כתב נושא: אל תגידו יותר ישראל השלמה אלה..  (נקרא 7992 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אל תגידו יותר ישראל השלמה אלה..
« ב- : אוגוסט 16, 2009, 22:20:56 »
ישראל הגדולה.

אני לא רוצה רק את ישראל השלמה אני רוצה גם את האדמות של הערבים מסביבנו אם כבר אז כבר..
אתם לא חושבים ככה?
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • וְהַמַּשְׂכִּלִים יַזְהִרוּ כְּזֹהַר הָרָקִיעַ
« להגיב #1 ב- : אוגוסט 16, 2009, 22:24:17 »
ממש ממש לא אין לנו שום רצון בכיבוש אלא קודם כל אנחנו רוצים את א"י השלמה.  אנו לא רוצים להיכנס למלחמות סתם. התורה הקדושה לא אמרה לנו לכבוש את כל מדינות שכנותינו
אלא א"י בלבד לעם ישראל בלבד. :old_smiley:
כל מה שהיה טוב, עכשיו נחשב רע.
התיישבות הייתה מצווה, עכשיו היא עבירה.
להתגייס לצבא היה זכות, עכשיו זה חובה, עבודת כפיים הייתה כבוד, עכשיו זו בושה.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #2 ב- : אוגוסט 16, 2009, 22:30:06 »
להלן א"י שצריך לכבוש:
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק therealyemini

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #3 ב- : אוגוסט 16, 2009, 22:39:18 »
חח אין סיכוי לזה אז שואפים רק לארץ ישראל השלמה
תאמינו לי שגם ככה יהיה לנו ממש טוב

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #4 ב- : אוגוסט 16, 2009, 22:49:52 »
חח אין סיכוי לזה אז שואפים רק לארץ ישראל השלמה
תאמינו לי שגם ככה יהיה לנו ממש טוב
דבר בשם עצמך, יש הבטחה אלוקית לגבולות רחבים מהתורה ועד לנביאים, תפתח תנ"ך ותראה.
אין סיכוי? וכי לחשמונאים היה "סיכוי" מול בית סלווקוס? וכי לישראל היה "סיכוי" ב-67'? וכי לבריה"מ היה סיכוי קלוש בנוב' 1941? או שמא לאנגליה ב"קרב על בריטניה" ביוני 1940? ומה באשר להיטלר לעלות לשלטון כשהיה כלוא בכלא לנדסברג בשנת 1924? וכו' וכו' וכו', Never say never.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #5 ב- : אוגוסט 16, 2009, 23:04:26 »
בס"ד
דבר בשם עצמך, יש הבטחה אלוקית לגבולות רחבים מהתורה ועד לנביאים, תפתח תנ"ך ותראה.
אין סיכוי? וכי לחשמונאים היה "סיכוי" מול בית סלווקוס? וכי לישראל היה "סיכוי" ב-67'? וכי לבריה"מ היה סיכוי קלוש בנוב' 1941? או שמא לאנגליה ב"קרב על בריטניה" ביוני 1940? ומה באשר להיטלר לעלות לשלטון כשהיה כלוא בכלא לנדסברג בשנת 1924? וכו' וכו' וכו', Never say never.
נץ,האם הגבולות אשר מתוארים במפה שהצגת,אכן תואמים את הכתוב בתנ"ך?
באמת שאני לא יודע,זה מסקרן אותי........

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #6 ב- : אוגוסט 16, 2009, 23:27:33 »
בס"דנץ,האם הגבולות אשר מתוארים במפה שהצגת,אכן תואמים את הכתוב בתנ"ך?
באמת שאני לא יודע,זה מסקרן אותי........
כן, אבל זה נתון במחלוקת בין רבנים גדולים בעבר שכתבו פירושים לתנ"ך ואחרים (רס"ג, רש"י, רמב"ן וכו').
הגבולות הללו שציינתי הם אליבא דהשיטה המרחיבה ביותר (ואני מטבעי לא קמצן בנדון, להפך).
מה שבטוח הוא, שעל פי כל השיטות, השטח שיש בידינו כיום, הוא רק חלק קטן מא"י המובטחת.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #7 ב- : אוגוסט 16, 2009, 23:30:28 »
בס"ד
כן, אבל זה נתון במחלוקת בין רבנים גדולים בעבר שכתבו פירושים לתנ"ך ואחרים (רס"ג, רש"י, רמב"ן וכו').
הגבולות הללו שציינתי הם אליבא דהשיטה המרחיבה ביותר (ואני מטבעי לא קמצן בנדון, להפך).
מה שבטוח הוא, שעל פי כל השיטות, השטח שיש בידינו כיום, הוא רק חלק קטן מא"י המובטחת.
תודה רבה על תשובתך,האמת אם אלו גבולות הארץ המובטחת,אז אני שמחתי מאוד לקרוא את תשובתך :)

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #8 ב- : אוגוסט 16, 2009, 23:34:57 »
להלן א"י שצריך לכבוש:

באמת לפי התורה כל השטח הלבן זה שטח שהובטח לנו כיהודים?

מעניין...

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #9 ב- : אוגוסט 16, 2009, 23:37:25 »
האמת שאני קצת מבואס שאלוהים לא העניק לנו את הארץ המובטחת באדמת אירופה,שם זה גן עדן... לעומת המדבר החום והלחות שלנו כאן..

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #10 ב- : אוגוסט 16, 2009, 23:47:12 »
בס"ד
האמת שאני קצת מבואס שאלוהים לא העניק לנו את הארץ המובטחת באדמת אירופה,שם זה גן עדן... לעומת המדבר החום והלחות שלנו כאן..
נו מה רע בזה?
ההפך הגידולים החקלאיים פה עולים יפה מאוד,זאת ארץ זבת חלב ודבש.

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
« להגיב #11 ב- : אוגוסט 16, 2009, 23:52:11 »
אנחנו הופכים את המדבר לנווה מדבר.

הם הופכים נאות מדבר למדבר...

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #12 ב- : אוגוסט 16, 2009, 23:54:36 »

בס''ד

ברוך הבא לפורום!

ארץ ישראל הרבה יותר יפה מאירופה.

אמנם האיזורים שבהם גרים ערבים לא נראים כל כך יפים כעת. כמו שהאיזורים שהיום הם חלק ממדינת ישראל לא היו כל כך יפים לפני שהיהודים התחילו לחזור הביתה. אבל עכשיו מדינת ישראל היא המדינה היפה ביותר שבעולם. כל ארץ ישראל ("ירדן", "סוריה", סיני וכו') תהיה יפהפיה אחרי שנשחרר ונפתח אותה בע''ה.

אין כמו בארץ ישראל!

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #13 ב- : אוגוסט 16, 2009, 23:56:21 »
אנחנו הופכים את המדבר לנווה מדבר.

הם הופכים נאות מדבר למדבר...
כל מקום שרגלו של האיסלם דורך בו, הוא מביא איתו את המדבר.
כל מקום פורח נובל ומתייבש, מהטבע דרך החוק ועד המחשבה והיצירה.
מי שרוצה את האיסלם שולט במקומו, שיבין את המשמעויות.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #14 ב- : אוגוסט 17, 2009, 00:02:38 »
בס''ד

ברוך הבא לפורום!

ארץ ישראל הרבה יותר יפה מאירופה.

אמנם האיזורים שבהם גרים ערבים לא נראים כל כך יפים כעת. כמו שהאיזורים שהיום הם חלק ממדינת ישראל לא היו כל כך יפים לפני שהיהודים התחילו לחזור הביתה. אבל עכשיו מדינת ישראל היא המדינה היפה ביותר שבעולם. כל ארץ ישראל ("ירדן", "סוריה", סיני וכו') תהיה יפהפיה אחרי שנשחרר ונפתח אותה בע''ה.

אין כמו בארץ ישראל!

תסלח לי ידידי היקר אבל יצא לך להיות לאחרונה בת"א,היא לא רחוקה מלהיות עזה השנייה ואני לא מדבר על יפו.
אם הבניה המסיבית אנחנו הורסים לא פחות מהזבל הערבי. ואני לא מתכוון בנייה בשטחים אלה במרכז הארץ הכל נראה זעווה

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #15 ב- : אוגוסט 17, 2009, 00:05:20 »
בס"ד
תסלח לי ידידי היקר אבל יצא לך להיות לאחרונה בת"א,היא לא רחוקה מלהיות עזה השנייה ואני לא מדבר על יפו.
אם הבניה המסיבית אנחנו הורסים לא פחות מהזבל הערבי. ואני לא מתכוון בנייה בשטחים אלה במרכז הארץ הכל נראה זעווה
ת"א מכוערת בגלל שיש המון עובדים זרים לא חוקיים,סינים,תאילנדים,הודים.....ערבים....ויש את הסודנים האלו..כולם מלכלכים ועושים צרכים במקומות ציבוריים......

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
« להגיב #16 ב- : אוגוסט 17, 2009, 00:08:45 »
בכל עיר בעולם יש חלקים פחות יפים.
בת"א ללא כל ספק יש אזורים מאוד יפים מבחינה עירונית.

שדרות רוטשילד, הטיילת, העיר העתיקה ביפו, פארק הירקון, נמל ת"א, הצפון הישן והחדש נראים טוב, אבן גבירול עובר שיפוצים מאסיביים ונראה סוף סוף נורמלי עם נטיעת הדקלים לאורכו ויישור הכביש, שבילי אופניים.

מה אתה רוצה אני לא מבין?  מה בדיוק הרסנו שם? היו שם דיונות של חול!!
ת"א היא עיר מערבית יפה יחסית.

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
« להגיב #17 ב- : אוגוסט 17, 2009, 00:32:07 »
הבוס הגדול עליך להבין דבר חשוב, ארץ ישראל הייתה היפה מכל הארצות ואם תקרא
בספריו של יוסף בן מתיתיהו אפילו מדבר יהודה היה ירוק, והיה נקרא מדבר מכיוון שיחסית לשאר הארץ
היה מדברי...

אבל לאחר שגלינו ישנה הבטחה "והייתה ארצכם שממה" כדי שלא ירצו אותה יותר מידי הגויים, ואכן
ארצינו הייתה מדבר שממה שנים רבות עד שחזרו בניה ולאט לאט התקיימה בנו הנבואה "ואתם ערי ישראל
ענפיכם תתנו ופריכם תשאו לעמי כי קרבו לבוא" וכך ראינו את התגשמותה לעיננו של נבואת ה'.
אך אין הארץ בפריחתה המלאה כי עדיין שיבתינו לא שלימה, אין לנו ריבונות מלאה וגם האוייב עדיין יושב
בה ולכן אין פריחתה מושלמת, אך מובטח לנו שלאחר שנשלים את מצוות התורה "והורשתם את יושבי הארץ מפניכם"
שתיהיה ארצינו "ארץ זבת חלב ודבש".
« עריכה אחרונה: אוגוסט 17, 2009, 14:34:21 על ידי גור-אריה »

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק therealyemini

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #18 ב- : אוגוסט 17, 2009, 01:36:33 »

ברור שהייתי רוצה את כל גבולות ארץ ישראל אחי
אבל בינתיים בשטח עצמו שיש לנו יש לנו עדיין בעיות
ובכלל חלקים גדולים בעולם נגדנו וצועקים עלינו על הדבר השיקרי הזה שהם קוראים לו כיבוש...
אז מה אם עכשיו נתחיל להגיד שגם את ירדן וסוריה וחצי עירק מגיע לנו ?
קיצר פרה פרה

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #19 ב- : אוגוסט 17, 2009, 02:18:47 »
ברור שהייתי רוצה את כל גבולות ארץ ישראל אחי
אבל בינתיים בשטח עצמו שיש לנו יש לנו עדיין בעיות
ובכלל חלקים גדולים בעולם נגדנו וצועקים עלינו על הדבר השיקרי הזה שהם קוראים לו כיבוש...
אז מה אם עכשיו נתחיל להגיד שגם את ירדן וסוריה וחצי עירק מגיע לנו ?
קיצר פרה פרה
מסכים בהחלט לגבי ה-פרה פרה
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק פופאי2

• משתמש(ת)
  • משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #20 ב- : אוגוסט 17, 2009, 02:24:07 »
להלן א"י שצריך לכבוש:

אתה חי בסרט, ואני מתאר לעצמי איך יראה היום שבו תתפכח מהסרט הזה, ואיך תרגיש עם עצמך
על כל החיים המבוזבזים שלך בעיסוק בפנטזיות עלי באבא ובקשקושים ההזוים האלה, חבל, מקווה שתתרפא במהרה מהשיטיון הזה שלך...
מגיעה לנו הזכות לחיות בשלום! עכשיו!

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #21 ב- : אוגוסט 17, 2009, 02:40:30 »
אתה חי בסרט, ואני מתאר לעצמי איך יראה היום שבו תתפכח מהסרט הזה, ואיך תרגיש עם עצמך
על כל החיים המבוזבזים שלך בעיסוק בפנטזיות עלי באבא ובקשקושים ההזוים האלה, חבל, מקווה שתתרפא במהרה מהשיטיון הזה שלך...
בס''ד
הנה הציור שאליו נוכל לדמות את העניין הנ''ל !
יש אדם שהולך לחיות ערום וערי'ה בג'ונגל מלא חיות טורפות שלא יחוסו ולא יחמלו (עמדת הערב-רב השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי יש''ו שר''י ) , ואדם שני שמרחיב את גבולו ,ומונע מחיות-טרף להכנס לטריטורי'ה שלו (עמדתנו)!! מי האיש מבינהם החי בפנטאזיות ?? ומי המתאבד ??  לשיפוטכם !!

הגולה בארץ  :)
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק therealyemini

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #22 ב- : אוגוסט 17, 2009, 02:41:29 »

הנה זאת התגובה הכי נחמדה ששמאלני רשם פה בפורום עד היום
ואז אתה שואל למה העיפו אתכם ?

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #23 ב- : אוגוסט 17, 2009, 13:48:50 »
אני? סרטי עלי באבא? או אתה בסרטי- מוחמד איבן עבדאללה?
אחד ההבדלים בינך לביני, הוא שאני מודע לזה, שגם אם החזון הזה לא יתגשם בדורי, הוא יהיה אצל הבן שלי, ואם לא אצל בני, אז אצל נכדי, ואם לא אצל נכדי אז אצל ניני וכך הלאה, אני פועל וחושב למרחקים ארוכים ויש לי סבלנות והבטחה שכל יקרה, זה לא שאלה של האם, אלא שאלה של מתי.
לעומת זאת אתה, "עכשיוניק" עלוב שכמוך, שחושב שיצליח להשיג שלום עם האיסלם, עד אשר הם יסירו את ראשך מעליך כי אתה תחת ההגדרה -כופאר וצאצא הקופים והחזירים שהם מחויבים להרוג אותך, תמיד תזכור את חדית' אל בוקארי 680:" באחרית הימים לא יבוא יום הדין עד אשר יברח היהודי מפני המוסלמי, ויסתתר מאחורי העץ והאבן, או אז יפתחו העץ והאבן את פיהם ויאמרו- הו מוסלמי הו עבדו של אללה, הנה יהודי מאחוריי בא והרגהו"
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #24 ב- : אוגוסט 17, 2009, 14:24:36 »
בס''ד
הנה הציור שאליו נוכל לדמות את העניין הנ''ל !
יש אדם שהולך לחיות ערום וערי'ה בג'ונגל מלא חיות טורפות שלא יחוסו ולא יחמלו (עמדת הערב-רב השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי יש''ו שר''י ) , ואדם שני שמרחיב את גבולו ,ומונע מחיות-טרף להכנס לטריטורי'ה שלו (עמדתנו)!! מי האיש מבינהם החי בפנטאזיות ?? ומי המתאבד ??  לשיפוטכם !!

הגולה בארץ  :)

שמעתי את המילה הזאת כמה פעמיים"ערב רב" אתה יכול להסביר לי מזה אומר?