חדשות ודיונים > מערכת החדשות

מלחמת לבנון ה-3 בקרוב

<< < (3/6) > >>

GY:
בס"ד
כל הכבוד עז77!!!.
 אתה הגבר היחיד שאני מכיר שמסוגל להבין נשים ואפילו לחזות את התנהגותן ורצונותיהן.

כתב מיכאל בולגקוב בספרו השטן במוסקווה (ברוסית שם הספר מאסטר ומרגרטה): "מה אצטרך לשכב עם השטן שאלה מרגרטה, לא לא ענה בהמות. כל הנשים בעולם היו רוצות לשכב עם השטן. את תהיי מלכת הנשף..."  ;D
GY

עז77:

--- ציטוט של: GY על נובמבר 27, 2006, 20:47:42 ---בס"ד
כל הכבוד עז77!!!.
 אתה הגבר היחיד שאני מכיר שמסוגל להבין נשים ואפילו לחזות את התנהגותן ורצונותיהן.

כתב מיכאל בולגקוב בספרו השטן במוסקווה (ברוסית שם הספר מאסטר ומרגרטה): "מה אצטרך לשכב עם השטן שאלה מרגרטה, לא לא ענה בהמות. כל הנשים בעולם היו רוצות לשכב עם השטן. את תהיי מלכת הנשף..."  ;D
GY

--- סוף ציטוט ---

GY אם אין לך משהו חכם להגיד, עדיף שתשתוק...

דוקא_כך:

--- ציטוט של: GY על נובמבר 27, 2006, 20:47:42 ---בס"ד

...כל הנשים בעולם היו רוצות לשכב עם השטן.

--- סוף ציטוט ---
אני בטוח שמוחמד (ימח שמו) היה מסכים עם זה...  בקוראן כתובים דברים דומים---שכל הנשים מרושעות מטבען, וסופן גהינום (נשאלת השאלה, אם כך מהיכן יילקחו 72 בתולות לכל מתאבד?   ::)  ).

דעתי האישית---קריאה של ספרות בדיונית באמת מהווה בזבוז זמן, אחרי שבן-אדם מגיע לגיל מסוים.  בתור דובר רוסית אני יודע שבולגקוב הוא אחד הסופרים הגדולים ביותר, וספרו "מאסטר ומרגריטה" הוא אחד הספרים הטובים ביותר שנכתבו אי פעם, אבל בשלב הנוכחי בחיי, אם כבר אני קורא משהו שאינו מכיל דברי תורה, אז לפחות שזה יהיה מדעי הטבע או היסטוריה---מקור שמכיל עובדות.  למשל, ספר מתמטיקה (טוב, במקרה שלי זה חביב עלי במיוחד, וגם חלק מהתחום המקצועי שלי), או ספר על מלחה"ע השניה, או Eurabia של בת יאור (שהייתי צריך לקרוא מזמן...).

אולי גם צריך לקרוא ספרי פילוסופיה, אבל באמת שאין לי סבלנות לזה, במיוחד כשאנחנו רואים איך חברות מערביות שמבוססות על הרעיונות ה"נאורים" וה"מתקדמים" של Locke ודומיו קורסות לנגד עינינו.  "תורה היא אמת, וכל השאר שקר." אמר הרב הי"ד באחד משיעוריו המוקלטים, וככל שחולף הזמן, אני משוכנע בזה יותר ויותר.

GY:
בס"ד
עז77 אני מתנצל שלא הובנתי. התכוונתי לאמר שנשים קשה להבין ולחזות התנהגותן. נתתי דוגמה מספר סאטירי על חיים ברוסיה הקומוניסטית. הדוגמה שהבאתי מתארת את נטיית ליבן של נשים אחרי תאוותן הזמנית, ואינן מתרשמות מזה שאדם הוא צדיק שתורם כל זמנו ומרצו לרעיון חשוב. מסיבה זו אני חושב יהיה יותר קשה לחיים למצא אישה.

נשים שרדפו אחרי הרב כהנא לא עשו זאת בגלל דיעותיו וצדיקותו. אלא בגלל הכאריזמה שלו ויכלתו והצלחתו לשכנע ולהשפיע על אחרים. הן חיפשו להן אדם חזק לבעל.
GY

דוקא_כך:

--- ציטוט של: GY על נובמבר 28, 2006, 11:50:36 ---... אני מתנצל שלא הובנתי.

--- סוף ציטוט ---
זה בסדר.  קורה כאן בפורום לעתים קרובות... ::)

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה