חדשות ודיונים > מערכת החדשות
מלחמת לבנון ה-3 בקרוב
GY:
בס"ד
טוב, לא צריך להתייחס לחדשות ייחודיות באתר דבקה ברצינות רבה מדי. בערך פעם בשנה הוא קולע למטרה בהערכות שלו ואז הוא יוצא ב "אמרנו לכם" גדול מאד.
לנושא גופו - גם אני מעריך שתהיה מלחמה בלבנון ומכמה טעמים: ראשית במלחמה האחרונה הערבים לא השיגו את מטרותיהם למרות הניצחון המזהיר שלהם. ושנית אני לא מאמין שהקב"ה יתן לנו מנוחה עד שלא נכבוש את הגליל כולו ונחזיר אותו לשטח ישראל. הקב"ה יתן לנו שלום בלבנון רק אחרי שהליטאני יהיה כולו בשטח ישראל. אני מאמין שבעל כרחנו נכבוש את השטח. בדיוק כמו שיקרה בעזה וביו"ש. כל פעם שנתנגד לדרך הזו הקב"ה ישפיל אותנו ויבזה אותנו ויחזק את אויבינו.
לגבי הנשק החדיש בלבנון והכמויות הגדולות של הנשק שם- גם זה אינו חדש ולא סיבה להתרגשות. ב1983 הייתי שם. כמויות הנשק ואמל"ח שם היו דמיוניות. היה שם מספיק כדי לחמש את כל הצבא הרוסי כולו. עד היום נותרתי מכור לסימטקס, הוא חומר נפץ פלסטי כמו שנרקומן מכור לסם. אני מסוגל לזהות את הריח שלו ממרחק 100 מטרים - יותר טוב מכלב גישוש. היו חדשים ששמו באוהל של הפלוגה שלי טונות של החומר הזה באריזות פתוחות, בכמות שיכולה להרים חצי תל אביב. "לבינתיים, עד שיפנו אותו, נשים באוהל כי מסוכן להשאיר אותו בשמש...". בהתחלה היו לי כאבי ראש ושילשולים מהריח. אחר כך "התרגלתי" בסוף כשלקחו זה "היה חסר"... היה גם מאות אלפי טילי קטיושות, חלקן עם מרעומים חיים, אבל איתן לא היתה בעיה כל עוד הטרקטור לא נסע עם הגלגל על המרעום... אני זוכר פעם אחת עלינו על מצבור של 20 טונות כידוני פלדה שמחברים אותם לקצה הקנה של רובה קלשניקוב. תתארו לכם ערימה של כידונים 8 מטרים גבה .
היה קשה למצא משאיות לפנות את הכידונים כי כולן היו עסוקות בפינוי קטיושות ואמל"ח מתפוצץ אחר שהיה בעדיפות פינוי גבוהה יותר. אני לא מאמין שהיום יש יותר נשק בלבנון מאז!
GY
נץ וגאה בזה:
צריך להפסיק לשחק משחקים, יש להפציץ את לבנון באלפי טונות של פצצות תבערה (על ריכוזי האוכלוסיה שלהם ולא בשטח פתוח) נאפאלם,נאפאלם שחור, דלק-אוויר, וכל מיני חומרים כימיים אחרים, ואז לכבוש ולספח את כל שטח לבנון עד הסנטימטר האחרון שזהו הרי שטח א"י המובטח לנו.
DJ Luminus:
במלחמת לבנון הבאה תתרחש, חס וחלילה, שואה לעם ישראל. את מרבית הטילים, אם לא את כולם, שהערבים המוסלמים הנאצים מהחיזבאללה ירו לעבר ישראל סיפקה איראן הנאצית. כרגע איראן בדרך להפוך למעצמה גרעינית שניה במזרח התיכון, והפעם היא תספק לחיזבאללה טילים בעלי ראשי נפץ גרעיניים שאותם הם יירו לשטח ישראל וירצחו מליוני יהודים חפים מפשע.
במידה וזה יקרה, אני מעמיד שתי אפשרויות: או שישראל תכנע ותבלע בעולם המוסלמי או שבעקבות הזעזוע מהמתקפה הגרעינית עליה תהיה הפיכה שלטונית אלימה או שקטה שבה הממשלה הבולשביקית תיפול ובמקומה תקום ממשלה כהניסטית שתציל את עם ישראל ואת מדינת ישראל מהאבדון.
דוקא_כך:
--- ציטוט ---ושנית אני לא מאמין שהקב"ה יתן לנו מנוחה עד שלא נכבוש את הגליל כולו ונחזיר אותו לשטח ישראל. הקב"ה יתן לנו שלום בלבנון רק אחרי שהליטאני יהיה כולו בשטח ישראל. אני מאמין שבעל כרחנו נכבוש את השטח. בדיוק כמו שיקרה בעזה וביו"ש. כל פעם שנתנגד לדרך הזו הקב"ה ישפיל אותנו ויבזה אותנו ויחזק את אויבינו.
--- סוף ציטוט ---
דברי אמת!
--- ציטוט ---במלחמת לבנון הבאה תתרחש, חס וחלילה, שואה לעם ישראל. את מרבית הטילים, אם לא את כולם, שהערבים המוסלמים הנאצים מהחיזבאללה ירו לעבר ישראל סיפקה איראן הנאצית. כרגע איראן בדרך להפוך למעצמה גרעינית שניה במזרח התיכון, והפעם היא תספק לחיזבאללה טילים בעלי ראשי נפץ גרעיניים שאותם הם יירו לשטח ישראל וירצחו מליוני יהודים חפים מפשע.
במידה וזה יקרה, אני מעמיד שתי אפשרויות: או שישראל תכנע ותבלע בעולם המוסלמי או שבעקבות הזעזוע מהמתקפה הגרעינית עליה תהיה הפיכה שלטונית אלימה או שקטה שבה הממשלה הבולשביקית תיפול ובמקומה תקום ממשלה כהניסטית שתציל את עם ישראל ואת מדינת ישראל מהאבדון.
--- סוף ציטוט ---
אם התרחיש הזה יהפוך למציאות (חס וחלילה!) אני צופה נס אלוקי---לתושבי יו"ש לא יאונה כל רע, בעוד שבשאר המדינה יהיו אבידות כבדות. אבל חס וחלילה---הלוואי שלא יקרה כל אסון, ושה' יביא גאולה ב"אחישנה" ולא ימותו יהודים, לא במספרים גדולים ולא במספרים קטנים.
רבותי, ככל שחולף הזמן, המצב מורע. אנו מחוייבים למצוא לחיים אשה ישראלית, כדי שהוא יוכל לעלות לארץ, לאחד את הקצוות המפוצלים (כמו שאומר עז77) של הכהניסטים, ולהביא למהפכה שקטה שתסלק את הבולשביקים מן השלטון ותביא את הגאולה השלמה והסופית. לחיים יש את מה שהיה לרב כהנא ולצערנו אין לאף כהניסט בארץ---אש בוערת בעצמותיו וכאריזמה אגדית. הגיע הזמן לעבור משלב של הצקות לשלטון בסגנון נועם פדרמן למלחמת חורמה בלתי מתפשרת בבולשביקים, וחינוך העם לגבי האמת. העם בשל לשינוי---הגיעו מים עד נפש.
עז77:
--- ציטוט של: דוקא_כך על נובמבר 27, 2006, 02:48:57 ---
--- ציטוט ---ושנית אני לא מאמין שהקב"ה יתן לנו מנוחה עד שלא נכבוש את הגליל כולו ונחזיר אותו לשטח ישראל. הקב"ה יתן לנו שלום בלבנון רק אחרי שהליטאני יהיה כולו בשטח ישראל. אני מאמין שבעל כרחנו נכבוש את השטח. בדיוק כמו שיקרה בעזה וביו"ש. כל פעם שנתנגד לדרך הזו הקב"ה ישפיל אותנו ויבזה אותנו ויחזק את אויבינו.
--- סוף ציטוט ---
דברי אמת!
--- ציטוט ---במלחמת לבנון הבאה תתרחש, חס וחלילה, שואה לעם ישראל. את מרבית הטילים, אם לא את כולם, שהערבים המוסלמים הנאצים מהחיזבאללה ירו לעבר ישראל סיפקה איראן הנאצית. כרגע איראן בדרך להפוך למעצמה גרעינית שניה במזרח התיכון, והפעם היא תספק לחיזבאללה טילים בעלי ראשי נפץ גרעיניים שאותם הם יירו לשטח ישראל וירצחו מליוני יהודים חפים מפשע.
--- סוף ציטוט ---
אם התרחיש הזה יהפוך למציאות (חס וחלילה!) אני צופה נס אלוקי---לתושבי יו"ש לא יאונה כל רע, בעוד שבשאר המדינה יהיו אבידות כבדות. אבל חס וחלילה---הלוואי שלא יקרה כל אסון, ושה' יביא גאולה ב"אחישנה" ולא ימותו יהודים, לא במספרים גדולים ולא במספרים קטנים.
רבותי, ככל שחולף הזמן, המצב מורע. אנו מחוייבים למצוא לחיים אשה ישראלית, כדי שהוא יוכל לעלות לארץ, לאחד את הקצוות המפוצלים (כמו שאומר עז77) של הכהניסטים, ולהביא למהפכה שקטה שתסלק את הבולשביקים מן השלטון ותביא את הגאולה השלמה והסופית. לחיים יש את מה שהיה לרב כהנא ולצערנו אין לאף כהניסט בארץ---אש בוערת בעצמותיו וכאריזמה אגדית. הגיע הזמן לעבור משלב של הצקות לשלטון בסגנון נועם פדרמן למלחמת חורמה בלתי מתפשרת בבולשביקים, וחינוך העם לגבי האמת. העם בשל לשינוי---הגיעו מים עד נפש.
--- סוף ציטוט ---
אין לי ספק שיש הרבה נשים ישראליות אידיאליסטיות בהתנחלויות, נשות אמונה וצניעות שיהיו גאות לשאת לבעל את חיים בן פסח.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה