמר שהערבים לעולם לא יהיו רוב בארץ ישראל - אז הוא הרס את הנימוק העיקרי למה חייב להיות תוכנית להגירה ערבית. בסוף, בן ארי נתן לקהל לחשוב שנחזיק ביהודה שומרון עם מיליוני ערבים - דבר שרוב עם ישראל בצדק לא מוכן לקבל. אם נדבר כמו שבן ארי דיבר בראיון, נפסיד את יהודה ושומרון ותהיה מדינה "פלסטינית" כי רוב העם יחשוב שאין ברירה חס ושלום.
ג. בן ארי אמר שהוא התפייס עם בוגד של גוש שלום, ארגון שמאלני קיצוני שתומך בהשמדת המדינה היהודית ושתומך באוייב הערבי הנאצי. לכן, בן ארי נתן לגיטימציה לבוגדים הגרועים ביותר. אם לא נביס את הבוגדים האלה, אין לנו סיכוי לשרוד.
חבל שאני לא הייתי בראיון הזה. אז הייתם רואים איך כהניסט אמיתי מגיב - והייתי עושה זאת עם חוכמה בלי להפר את החוק אבל גם בלי להפר את העקרונות שלנו.