שונות > פורום משוב

תלונה על המנהל כהנא צדק

<< < (12/17) > >>

חיים בן_פסח:
כהנא צדק, תרגע. דולפי וDEXTER הם יהודים טובים ואין שום צורך להוכיח משהו בעימות אתם. לגבי הקב''ה, אנו לא נביאים ולא יודעים אם הוא יתן לנו ניצחון בכל עימות. יש לנו כלל ביהדות, שאסור לסמוך על ניסים. תמיד מתפללים שנהיה ראויים לעזרתו, אבל בהשגחה הפרטית של כל יהודי פרטי לאו דוקא יודעים מה הקב''ה יעשה.

למה אתה מתרגש? אתה לא מאמין לי כש אני אומר לך שכולנו מאוד מעריכים מה שאתה עושה? העובדה שאתה צעיר מרשימה עוד יותר. אתה רוצה לריב עם יהודים שמעריכים אותך?

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: חיים בן_פסח על פברואר 28, 2007, 21:12:54 ---כהנא צדק, תרגע. דולפי וDEXTER הם יהודים טובים ואין שום צורך להוכיח משהו בעימות אתם. לגבי הקב''ה, אנו לא נביאים ולא יודעים אם הוא יתן לנו ניצחון בכל עימות. יש לנו כלל ביהדות, שאסור לסמוך על ניסים. תמיד מתפללים שנהיה ראויים לעזרתו, אבל בהשגחה הפרטית של כל יהודי פרטי לאו דוקא יודעים מה הקב''ה יעשה.

למה אתה מתרגש? אתה לא מאמין לי כש אני אומר לך שכולנו מאוד מעריכים מה שאתה עושה? העובדה שאתה צעיר מרשימה עוד יותר. אתה רוצה לריב עם יהודים שמעריכים אותך?

--- סוף ציטוט ---
בס"ד
חס וחלילה חיים אתה יודע טוב מאוד שאני לא רוצה וגם לא רב אם כבר ההפך להסביר להם שהם טועים בעניין.
וזה שאני רוצה עימוט זה בכדי להסביר להם שהם טועים ולא לריב איתם.

Aaron:

--- ציטוט של: כהנא צדק! על פברואר 28, 2007, 21:21:25 ---
--- ציטוט של: חיים בן_פסח על פברואר 28, 2007, 21:12:54 ---כהנא צדק, תרגע. דולפי וDEXTER הם יהודים טובים ואין שום צורך להוכיח משהו בעימות אתם. לגבי הקב''ה, אנו לא נביאים ולא יודעים אם הוא יתן לנו ניצחון בכל עימות. יש לנו כלל ביהדות, שאסור לסמוך על ניסים. תמיד מתפללים שנהיה ראויים לעזרתו, אבל בהשגחה הפרטית של כל יהודי פרטי לאו דוקא יודעים מה הקב''ה יעשה.

--- סוף ציטוט ---
בס"ד
חס וחלילה חיים אתה יודע טוב מאוד שאני לא רוצה וגם לא רב אם כבר ההפך להסביר להם שהם טועים בעניין.

--- סוף ציטוט ---
לעתים ישנם חילוקי דיעות בין אנשים, אפילו שהם מאותו מחנה וזה טבעי (כמו שחיים בן פסח אמר) זה לא צריך להתפתח לעימותים. תשאיר את זה ככה- הם חושבים ככה ואתה חושב אחרת ובזה נגמר העיניין. אתה לא צריך להתעמת עם אף אחד ואתה גם לא חייב להוכיח לאף אחד שאתה צודק והם טועים. אני יודע שאתה מאמין באמת שלך ומאוד רוצה להראות לכולם שאתה הוא זה שצודק. זה קרה לי הרבה פעמים והבנתי שאם מדובר בחילוקי דיעות בין אנשים מאותו מחנה עדיף לוותר על הרצון הזה ולהתרכז בדברים אחרים, יותר חשובים.
תאמין לי, אני אישית מאוד מעריך ומכבד אותך ואני בטוח שגם שאר חברי הפורום מעריכים אותך לא פחות, חיים בן פסח אמר עליך מחמאות שאפשר רק לקנא. תמשיך להיות עצמך, אנחנו רוצים אותך כמו שאתה. ישר כוח!

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: Aaron על פברואר 28, 2007, 21:48:06 ---
--- ציטוט של: כהנא צדק! על פברואר 28, 2007, 21:21:25 ---

--- סוף ציטוט ---
בס"ד

--- סוף ציטוט ---
לעתים ישנם חילוקי דיעות בין אנשים, אפילו שהם מאותו מחנה וזה טבעי (כמו שחיים בן פסח אמר) זה לא צריך להתפתח לעימותים. תשאיר את זה ככה- הם חושבים ככה ואתה חושב אחרת ובזה נגמר העיניין. אתה לא צריך להתעמת עם אף אחד ואתה גם לא חייב להוכיח לאף אחד שאתה צודק והם טועים. אני יודע שאתה מאמין באמת שלך ומאוד רוצה להראות לכולם שאתה הוא זה שצודק. זה קרה לי הרבה פעמים והבנתי שאם מדובר בחילוקי דיעות בין אנשים מאותו מחנה עדיף לוותר על הרצון הזה ולהתרכז בדברים אחרים, יותר חשובים.
תאמין לי, אני אישית מאוד מעריך ומכבד אותך ואני בטוח שגם שאר חברי הפורום מעריכים אותך לא פחות, חיים בן פסח אמר עליך מחמאות שאפשר רק לקנא. תמשיך להיות עצמך, אנחנו רוצים אותך כמו שאתה. ישר כוח!

--- סוף ציטוט ---
בס"ד
אתה יודע מה אני יוותר פה אם נקרא לזה "הכבוד" שלי ואני לא יתייחס לכל הערות מצד כמה אנשים פה.
ושוב אני רק רוצה להדגיש שאמרתי עימוט התכוונתי שאני רוצה להסביר להם את הדעות שלי שהם הולכות לפי תורת ישראל ולפי מה שהקדוש ברוך הוא מבקש ממנו!
ולא דברים שהמצאתי.
אבל בכל זאת יש אנשים שתקועים בעמדה ולא רוצים לזוז ממנה מי ידוע או יום אחד זה יקרה נקווה.
ותודה על המחמאות אהרון אני מנסה לעשות פה את העבודה על הצד הטוב ביותר.

DolphinBoy:
כהנא צדק הדיבור הזה שלך לא במקום בכלל דקסטר כבר לא מגיב מאז שהעלבת אותו ובצדק ואני גם מתלבט אם להמשיך להיות כאן בפורום כל עוד אתה מתנהג ככה כמנהל

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה