שונות > פורום משוב
תלונה על המנהל כהנא צדק
DolphinBoy:
טוב ליאור אחי אני סיימתי להערב מבטיח אני רק אצטט את חיים לכהנא צדק "תירגע"!!
חיים בן_פסח:
קודם כל, דולפי, אני מבקש ממך להשאר אתנו. אתה יהודי נבון, ואתה יודע שלפעמים יש וויכוחים מיותרים בפורומים. זה קורה כל הזמן, וזה עוד יקרה בעתיד. אתה כאן כי איכפת לך על עתידה של ישראל.
אני גם מבקש מחברינו להפסיק את הביקורת כלפי כהנא צדק. אני לא דורש זאת, אני רק מבקש. אני חושב שזה יותר מדי כבר. אם יש חילוקי דעות על מה שהוא עשה, כל זה כבר נאמר. לעומת זאת, הוא השקיע אינספור שעות לפורום, והוא עושה כל כך הרבה דברים טובים לעם ישראל. אילו כל בני עשרה היו כמוהו, אין לי ספק שהמשיח היה בא מזמן. אני אישית מאוד מאוד מעריך מה שהוא עושה בשבילנו, והוא באמת מזכיר לי לעצמי כש הייתי בגילו, חוץ מהעובדה שהוא הרבה יותר חכם מחיים בן פסח הצעיר שגם התווכח עם הרבה אנשים אפילו בליגה עד שגדול דורנו לימד אותי לקבל חילוקי דעות וגם ביקורת. אני שנאתי ביקורת עד שראיתי איך גדול דורנו קיבל ביקורת לגיטימית באהבה.
אנו לא ניתן לפופאי ודומיו לפלג אותנו. אנו נעבוד ביחד עם כל הדעות השונות שלנו עד הניצחון ועד הגאולה.
כהנא צדק!:
דולפין אתה לא מבין את המשמעות של ההעלבות שלך כניראה בסופו של דבר אם אני יילך מפה אתה תדע גם למה ותיקח את האחריות על זה.
דרך אגב איזה כבוד בדיוק אתה עושה לחיים שבכל שבוע אתה שואל אותו שאלות שאני רק שומע אותם הפרצוף שלי נהיה אדום.
liorso:
--- ציטוט של: כהנא צדק! על פברואר 28, 2007, 23:05:58 ---דולפין אתה לא מבין את המשמעות של ההעלבות שלך כניראה בסופו של דבר אם אני יילך מפה אתה תדע גם למה ותיקח את האחריות על זה.
דרך אגב איזה כבוד בדיוק אתה עושה לחיים שבכל שבוע אתה שואל אותו שאלות שאני רק שומע אותם הפרצוף שלי נהיה אדום.
--- סוף ציטוט ---
דיי הסתיים זהו לא צריך ללכת ולא צריך להאדים. דולפין אין צורך לתגובה ממך על "השאלה".
DolphinBoy:
--- ציטוט של: כהנא צדק! על פברואר 28, 2007, 23:05:58 ---דולפין אתה לא מבין את המשמעות של ההעלבות שלך כניראה בסופו של דבר אם אני יילך מפה אתה תדע גם למה ותיקח את האחריות על זה.
--- סוף ציטוט ---
קודם כל כהנא צדק זה לא עניינך מה אני שואל את חיים זה ביני לבין חיים בלבד וחיים ילד מספיק גדול והוא לא צריך אותך לבחור לו את השאלות זה א!
ב: אם אתה נעלב אני לא אשם בזה אני לא מחפש להעליב אני מחפש לשפר בשביל זה באשכול הפרסום שאלתי מה צריך לעשות ובמקום להסביר לי בסבלנות חטפת עליי קריזה
אז רק בגלל האופי המעפן שלך איבדת בן אדם שרצה לעזור ולא היית סבלני מספיק להסביר לו מי מו מה ועכשיו אתה גם נעלב כי אני אומר לך שאתה עושה לכהניסטים ייצוג רע
כשאיזה שמאלן מניאק מתווכח איתך בשפה רגועה ואתה כמו ילד בן 4 רק מקלל אותו בשפה של תינוקות וזה לעומת הטיעונים המצויינים של איתן ואהרון ובייקר שמשתיקים אותו בחוכמה ולא בקללות.
אז כמו שחיים אמר יכול להיות שלנהל דיון מפולפל זה לא הקטע שלך אז הכי מומלץ אם כבר לנגח אותו אז בצורה איכותית ולא בקללות טיפשיות שמורידות אותנו לרצפה ומשחקות לידיים של זבלים כמוהו.
אתה רוצה להיעלב תיעלב רק שתבין שזו לא המטרה שלי וואלה לא יודע איך נתפסתי חזק בקסם של חיים והתחלתי לפתח אכפתיות לאתר הזה מה שלא היה לי שבאתי בהתחלה
אז כולה אני מנסה לתת לך טיפים ומה לעשות אני פותח לאנשים ישר בפנים בלי צביעות ובלי כפפות אני לא יכול לשנות את מי שאני רק את מי שנמצא איתי וזה דבר שנכון לעכשיו אני נמנע ממנו
בעיקר בעיקר בגלל ההודעה הפרטית והפומבית שקיבלתי מחיים שזה מפתיע איך הוא טורח להתעסק בשטויות האלה אני ממש מצדיע לו שהוא לוקח את הזמן לדבר איתנו ככה זה רק מראה איזה איש ענק הוא
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה