מה לדעתכם עליו לעשות?
לדעתי עליו דבר ראשון להפציץ את הכור האירני דבר שיחייב עימות בצפון עם החיזבאללה ובדרום עם אירן,האם לכם יש אג'נדה אחרת כמו מינוי פרידמן והתעמתות עם האליטה השמאלנית או שהייתם בכלל עוסקים רק בכלכלה?
האם הייתם מתחילים לגרש ערבים עכשיו ומיד?האם הייתם מחילים את החוק הישראלי על יהודה ושומרון?האם הייתם חוזרים לגוש קטיף ושאנור?
האם היייתם מפילים את שלטון החמאס בעזה?ואם כן מי הייתם שמים במקומו?פתח אבו מאזן?ממשל ישראלי?
האם הייתם מחוקקים חוק עונש מוות למחבלים למנוע חטיפות חיילים?
מה הייתם עושים בכלכלה?הפחתת מיסים?השקעה בתשתיות?מניעת קיצבאות מערבים?הגדלת הקיצבאות לחרדים ולמתנחלים?הקמת התנחלויות חדשות?הכל ביחד?
העלתי הרבה נושאים.אני מציע שכל אחד כאן ימנה עצמו לראש ממשלה ויכתוב מה הוא היה עושה לפי הסדר.
1. צבאית: א. החזרת צה"ל לכשירות מבצעית עליונה, כולל מאגרי תחמושת וימ"חים.
ב. הפצצת חלק משמעותי וחיוני במתקני הגרעין האיראני,
בד בבד עם הגברת הפעילות היזומה נגד חמושים במזרח ירושלים בפרט ובשאר פנים הארץ בכלל (יהודה ושומרון).
ג. גיוס מילואים כנגד התקפת נגד בצפון מכיוון החיזב...חולרות הללו.
ד. כניסה אדירה נוגסת ושורפת לעזה תוך חלוקה של האזורים שם.
מינוי קבוצת מזרחנים אקדמאיים מנהלים בשיתוף עם מג"דים בצה"ל,
לצורך פירוק כל הקבוצות הנאציות המזויינות מנשקן,
תוך שמירה עד כמה שניתן על חיי אדם משני הצדדים.
2. כלכלית: א.
הגדלת קצבאות הילדים - לעידוד ילודה, תוך הפרדה בקבלתה ל
גויים תושבי הארץ.
ב. הפשרת והכשרת שטחי חקלאות בכל חלקי הארץ ובמיוחד ביהודה ושומרון
במטרה להעלות את ענף החקלאות והייצוא לעולם כגורם מכריע בפיתוח הכלכלי של העם ועבודה עברית.
ג. הידברות עם גורמים במדינות הדורשות פועלים, כדי למצוא דרך לבצע הגירה של ערבים לצורך תעסוקה שם.
עונש מוות למחבלים ובוגדים -
פשיטא.
איסור גורף על פתיחת בתי זונות וכיוב' וארגון משטרתי שיפקח על כך - תוך כדי לחימה בפושעי העולם התחתון.
שמירת שבת מדינית בצורה
גלויה וגאה.
כמובן שהכל בערבון מוגבל ויכול לקחת שנים רבות,
כמו כן הרעיונות שלי יגרמו ככל הנראה ללחימה רבה שתוביל לתוצאות די מזעזעות.
הדרך שלי היא רק הרצון שלי, היא לא מה שהבורא יגלגל.