גם לדבר נגד המוסלמים זה הבל גמור. המוסלמים הם לא טרוריסטים. יש קבוצה קטנה שהם טרוריסטים אבל זה המיעוט שבמיעוט. לכן גם לדבר כזה אין לתת במה כי זה הכפשת שמן של אוכלוסיות שלמות.
אני באמת מצטער שאני לא כזה מתעמק בפורום שלכם. אולי זה בגלל שהוא מלא שטויות.
גם הרב כהנא וגם רחבעם זאבי היו מנותקים מהמציאות, אלא מה. מה הם חושבים, שאפשר פשוט באמצעות כסף לשכנע אוכלוסייה שלמה של מיליוני ערבים פשוט לקום ולעזוב? נראה לי הם חיו בארץ נדמה לי.
ברור לי שבפשיעה מעורבים גם ערבים (גם כמה מהבריונים של דודו טופז הם ערבים). אבל שים לב שמשפחות הפשע הגדולות והמסוכנות ביותר בישראל הן כולן מהמגזר היהודי.
בקשר למצרים, אפשר להגיד שכל זירה צריכה מקום נכבד בצי"ח. אבל זה בלתי אפשרי, נכון? אי אפשר ביום אחד פשוט לתת לזירה אחת עדיפות על חשבון השנייה, נכון? בוא אני אספר לך משהו על עצמי: גם אני הייתי בחיל המודיעין. הייתי ב-8200. אני עשיתי חמישה חודשים קורס בבה"ד 15 בגלילות. בסיומו, שלחו אותי לזירת מצרים. אני חושב שיש קשר ישיר בין העובדה ששלחו אותי לזירת מצרים לבין העובדה שאני הייתי החניך הכי חלש בקורס, עד כדי כך שאפילו שקלו להדיח אותי מהקורס.
אם היית קורא את ספרו של קונצל היית רואה שדווקא הוא, לא רואה באיסלם כשלעצמו בעיה, וממש לא רואה ברוב המוסלמים טרוריסטים או תומכי טרור, אבל זה כבר לא העניין.
אבל, קודם כל אינני יודע מה זה קבוצה קטנה, ומעבר לזה אתה מתעלם מהעובדה שכל נושא התמיכה ב-טרור האיסלמי איננו מתסכם רק בזה שמשגר טיל אל עבר אוכלוסיה שלווה או שולח מחבל מתאבד עם חגורת נפץ על המותניים.
התמיכה היא במעגלים, מאלה שמעורבים במערכת התקשורת שמפיצה את וצומכת במטרות האיסלם, עבור בכותבי הספרים, ההוצאות שלהם, מערכת האקדמיה האיסלמית, אגודות צדקה שמעבירות את כספן לאותן מטרות (וכולם כאלה, זה נתוני FBI, לא שלי), כל מי שתורם את כספו לאותם אגודות ודין פרוטה כדין מאה.
כל אותם מדרסות ובתי ספר שמחנכים לזה, (לרוב במימון סעודי), כל מערכות החינוך הממלכתיות במדינות אלה, כותבי הספרים למערכות חינוך אלה, המורים במערכות חינוך אלה, מקדמי השתתת חוק שריעה בעולם וכו' וכו' וכו'.
וזה עוד מלבי להזכיר את הטרוריסטים עצמם המוסלמים עצמם, מי שדואג לחימוש שלהם, מי שדואג להסתרתם, במתן מגננה משפטית עליהם בהתנדבות מלכתחילה עליהם, באותם NGO שמסנגרים עליהם.
תחבר את כל זה יצא לך חלקים הרבה יותר גדולים מהם מכמה מיעוטים קטנים ואם תחבר את תומכיהם שלא מעזים לדבר בפומבי במדינות ערב הדספוטיות, קיבלת את רוב עולם האיסלם, שתומך בהם באמת.
אם האתר מלא שטויות, למה אתה טורח להגיב פה בכלל?, ולמה אתה בכלל מספק לחיים בן פסח תחמושת בכלל?, אתה לא מבין שאתה רק מייח"צן אותנו ככה?
על שאר השטויות שלך כבר עניתי ואתה רק ממחזר את עצמך, לכן זה כבר לא ראוי לתגובה.