0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.
קדימה זו מפלגה של משרות כספיותהוקמה ע"י משומד מתועב שיש פארק בחירייה על שמואין בך שמץ של אמת?לא חבל על נשמתך הקדושה אדר?אך כאן זה לא המקום
אני דווקא לא מתחרט שהצבעתי קדימה. למי רצית שאני אצביע? לאריה אלדד שהחרים את הנאום של אנגלה מרקל בכנסת פשוט כי הוא היה בגרמנית?
כל מקרה פרטני לגופו ואף אחד לא מושלםאז אולי הוא עשה טעותאיני יודעלהצביע למפלגה שאומרת שהיא רוצה ללכת נגד א-לוהיך זו חוצפה עוצמתיתגם אם הנך מתכחש לו...
50,000 חתימות מתוך אוכלוסייה של כמה מיליונים זה עדיין מעט אז אין סיבה שאני אוכל את עצמי. ורוב הישראלים כן מוכנים להגיע להסדר קבע שיכלול את פינוי ההתנחלויות, או לפחות רובן. ראינו את זה יפה מאוד בבחירות האחרונות. שתי המפלגות הגדולות (קדימה וליכוד) מוכנות לפינוי התנחלויות בהסדר הקבע. אפילו ביבי מוכן לזה. אז אל תגיד לי שרוב הציבור נגד זה.
ביבי לא מוכן לפינוי התנחלויות למען האמת, בנוסף שלזה שאתה טיפש אתה גם שקרן.
האמת היא שאני הצבעתי קדימה. אבל אני חושב שאם הבוחרים שלו היו נגד מדינה פלסטינית גם ביבי עצמו היה נגד מדינה פלסטינית. הוא לא היה הולך נגד הזרם.
כנראה שהשמאלנים המשומדים הבינו שזה לא ייגמר להם טובוהסירו אותה בזדון
מפיץ העצומה אומר ש"אנשים חשובים" ביקשו ממנו לנעול את העצומה, נשמע לי מאד מלוכלך,הלא ממה נפשך, אם אין ברצונך ליהיות "קיצוני" מה יותר מתון מהעברת עצומה אזרחית? נראה לי שהבחור מאויים.
אין ספק שהעצומה הוסרה בעקבות לחץ כלשהו. אולי איום בתביעה משפטית ואז הבן אדם התקפל.איפה ראית שהוא אמר ש"אנשים חשובים" ביקשו ממנו לנעול?תודה