שונות > מה שבראש
משבר
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: Dexter על מרץ 08, 2007, 23:35:45 ---
--- ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 08, 2007, 23:20:34 ---בס"ד
אני לא מדבר לעניין?...
תראה מה כתבת ותחזור אליי עם תשובה, אתה יכול לשאול רב בנושא של הצלת נפשות וניראה מה הוא יגיד לך ואל תתחיל לי עכשיו עם "הוא לא הציל אף אחד וכו" כי אם הייתה קורא את המאמר שכתבתי בעניין לא הייתה מדבר ככה והוא פה בפורום השקעתי עליו בגלל להראות שהוא כן עצר הרצח יהודים וחלוקת שטחים לא באתי לבלבל את השכל.
--- סוף ציטוט ---
אבל זה הנקודה שהוא לא !
--- סוף ציטוט ---
בס"ד
שוב אתה לא מקשיב למה שאני אומר לך למאמר שכתבתי ותבין.
רבין לא היה אכפת לו מהעם בניגוד לרוב, הוא רצח והשפיל יהודים על עוד הוא היה בשלטון מאשרס שלך לי בפרטי גם סיפור מרגש על יהודי שנרצח בדם קר על ידי רבין כאשר הוא היה ראש ממשלה ורבין שלך אנסים לרצוח אותו מיריה במסוק, עזוב אתה כניראה לא רוצה להבין זה הבעיה במי מדובר שלא נדבר על חלוקת שטחים ופיגועים (ואל תגיד לי המשיכו להיות פיגועים כי הכמות ירדה יותר מחצי)
על כל מקרה יגאל פעל על פי תורת ישראל יש לו תרי"ג מצוות לומד גמרא מבין עניין התייעץ עם רבנים ואם אתה לא מבין את זה פה הבעיה שלך מול התורה הקדושה שנתן לנו הקדוש ברוך הוא!
אֹהד:
--- ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 08, 2007, 23:47:54 ---
--- ציטוט של: Dexter על מרץ 08, 2007, 23:35:45 ---
--- ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 08, 2007, 23:20:34 ---בס"ד
אני לא מדבר לעניין?...
תראה מה כתבת ותחזור אליי עם תשובה, אתה יכול לשאול רב בנושא של הצלת נפשות וניראה מה הוא יגיד לך ואל תתחיל לי עכשיו עם "הוא לא הציל אף אחד וכו" כי אם הייתה קורא את המאמר שכתבתי בעניין לא הייתה מדבר ככה והוא פה בפורום השקעתי עליו בגלל להראות שהוא כן עצר הרצח יהודים וחלוקת שטחים לא באתי לבלבל את השכל.
--- סוף ציטוט ---
אבל זה הנקודה שהוא לא !
--- סוף ציטוט ---
בס"ד
שוב אתה לא מקשיב למה שאני אומר לך למאמר שכתבתי ותבין.
רבין לא היה אכפת לו מהעם בניגוד לרוב, הוא רצח והשפיל יהודים על עוד הוא היה בשלטון מאשרס שלך לי בפרטי גם סיפור מרגש על יהודי שנרצח בדם קר על ידי רבין כאשר הוא היה ראש ממשלה ורבין שלך אנסים לרצוח אותו מיריה במסוק, עזוב אתה כניראה לא רוצה להבין זה הבעיה במי מדובר שלא נדבר על חלוקת שטחים ופיגועים (ואל תגיד לי המשיכו להיות פיגועים כי הכמות ירדה יותר מחצי)
על כל מקרה יגאל פעל על פי תורת ישראל יש לו תרי"ג מצוות לומד גמרא מבין עניין התייעץ עם רבנים ואם אתה לא מבין את זה פה הבעיה שלך מול התורה הקדושה שנתן לנו הקדוש ברוך הוא!
--- סוף ציטוט ---
יגאל אמיר רוצח, ולך שטפו את המוח זה הכל .
כהנא צדק!:
בס"ד
יגאל עמיר גואל ולך שטפו את המוח בזיבולים שמלאנים, אתה פועל כרגע נגד מה שהקדוש ברוך הוא מצווה אותנו! ונגד תורתו! שהוא נתן לנו הקדושה!
תמשיך ככה ניראה לאיפה תגיע בצורה הזאת, יגאל עמיר גואל ישראל בלי ספק בכלל רבין רוצח ימ"ש וזכרו.
אֹהד:
--- ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 09, 2007, 12:21:37 ---בס"ד
יגאל עמיר גואל ולך שטפו את המוח בזיבולים שמלאנים, אתה פועל כרגע נגד מה שהקדוש ברוך הוא מצווה אותנו! ונגד תורתו! שהוא נתן לנו הקדושה!
תמשיך ככה ניראה לאיפה תגיע בצורה הזאת, יגאל עמיר גואל ישראל בלי ספק בכלל רבין רוצח ימ"ש וזכרו.
--- סוף ציטוט ---
מאיפה אתה יודע שזה מה שהקדוש ברוך הוא מצווה אותנו ?
כהנא צדק!:
בס"ד
טוב תשמע עכשיו כבר באמת הדיון הזה נהיה מצחיק...
מה זה התורה? מי נתן לנו אותה? למה נתן לנו אותה?...
תעשה חושבים עם עצמך אם הייתה לומד גמרא, הלכה מצוות הייתה מבין מה מה קרה פה ובטח ובטח שזה לא רצח מי שאומר על זה רצח כופר הולך נגד התורה שהקדוש ברוך הוא! נתן לנו!
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה