חדשות ודיונים > מערכת החדשות
לצערנו שוב החל פסטיבל רבין
popmart:
שוב פעם מתכנסים אנשי הטרור והאיינזץ גרופן של השמאל וסוגדים לאלילם החזיר הנאצי הפאשיט יצחק רבין ימח שמו וזכרו.
הם משתדלים להנציח את שמו בכל מקום.....ממש כל פח זבל בישראל נושא את שמו.
המשימה הראשונה שלנו לאחר שתקום פה ממשלה יהודית אמיתית היא למחוק את הבושה הזאת שנקראת יצחק רבין מהתודעה הלאומית שלנו ולזכור אותו אך ורק כטרגדיה כגון אדולף היטלר.
אני רוצהלפנות מכאן ללוחם הצדיק הגיבור יגאל עמיר שהשם יחזק אותו ויתן לו כוח ולהודות לו על שגאל אותנו מנוכחותו של החזיר הנאצי הרוצח יצחק רבין.
כולנו בתקווה לראות את שרון מצטרף בקרוב לרבין למנגל שבגהינום.
אמן.
דוקא_כך:
--- ציטוט של: popmart על נובמבר 04, 2006, 20:42:41 ---שוב פעם מתכנסים אנשי הטרור והאיינזץ גרופן של השמאל וסוגדים לאלילם החזיר הנאצי הפאשיט יצחק רבין ימח שמו וזכרו.
הם משתדלים להנציח את שמו בכל מקום.....ממש כל פח זבל בישראל נושא את שמו.
המשימה הראשונה שלנו לאחר שתקום פה ממשלה יהודית אמיתית היא למחוק את הבושה הזאת שנקראת יצחק רבין מהתודעה הלאומית שלנו ולזכור אותו אך ורק כטרגדיה כגון אדולף היטלר.
אני רוצהלפנות מכאן ללוחם הצדיק הגיבור יגאל עמיר שהשם יחזק אותו ויתן לו כוח ולהודות לו על שגאל אותנו מנוכחותו של החזיר הנאצי הרוצח יצחק רבין.
כולנו בתקווה לראות את שרון מצטרף בקרוב לרבין למנגל שבגהינום.
אמן.
--- סוף ציטוט ---
אמן.
liorso:
לפי דעתי אתה ממש מגזים!!! מה שממש מעצבן שהוא הפך להיות איזה קדוש מעונה, וכל שנה זה גובר וגובר.... אבל בכל זאת מה שאמרת זאת הגזמה.
popmart:
למעלה מ 2000 יהודים נירצחו בגלל תאוות הכבוד שלו והרעיונות הסוטים והקיצוניים שלו.
לכן אני חא חושב בכלל שהגזמתי.
וטוב שחיסלנו אותו.
Aaron:
רבין הוא האלוהים של השמאל. ממש כמו דת חדשה.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
עבור לתצוגת גירסה מלאה