דווקא כך, האלקשי:
אתה יכולים לצעוק מעתה ועד עולם, אבל פסיקתו של הרב עובדיה מנומקת ומצוטטת, וה- "אממ לא" שלכם ממש לא יבוא לחלוק על מרן הרב עובדיה.
דינם של הדרוזים "כחסידי אומות העולם", אין וויכוח בנושא בכלל, אני לא מבין מה אתם צועקים. זה שאתם מביאים ציטוטים מהרמב"ם זה לא קושיא, הרב עובדיה יודע את הרמב"ם משנתו. וחוץ מזה, שפסיקתו בעניין הדרוזים היא הילכתית טהורה, ונפקא מינה להרבה דברים, כגון יש להם דין של "גר תושב", ואם אתם פה יוצאים נגד הדרוזים והם רואים את ההודעות שלכם ומצטערים יכול להיות פה איסור תורה של: "וגר לא תונו גי גרים הייתם בארץ מצרים".
חלאס, ערן. אתה מזלזל באינטיליגנציה של חברי הפורום.
לא התיימרתנו לקבוע אם הפסיקה של הגר"ע יוסף נכונה או לא, בסך הכל ביקשנו מקור והסבר לפסיקתו המסקרנת כפי שמקובל בתרבות השו"ת.
כבר כתבת כאן, ובצדק, שכפי שיש מצוה לומר דברים שמתקבלים כך יש מצוה שלא לומר דברים הלא מתקבלים.
ודע לך שכאן דברים בסגנון זה אינם מתקבלים מכיון שביהדות מותר להקשות ולבקש מקור גם ממשה רבינו בכבודו ובעצמו.
חבל שאתה מתלהם ואומר "אין ויכוח על זה כלל" ומציג את הגר"ע יוסף בעל כרחו כמופתי או שייח שפוסק מנבכי כרסו
ואסור לשאול ולהקשות עליו כפי שמקובל מאז ומעולם בעולם התורני - תורה היא וללמוד אני צריך.
אגב, צר לי לראות שאתה שוב מגלה פנים בתורה שלא כהלכה, שהרי הפסוק "וגר לא תונה.." לא מתיחס לגר תושב כי אם לגר צדק.
וכמה חבל שהפכת נושא בעל פוטנציאל להפוך לדיון הלכתי פורה לעוד ריב גנון בסגנון "הרב עובדיה הכי גדול בעולם נה נה בננה". פשוט חבל.