0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
לק"י.איפה אתה גר?
אצלי זורחת השמש.
אצלנו ירד בעיקר בלילה..התעוררתי כמה פעמים בלילה מרוב גשם שירד אני אוהבת חורף
כן ב 3 בלילה היה מה זה ברקים ורעמיםהיה יפה לראות תשמיים ככהאבל הרעש הזה הרעיד את כל הבית
ציטוט של: איתן על פברואר 15, 2007, 14:50:39כן ב 3 בלילה היה מה זה ברקים ורעמיםהיה יפה לראות תשמיים ככהאבל הרעש הזה הרעיד את כל הביתהרעש של הברקים לפעמים מחריד אוזניים
ציטוט של: כהנא צדק! על פברואר 15, 2007, 14:53:37ציטוט של: איתן על פברואר 15, 2007, 14:50:39כן ב 3 בלילה היה מה זה ברקים ורעמיםהיה יפה לראות תשמיים ככהאבל הרעש הזה הרעיד את כל הביתהרעש של הברקים לפעמים מחריד אוזניים אמא שלי חשבה שזה שוב איזה מלחמה התיעוררה בבהלה
לק"י.איזה צפונים.... אצלנו יש גשם חלש...אני אוהבת יותר קיץ!!!
בחורף יש הרבה מחלות - שפעת, צינון, נזלת וכו'... קשה לקום מוקדם לבצפר בגלל שקר וחשוך.בקיץ אין מחלות - יש חופש גדול, הולכים לים, לבריכה, כדורגל...
חחחחחחאני שונאת קיץ בגלל החום והזיעה וזה שכולם מתלבשים כמו "שלוכים"
לק"י.אני לא אוהבת את החורף בגלל שיש את כל המחלות המעצבנות.. וקר בחוץ... וגשם... ומבטלים כל מיני דברים בגלל שיש גשם... וצריך ללבוש נעלי'ים...אבל אוהבת כי לובשים מלא בגדים... וגם כי אפשר לרקוד בגשם... ולראות ברקים...[משהו מדהים!!!].. ויש שלוליות שאפשר לקפוץ בהן....אני אוהבת את הקיץ... כי יש מזג אויר נוח.. שלא מפריע... יש חופש גדול... יש מלא דברים מעני'ינים... נועלים סנדלים... יש טיולים... הולכים לבריכה [אני לא אוהבת ים..] עושים טיול משפחתי בצפון... ועוד כל מיני דברים כי'יפי'ים....מה שבא-ברוך הבא....