עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם

ארגון-הטרור "אבו-סיאף"

<< < (2/6) > >>

El Blanco:
בס"ד
הארגון הזה הוא ארגון שהוקם על ידי המורדים המוסלמים (שיושבים במחוזות מינדנאו ובשאר מחוזות הדרום והתחילו במתיחות ובעימותים בינם לבין הנוצרים עוד בימי השלטון הקולוניאלי הספרדי), נגד השלטון הנוצרי-קתולי בעיקרו, לא זכור לי על קשר כלשהו בינו לבין אל קאעידה, לא שזה משנה בכלל, האיסלאם כגוף הוא הבעיה ולא ארגוני הטרור המייצגים אותו.

9999:
בס"ד
דווקא יש שם גם פעילים מאל- קעידה שהחלו לאט לאט לזלוג לארגון הנפשע הזה.

El Blanco:
בס"ד
אין קשר, מאז מלחמת אפגניסטן (בריה"מ) בכל מקום בו יש עימות בין מוסלמים לכופארים מצטרפים מאות עד עשרות אם לא מאות אלפי "חיילי מוג'אהידין" מוסלמים מכל רחבי העולם ככה שזה לא ממש משנה אם זה מאל קאעידה או לא, השאלה היא האם הוא נגזרת פיליפינית/דרום-מזרח אסיאתית של אל קאעידה.

9999:
בס"ד

--- ציטוט של: F-35 Lightning על אוגוסט 06, 2009, 11:16:53 ---בס"ד
אין קשר, מאז מלחמת אפגניסטן (בריה"מ) בכל מקום בו יש עימות בין מוסלמים לכופארים מצטרפים מאות עד עשרות אם לא מאות אלפי "חיילי מוג'אהידין" מוסלמים מכל רחבי העולם ככה שזה לא ממש משנה אם זה מאל קאעידה או לא, השאלה היא האם הוא נגזרת פיליפינית/דרום-מזרח אסיאתית של אל קאעידה.

--- סוף ציטוט ---
לא יכול לענות לך על כך ידידי כי אני גם לא יודע,אבל מאמין בתום לבי שהם אכן נגזרת של אל-קעידה.
אל-קעידה הוא ארגון טרור מגה בין-לאומי,הוא ארגון חזק,סביר להניח שהוא לוקח תחת חסותו את שאר ארגוני הטרור המוסלמיים.

ירין הכהניסט:

--- ציטוט של: DENNIS על אוגוסט 06, 2009, 11:26:45 ---בס"דלא יכול לענות לך על כך ידידי כי אני גם לא יודע,אבל מאמין בתום לבי שהם אכן נגזרת של אל-קעידה.
אל-קעידה הוא ארגון טרור מגה בין-לאומי,הוא ארגון חזק,סביר להניח שהוא לוקח תחת חסותו את שאר ארגוני הטרור המוסלמיים.

--- סוף ציטוט ---
בס"ד
אל קעידה לפי מה ששומעים ורואים הוא ארגון הטרור הכי חזק בעולםמכל הארגונים ימח שמם וזכרם
ובאמת אל קעידה עשו שמות ובית ספר לאמריקאים בכל 6 השנים האחרונות

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה