שונות > פורום משוב
תלונה על המנהל כהנא צדק
פופאי:
--- ציטוט של: wakeupisrael על פברואר 25, 2007, 12:27:38 ---אתה יודע פופאי יש פורומים אחרים חוץ מהפורום שלנו אם אתה לא מסכים עם הרעיון של הפורום הזה למה אתה רשום פה בכלל לך לפורום של רבין השיכור ותסכים שם עם כולם כמה שאתה רוצה
--- סוף ציטוט ---
כי להסכים זה בנאלי אני לא מחפש להטיף למקהלה יש לנו בעיה במדינה שלי ואני מרגיש חובה מוסרית לפתור אותה במישורים שונים אחד מהם זה להידבר עם אנשי ימין קיצוני ולנסות להכניס להם קצת מוסר והגיון קצת ערכים אנושיים וגם לנסות ולקיים דיאלוג עם האנשים היותר שפויים במחנה הלא שפוי הזה ואני רואה שיש פה ניצוץ של אנושיות בעיקר מהחלק הנשי אבל כמובן הקיצוניות והפחד מדעות שונות גורם לגולשים להתנהג כמו שוורים בקרב ולהסתער בהתנשפות כבדה רק צריך להסתכל על המנהל העילג והלא מוצלח שלא יודע להתדיין אז הוא מקלל ומאיים וחוזר על עצמו.
פופאי:
--- ציטוט של: wakeupisrael על פברואר 25, 2007, 12:28:40 ---
--- ציטוט של: פופאי על פברואר 25, 2007, 12:25:58 ---
--- ציטוט של: liorso על פברואר 25, 2007, 12:21:35 ---
--- ציטוט של: פופאי על פברואר 25, 2007, 12:17:12 ---אני לא מבין למה אבל המנהל של הפורום הזה רק מקלל ומאיים עליי כל הזמן בגלל שהוא לא בנוי שכלית לדיון תרבותי כנראה אני מבקש ממי שמנהל את האתר הזה להחליף אותו במישהו טיפה יותר שפוי זה ממש גובל באבסורד תיקון: זה - אבסורד
--- סוף ציטוט ---
מי אתה שתגיד לנו מה לעשות בפורום שלנו? אתה שייך אלינו בכלל?
אתה זה שמקלל (את כולם גם את חיים וגם את כל השאר).
בקיצור שששש. שתוק בשקט.
--- סוף ציטוט ---
אתה מגוחך! היכן קיללתי??
--- סוף ציטוט ---
תסתכל על השאלות של שבוע שעבר אז תבין
--- סוף ציטוט ---
הסתכלתי ולא מצאתי עילה לדבריך
אילן208:
אמרת על חיים איזה אדם נורא הוא בצורה יותר גסה ומשהו גועל נפש בקיצור אתה יודע
אלירן:
ואני מבקש לחסום את פופאי ההומו הזה...
חיים בן_פסח:
--- ציטוט של: פופאי על פברואר 25, 2007, 12:17:12 ---אני לא מבין למה אבל המנהל של הפורום הזה רק מקלל ומאיים עליי כל הזמן בגלל שהוא לא בנוי שכלית לדיון תרבותי כנראה אני מבקש ממי שמנהל את האתר הזה להחליף אותו במישהו טיפה יותר שפוי זה ממש גובל באבסורד תיקון: זה - אבסורד
--- סוף ציטוט ---
אנו נותנים בוגד מרושע כמוך לכתוב בפורום באופן חופשי, ויש לך את חוצפה להתלונן? היהודונים השמאלניים כמוך שמים יהודים נאמנים כהניסטים בכלא אך ורק בגלל דעותיהם, ומדכאים בצורה פאשישטית כל אחד שמעיז לומר אפילו מילה של אמת לעם ישראל. לעומת זאת, אנו נותנים לך חופש ביטוי כאן, דבר שיהודונים כמוך לא נותנים ליהודים טובים באף מקום.
כהנא צדק הוא גיבור וצדיק, ובוודאי שזבל מסריח כמוך שונא אותו. אתה לא תצנזר יהודים טובים כאן. פה זה לא התשקורת הבולשויקית או הבג''צ הפשישטי. פה יהודים יכולים לומר אמת, משהו שאנטישמים כמוך שונאים. התרגל! יום יבוא, בס''ד, ונהפוך את כל המדינה למקום שבו יהודים נאמנים יכולים לבלי חת לומר ולהפיץ את האמת לכל העם היהודי.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה