עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם
ארגון-הטרור "אבו-סיאף"
El Blanco:
בס"ד
--- ציטוט של: DENNIS על אוגוסט 06, 2009, 11:26:45 ---בס"דלא יכול לענות לך על כך ידידי כי אני גם לא יודע,אבל מאמין בתום לבי שהם אכן נגזרת של אל-קעידה.
אל-קעידה הוא ארגון טרור מגה בין-לאומי,הוא ארגון חזק,סביר להניח שהוא לוקח תחת חסותו את שאר ארגוני הטרור המוסלמיים.
--- סוף ציטוט ---
לא הייתי אומר, יש די והותר ארגוני טרור מוסלמיים שאין לאל קאעידה תמיכה בהם ו/או הם נגזרות שלה (בעיקר אם סופרים את פת"ח-אש"ף כארגון מוסלמי למרות היותו חילוני בגדול), אני אלך איתך יותר רחוק, כמדומני שאל קאעידה לא מוכן לתמוך פיזית ו/או דה יורה בטרור שיעי (ודוגמא לכך היא המלחמה שמנהל אל קאעידה נגד השיעים בעיראק לדוגמא, אולי למעט איראן (שגם זה מוטל בספק), וכו' וכו' וכו'.
9999:
בס"ד
--- ציטוט של: רון בן מיכאל על אוגוסט 10, 2009, 21:54:46 ---בס"דלא הייתי אומר, יש די והותר ארגוני טרור מוסלמיים שאין לאל קאעידה תמיכה בהם ו/או הם נגזרות שלה (בעיקר אם סופרים את פת"ח-אש"ף כארגון מוסלמי למרות היותו חילוני בגדול), אני אלך איתך יותר רחוק, כמדומני שאל קאעידה לא מוכן לתמוך פיזית ו/או דה יורה בטרור שיעי (ודוגמא לכך היא המלחמה שמנהל אל קאעידה נגד השיעים בעיראק לדוגמא, אולי למעט איראן (שגם זה מוטל בספק), וכו' וכו' וכו'.
--- סוף ציטוט ---
אוקיי,מסכים.
חחחח....מה זה פת"ח-אש"ף...אחי..חחחח...זה כלום,סתם חבורת פרחחים פושעים עלובה..חחחח...
אם היה לנו ממשל ימני אמיתי,מזמן כבר הינו רומסים את חבורת התיקנים הזאת ,וגם חמאס וחיזבאללה יש"ו סתם חבורה אפסית...אם המדינה שלנו הביסה בשישה ימים צבאות ערב נאציים...ועכשיו שורפת זמן על חבורת תיקנים כזאת..חחח...חבל לנו על הזמן..אבל כולנו יודעים למה זה,למה הממשל שלנו כזה וותרן ומתרפס...???????????
El Blanco:
בס"ד
--- ציטוט של: DENNIS על אוגוסט 10, 2009, 23:35:31 ---בס"דאוקיי,מסכים.
חחחח....מה זה פת"ח-אש"ף...אחי..חחחח...זה כלום,סתם חבורת פרחחים פושעים עלובה..חחחח...
אם היה לנו ממשל ימני אמיתי,מזמן כבר הינו רומסים את חבורת התיקנים הזאת ,וגם חמאס וחיזבאללה יש"ו סתם חבורה אפסית...אם המדינה שלנו הביסה בשישה ימים צבאות ערב נאציים...ועכשיו שורפת זמן על חבורת תיקנים כזאת..חחח...חבל לנו על הזמן..אבל כולנו יודעים למה זה,למה הממשל שלנו כזה וותרן ומתרפס...???????????
--- סוף ציטוט ---
בהחלט, בפוטנציה אנחנו יכולים למחוק את כל חבורות הבלרינות האלה תוך כמה ימים, הבעיה היא - אין לשלטון לא קילר אינסטינקט, אלא מאני אינסטינקט.
9999:
בס"ד
איזה מאני אינסטינקט?
זה הכל פחד מהגויים ה"נאורים" והתרפסות בפני האוייב...זה הכל...ממשלה ימנית אמיתית לא היתה סופרת את זה ומוחקת את חבורת התיקנים הזאת.
El Blanco:
בס"ד
--- ציטוט של: DENNIS על אוגוסט 10, 2009, 23:47:07 ---בס"ד
איזה מאני אינסטינקט?
זה הכל פחד מהגויים ה"נאורים" והתרפסות בפני האוייב...זה הכל...ממשלה ימנית אמיתית לא היתה סופרת את זה ומוחקת את חבורת התיקנים הזאת.
--- סוף ציטוט ---
שום פחד, אל תחשוב שהשמאל מתרפס בגלל איזושהו פחד, תשוקתם הראשית היא הירוקים.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה