שונות > מה שבראש
משבר
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: DolphinBoy על פברואר 20, 2007, 21:59:19 ---
--- ציטוט של: underground על פברואר 20, 2007, 21:27:35 ---לא הגיעה הזמן שתחסמו תטמבל הזה כבר??
--- סוף ציטוט ---
חבר'ס מה אתם מתרגשים ממנו לחסום אותו?? זה להכנע לו! למה מה קרה תלמדו מכהנא צדק לא מוותר לו ככה צריך
--- סוף ציטוט ---
גם לא נוותר למה מי הוא נתן לו לכתוב פה כל הזמן אתם רואים שהוא כבר ברח אחרי הודעה-שתיים.
סתם פחדן שמלאני.
eran:
אל תחסמו אף אחד, בכך אתם רק נותנים כח לשמולאנים לטעון שאנחנו באמת "דיקטטורים".
הרב כהנא היה שומע את כל הטענות של כל היהודים (כל עוד זה לא דברי כפירה), והיה מתמודד איתם טענה לטענה.
פופאי,
אולי תסביר לנו מה טענותיך בנושא המדיני-פוליטי, ולמה אתה חושב שאפשר להגיע לשלום עם ממשלה פלשתינאית שכבר צרחה בכל כוחה "ג'יהאד ג'יהאד ג'יהאד", "מלחמה מלחמה מלחמה" (את זה ראיתי בעניים שלי את ערפאת צועק לפני המון-עם משולהב).
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: eran על פברואר 21, 2007, 14:12:37 ---אל תחסמו אף אחד, בכך אתם רק נותנים כח לשמולאנים לטעון שאנחנו באמת "דיקטטורים".
הרב כהנא היה שומע את כל הטענות של כל היהודים (כל עוד זה לא דברי כפירה), והיה מתמודד איתם טענה לטענה.
פופאי,
אולי תסביר לנו מה טענותיך בנושא המדיני-פוליטי, ולמה אתה חושב שאפשר להגיע לשלום עם ממשלה פלשתינאית שכבר צרחה בכל כוחה "ג'יהאד ג'יהאד ג'יהאד", "מלחמה מלחמה מלחמה" (את זה ראיתי בעניים שלי את ערפאת צועק לפני המון-עם משולהב).
--- סוף ציטוט ---
למה שנחסום אותו הוא הלך לבד עם השקרים שלו.
אין מה לעשות האמת חזקה מהשקר.
עז77:
11 בספטמבר - חבר ילדות הכי טוב שלי מהילדות בניו יורק נרצח באסון התאומים.
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: עז77 על פברואר 21, 2007, 23:52:48 ---11 בספטמבר - חבר ילדות הכי טוב שלי מהילדות בניו יורק נרצח באסון התאומים.
--- סוף ציטוט ---
אוי ואבוי איזה כואב זה בטח...
חבר שהייתה איתו בקשר טוב עז?..
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה