שונות > מה שבראש

משבר

<< < (40/40)

אֹהד:

--- ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 09, 2007, 13:55:12 ---בס"ד
טוב תשמע עכשיו כבר באמת הדיון הזה נהיה מצחיק...
מה זה התורה? מי נתן לנו אותה? למה נתן לנו אותה?...
תעשה חושבים עם עצמך אם הייתה לומד גמרא, הלכה מצוות הייתה מבין מה מה קרה פה ובטח ובטח שזה לא רצח מי שאומר על זה רצח כופר הולך נגד התורה שהקדוש ברוך הוא! נתן לנו!

--- סוף ציטוט ---
בהחלט הדיון הזה נעשה מצחיק, ואתה הוא המצחיק כאן, פשוט אין לי מילים  שאתה מדבר בשמו של התורה או הקדוש ברוך הוא .

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: Dexter על מרץ 09, 2007, 14:20:45 ---
תעשה חושבים עם עצמך אם הייתה לומד גמרא, הלכה מצוות הייתה מבין מה מה קרה פה ובטח ובטח שזה לא רצח מי שאומר על זה רצח כופר הולך נגד התורה שהקדוש ברוך הוא! נתן לנו!

--- סוף ציטוט ---
בהחלט הדיון הזה נעשה מצחיק, ואתה הוא המצחיק כאן, פשוט אין לי מילים  שאתה מדבר בשמו של התורה או הקדוש ברוך הוא .

--- סוף ציטוט ---
בס"ד
תשמע רציני זה גובל בפיגור כבר, אני מדבר בשמו? הוא הרי מצווה אותך בתורה למה הוא נתן לך אותה? שתלך בדרכה! תשמור את החוקים והמצוות שלו ואני מצחיק פשוט אין מילים רציני זה שלא למדת בחיים שלך את הנושאים הללו זה רק מראה כמה אתה לא מבין כלום כי אם הייתה לומד כמו יגאל עמיר וגם אם הייתה רוצה לא הייתה מגיע לחוכמה שלו בכל רמה אפשרית הבן אדם גאון יש לו IQ נדיר בחברה הישראלית של מחוננים אם הייתה לומד בישיבות הגבוהות שהוא למד בצורת הלימדה הקשה מגיל צעיר לא הייתה מדבר, ה' יעזור שיש אנשים כמוך שחושבים דברים כאלה פשוט בושה הקדוש ברוך הוא! מצווה אותנו דברים ואתה בשיא הרצינות לא מתייחס וגם אומר שהם שקרים ומהלל את רבין יפה לך ממה כל הכבוד שיש יהודים כמוך בעם שלנו.
יגאל עמיר גואל ישראל גיבור וצדיק!
רבין רוצח ימ"ש שנשרף בגיהנום.

אֹהד:

--- ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 09, 2007, 15:31:34 ---
--- ציטוט של: Dexter על מרץ 09, 2007, 14:20:45 ---

--- סוף ציטוט ---

--- סוף ציטוט ---
בס"ד
תשמע רציני זה גובל בפיגור כבר, אני מדבר בשמו? הוא הרי מצווה אותך בתורה למה הוא נתן לך אותה? שתלך בדרכה! תשמור את החוקים והמצוות שלו ואני מצחיק פשוט אין מילים רציני זה שלא למדת בחיים שלך את הנושאים הללו זה רק מראה כמה אתה לא מבין כלום כי אם הייתה לומד כמו יגאל עמיר וגם אם הייתה רוצה לא הייתה מגיע לחוכמה שלו בכל רמה אפשרית הבן אדם גאון יש לו IQ נדיר בחברה הישראלית של מחוננים אם הייתה לומד בישיבות הגבוהות שהוא למד בצורת הלימדה הקשה מגיל צעיר לא הייתה מדבר, ה' יעזור שיש אנשים כמוך שחושבים דברים כאלה פשוט בושה הקדוש ברוך הוא! מצווה אותנו דברים ואתה בשיא הרצינות לא מתייחס וגם אומר שהם שקרים ומהלל את רבין יפה לך ממה כל הכבוד שיש יהודים כמוך בעם שלנו.
יגאל עמיר גואל ישראל גיבור וצדיק!
רבין רוצח ימ"ש שנשרף בגיהנום.

--- סוף ציטוט ---

חחחחחח אני מהלל את יצחק רבין, שקרים, חחח אתה משעשע עם הסילופים שלך. פשוט אני לא מתייחס כי אני חוזר תמיד על אתו דבר מהסיבה שאתה חוזר על אותו דבר כל הזמן וזה פשוט לא נקלט אצלך, כי תאמין לי מרוב שאתה חוזר על אותו דבר כמו תקליט שבור כי מה לעשות את אטום, אני יודע כבר מה תגיד מראש .

כהנא צדק!:
בס"ד
מה לעשות מי שכופר בתורה שלנו שנתן לנו הקדוש ברוך הוא!
תמיד יכפור זה מתחיל בקטן אם הייתה מבין לא הייתה מדבר ככה בכלל אתה האטום שלא מבין מה זה דין רודף שיש עליו מה זה הצלת נפש לעומת אל תרצח והכול מוסבר במאמר כניראה שאתה פוחד לקרוא אותו מלשמוע את האמת תמשיך לסלף ולשקר ניראה לאן תגיע עם דעות שמלאניות ברצח יצחק רבין ממש יפה לך הרבה זמן לא פגשתי מישהו שאומר שהוא ימני ואומר "רצח רבין"
תכבה את הטלווזיה בבית שלך התשקורת עשתה את העבודה.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה