חדשות ודיונים > מערכת החדשות

לצערנו שוב החל פסטיבל רבין

<< < (2/3) > >>

liorso:
אולי הוא רצח אלפיים אבל לא שישה מליונים.

דוקא_כך:
מה זה משנה כמה יהודים הוא רצח?  אומרים חז"ל, שכל יהודי זה עולם ומלואו.  הסיפוק העיקרי שאני מפיק מהריגתו של החזיר השתיין הפאשיסטי הוא שהשותף העיקרי להריגה היה השב"כ, דרך סוכנו אבישי רביב.  עד לפני מספר ימים כלל לא ראיתי אף תמונה של המשת"פ המלוכלך, אבל כשהופיעה כתבה באתר JTF עליו, וראיתי תמונות של אבישי רביב, מיד הבנתי שמדובר בבן-בליעל מזויף צבוע וחוצפן.  זה כתוב על הפרצוף המגעיל שלו.  יגאל עמיר לא סתם גיבור.  הוא קידש את השם והסיר זוהמה מארץ ישראל על-ידי הריגת רשע, ועל ידי הקרבתו של רבין ימ"ש הוא כיפר על החטאים של כל ישראל (כמו פנחס בן אלעזר בן אהרן הכהן שהרג את זמרי) ונתן לנו עוד פסק זמן לפני בוא הפורענות.  זה שסאת החטאים שלנו עוד לא התמלאה, ושמדינת ישראל עדיין קיימת ולא התחוללה שואה, זה בזכות צדיקים כמו יגאל עמיר.

כך או כך:
אין עשן בלי אש .כל פעם מחדש שאני רואה את היריות רואים את רבין מסתובב ליורה עם הראש
ולא נופל על הריצפה .זה תמיד מעלה בי ספק באמינות על מה שקרה שם באותו זמן .
רק אלוהים יודע את האמת כניראה.

zelhar:
לדעתי רבין היה בוגד במעשיו אבל לא בנפשו. יש בוגדים כמו אורי אבנרי שהוא בוגד מוחלט בלב ובנפש. הוא מלשן שמזדהה לחלוטין עם הערבים אבל מזדהה כיהודי טוען שהוא פטריות ישראלי בעוד הוא חותר להשמידה.רבין ובגין פשעו פשע בלתי נסלח אבל עשו זאת מתוך טיפשות פחד וחוסר אמונה ומתוך כוונה טובה.

אריאל שרון הוא בוגד מעשי כמו רבין ובגין אבל לדעתי המניעים שלו היו יותר אנוכיים ומטורפים. לדעתי היה לשרון שיגעון גדלות, הוא חשב שהוא ורק הוא יכול להביא שלום על ישראל, ואף דימה כי הוא התגלמותו של העם עצמו.

כמובן שבמבחן התוצאה בוגדים טובי לב וטהורי כוונה מסוכנים והרסניים יותר מחלאות כמו אורי אבנרי.

יהיו מניעיהם באשר יהיו, ימח שמם וזיכרם של הבוגדים.

ליעד:
פששששששששששש כל הכבוד.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה