חדשות ודיונים > מערכת החדשות

חובבי ציון הטקסנים

(1/3) > >>

Aaron:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3323252,00.html#n
נחמד לדעת שמאחורינו עומדים עוד לפחות 50 מיליון איש.

כך או כך:
שבוע טוב אהרון.
דווקא מאלה  הייתי ניזהר מאוד .שים לב תקרא טוב טוב
ותבין את הכוונות הסמויות שלהם .
הם ממש לא רואים את היהודים ממטר .
אל תיפול לרשת השקרים של העיתונות .

Aaron:
שבוע טוב,
בפורום האנגלי של הימין האמיתי יש נוצרים שתומכים בתנועה שלנו. חשבתי שאלה אותם נוצרים שמוזכרים בכתבה.

liorso:
הם תומכים בישראל בנתיים. לפי דעתם יהיה משהו כמו מלחמת גוג ומגוג בין היהודים למוסלמים היהודים אמורים לנצח ואז כל היהודים יתנצרו... לכן הם בנתיים תומכים ביהודים.

GY:
בס"ד
כל מה שהעירו לפני נכון. עדיף שנסמוך על יהודים ולא על נוצרים רפורמים.
נכון שהנצרות הרפורמית/אוונגליסטית/חגורת התנך - כל השמות הם אותו הדבר היא יותר בעד היהודים והיא גם בעלת דיעות ימניות קיצוניות. גם הרב כהנא זצ"ל שוחח עימם הרבה. חשוב לזכור שהם אינם יהודים. מה פירוש אינם יהודים? הם למשל, ואינם מבינים את ספרי הדת שלהם, כי הספרים נכתבו ע"י יהודים. אז מה הדת שלהם בעצם? באים כל מיני מטיפים שעושים להם מין תיאטרון כזה ומצטטים כביכול כל מיני פסוקים שהם בעצמם אינם מבינים, ומרפאים אנשים ע"י מגע במצח. למשל, אדם שהיה משותק 20 שנה רתוק לכסא גלגלים פתאום רואה את האור וקם על רגליו וכולם מוחאים כפיים בשידור חי בטלוויזיה. וזו הדת שלהם.  היתה פעם כתבה שמטיף שלהם נתפס מקיים יחסים הומוסקסואליים עם אחד המאמינים. אחרי זה הוא התוודה וכל חטאיו (בשידור חי בטלוויזיה) נסלחו לו, והוא חזר לדרשותיו טהור כשלג. היתה צפיית שיא בשידור הזה והיה רייטינג עצום. אם אני מסתכל עליהם בעיניים שלי כיהודי, אני רואה אנשים דפוקים מאד. הם יכולים לעשות גילוי עריות או לשכב עם אם והבת שלה, ביחד או לחוד- לא משנה. ורק אחר כך הם צריכים להתוודות על כך בשידור חי והכל נסלח. כיהודי הייתי מעדיף להתאבד ולא לחיות ככה. הם לא רואים את זה כך. מבחינתם זה טוב ונכון וזו דרך חיים דתית. אין לי שום ביקורת עליהם אלא רק תודה על התמיכה בנו. אבל חשוב שתדעו לכם מי הם ומה זה בעצם אומר נוצרים אוונגליסטים, וכמה הם שונים מאיתנו. הם לא מבינים אותנו, ואין סיכוי גם שיבינו.
GY 

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

עבור לתצוגת גירסה מלאה