שונות > מה שבראש
משבר
אֹהד:
--- ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 05, 2007, 11:13:19 ---
--- ציטוט של: Dexter על מרץ 05, 2007, 10:21:27 ---
--- ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 03, 2007, 21:08:52 ---
--- ציטוט של: Dexter על מרץ 03, 2007, 21:04:38 ---
--- ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 02, 2007, 12:59:28 ---בס"ד
דרך אגב הינה עוד כמה עובדות שיעשו לך סדר בדברים:
במלחמת העצמאות ,20.04.48 ,ברח רבין, מפקד חטיבת "הראל", משדה הקרב ונטש את פקודיו הנהרגים ומוכי ההלם. ("תיק רבין", ד"ר אורי מילשטיין)
בהמשך הסכמי אוסלו שלא התממשו, צה"ל היה אמור לנסוג מרוב שטחי יש"ע ולהשאיר את היישובים היהודיים מוקפים במרצחים צמאי דם, להם לא היתה ניתנת ה"פריבילגיה" של פינוי ותמיכה ( אף זה אין בו בכדי להעלות על דל שפתותינו את האפשרות הפושעת של פינוי יהודים). ידועה אמרתו של רבין משנת 87' :" מצידי שתושבי גוש עציון ייסעו עם פספורט לעבודה". כ100 מתוך 140 יישובים, יועדו להישאר תחת ריבונות פלשתינית, כולל היישוב היהודי בחברון. (ע"פ מסמך שנחתם בין ביילין ואבו מאזן ב1 לנובמבר 95 , מסמך שהיה אמור להיחתם ע"י רבין לאחר מכן. נחום ברנע, 02.02.97, ידיעות אחרונות)
--- סוף ציטוט ---
בס"ד
אתה מוזמן לשאול אנשים שהיו שם ניראה לך שסתם יכתבו את זה ב-"תיק רבין" של ד"ר אורי מילשטיין?...
וזה ידוע שהוא היה אפס שרצח יהודים ושחט יהודים, שחכת את אלטלנה איך הוא התגאה בזה וצחק ואמר "דפקנו אותם במים!!!"
יגאל עמיר עשה מעשה מבורך שגאל אותנו כל עוד רבין היה בשלטון הגירוש שהיה זה היה אפסי לעומת מה שהוא היה עושה.
והפיגועים לא היו נפסקים ורק גדלים והנשק להרג יהודים וחיילים היה זורם.
1. תן הוכה ממשית למה שרשום שהוא עשה
2. זה מה ששרון עשה ומה שאולמרט מתכנן.
--- סוף ציטוט ---
--- סוף ציטוט ---
אבל זה שמישהו רשם ספר זה לא הוכחה, תן לי הוכחה מספר היסטוריה שהוא ברח משדה הקרב .
ושוב, יגאל עמיר רצח אותו כמו שהוא רצח את היהודים מאלטלנה
--- סוף ציטוט ---
בס"ד
יותר ברור מזה?
סתם כתבו עליו בעיתון סתם אומרים?...
בסוף דבר גאל עמיר גאל אותנו בזה שהוא הרג את רבין ומי שרוצה להתווכח בנושא של הרג או רצח הו מתווכח עם התורה שהקדוש ברוך הוא נתן לנו!
--- סוף ציטוט ---
בעיתון יש המון שקרים ואתה יודע את זה ...ומי אתה בכלל שתגיד לי אם מי אני מתווכח, התורה יכולה להיות מפוררשת כמעט איך שרוצים .
כהנא צדק!:
בס"ד
מי אתה שתגיד דברים כאלה על התורה הקדושה שנתן לנו הקדוש ברוך הוא!
אתם ממש עושים צחוק מהתורה איזה בושה חושבים שזה איזה ספר שסתם נתנו לנו וכל אחד יכול לפרש אותו איך שהוא רוצה.
מי שהולך בדרכי התורה ומבין אותה יודע טוב מאוד שזה הרג רבין ולא רצח וגדולים ממני אמרו זאת רבנים! ותלמידי חכמים, אז מי אני לידם.
יגאל עמיר ללא ספק הציל את עם ישרל בזה שהוא הרג את רעבין ימ"ש וזכרו!
אֹהד:
--- ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 05, 2007, 14:00:19 ---בס"ד
אתם ממש עושים צחוק מהתורה איזה בושה חושבים שזה איזה ספר שסתם נתנו לנו וכל אחד יכול לפרש אותו איך שהוא רוצה.
מי שהולך בדרכי התורה ומבין אותה יודע טוב מאוד שזה הרג רבין ולא רצח וגדולים ממני אמרו זאת רבנים! ותלמידי חכמים, אז מי אני לידם.
--- סוף ציטוט ---
אז שיגידו אז מה ועובדה שאפשר לפרש אותה איך שרוצים כמו שכל האנשים הגדולים פירשו אותה .
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: Dexter על מרץ 05, 2007, 22:25:20 ---
--- סוף ציטוט ---
אז שיגידו אז מה ועובדה שאפשר לפרש אותה איך שרוצים כמו שכל האנשים הגדולים פירשו אותה .
--- סוף ציטוט ---
בס"ד
יש הבדל בין מחלוקות של אנשים גדולים על קטעים שהם אכן קשים.
אבל בנושא כזה? הפשט אומר הכול ללא פירוש ועם פירוש בכלל.
אֹהד:
--- ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 05, 2007, 22:28:13 ---
--- ציטוט של: Dexter על מרץ 05, 2007, 22:25:20 ---
--- סוף ציטוט ---
--- סוף ציטוט ---
בס"ד
יש הבדל בין מחלוקות של אנשים גדולים על קטעים שהם אכן קשים.
אבל בנושא כזה? הפשט אומר הכול ללא פירוש ועם פירוש בכלל.
--- סוף ציטוט ---
מי אתה שתקבע מה נושא חשוב ומה לא \?
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה