כתב נושא: שאלה בקשר למכחישי שואה  (נקרא 4833 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק מתן92

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
שאלה בקשר למכחישי שואה
« ב- : ינואר 21, 2009, 19:56:46 »
היי כפי שאתם יודעים יש הרבה מכחישי שואה יצא לי להפגש עם אחד אבל אחרי שראיתי אותו הוא התעורר(אם הוא התעורר בכלל) בבית חולים עכשיו רציתי לשאול אותכם מה להגיד לבן אדם שלא מאמין שהייתה שואה לגרום לו להאמין כאילו הוא נותן לי כל מיני סיפורים שלא היה שואה  אז מה אני יכול לספר בלי שיוכל להתחכם ולא ידע מה להגיד?

0
« עריכה אחרונה: ינואר 21, 2009, 19:57:26 על ידי מתן92 »

מנותק 2shpatz

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • קוה אל ה', חזק ואמץ ליבך וקוה אל ה'
שאלה בקשר למכחישי שואה
« להגיב #1 ב- : ינואר 21, 2009, 20:15:33 »
תביא קצת דוגמאות לדברים שהוא אומר
ערבי טוב זה ערבי עם עט!!!
"ברוך אתה ה' המעריב ערבים" (;

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
שאלה בקשר למכחישי שואה
« להגיב #2 ב- : ינואר 21, 2009, 21:25:57 »
ניתן להפריך כל טיעון של מכחישי השואה ואין מה להבהל מהם, אבל למען הסדר הטוב נשמח לקבל דוגמאות.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק Bravo, Dr. Karadzic

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
שאלה בקשר למכחישי שואה
« להגיב #3 ב- : ינואר 21, 2009, 21:56:09 »
ישנם מכחישי שואה מסוגים שונים. עם חלקם הייתי שמח להתווכח ולהוכיח להם שהם טועים. אחרים הם חסרי תקנה.

מנותק מתן92

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
שאלה בקשר למכחישי שואה
« להגיב #4 ב- : ינואר 21, 2009, 22:37:35 »
הוא אומר שלא היו גטאות והתמונות והסרטונים וגם היהודים שניצולי שואה משלמים להם כסף בשביל לא לספר את האמת
חבר שלי אמר לי את זה שהוא שמע מישהוא אומר את זה  ^
                                                           ^
בנוגע למכחיש שואה שפגשתי היום לא דיברתי יותר מידי הוא רק אמר שהוא לא מאמין בשואה פירקתי לו את הצורה 

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
שאלה בקשר למכחישי שואה
« להגיב #5 ב- : ינואר 21, 2009, 22:40:48 »
לא הייתי רוצה להידמות לתקשורת הישראלית (או ההולנדית)... ישנם מכחישי שואה שלדעתי ניתן להעמידם על טעותם.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
שאלה בקשר למכחישי שואה
« להגיב #6 ב- : ינואר 21, 2009, 22:44:28 »
הוא אומר שלא היו גטאות והתמונות והסרטונים וגם היהודים שניצולי שואה משלמים להם כסף בשביל לא לספר את האמת
                                                           ^
בנוגע למכחיש שואה שפגשתי היום לא דיברתי יותר מידי הוא רק אמר שהוא לא מאמין בשואה פירקתי לו את הצורה 
נכון, לא היו גטאות, זה בגלל ש-SS obergruphenfuherr ירגן שטרופ דאג באופן שיטתי שהם "לא יהיו" יותר.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק eran

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
שאלה בקשר למכחישי שואה
« להגיב #7 ב- : ינואר 22, 2009, 03:18:30 »
                                                           ^

הרי זה פלא, מדוע אנשים כמו הבריטי דייוויד אירווינג, וארנסט צינדל הקנדי, והניאו נאצים מכחשי שואה, הרי הם היו צריכים להיות התומכים הנלהבים שלה?
אלא הפסיכולוגיה של הדבר היא כזאת: הם רוצים להרוג את כל היהודים (לעשות שואה!), ואם כבר הייתה שואה אז מישהו אחר הקדים אותם ולקח להם את "הבכורה", לכן נגיד שלא הייתה שואה כדי שאנחנו נעשה אותה!!
תקרא את מאמרם של לאה גולדשטיין ודבורה ברמן: "מהכחשת השואה להכשרת רצח עם":
http://www1.yadvashem.org/heb_site/heb_about_yad/magazine/magazine_44_heb/home_magazine_44_heb.html

עדויות לקיומה של השואה באות בראש ובראשונה מהממשלה הגרמנית עצמה. מקור נוסף הוא צבאות בעלות הברית ששחררו את מחנות הריכוז ומחנות ההשמדה ותיעדו את ממצאיהם בסרטים ובתמונות. על אלה נוספות עדויות הניצולים עצמם.

השואה הייתה מפעל מסיבי שנמשך שנים על פני כמעט כל יבשת אירופה (ומעט מחוצה לה), עם מבנה בקרה ושליטה משל עצמו. למרות שהנאצים ניסו להשמיד את העדויות על השואה כאשר ראו שתבוסתם בלתי נמנעת, הם השאירו טונות רבות של ארגזים עם מסמכים המתייחסים לשואה. לאור ההתמוטטות המהירה של הכוחות הנאציים בסוף המלחמה, ניסיונותיהם להשמיד את כל הראיות נועדו לכישלון.

ובמיוחד יש את "מברק הֶפלֶה" המפורסם: המסמך מורכב משתי הודעות: האחת לאדולף אייכמן בברלין, והאחרת להיים בקרקוב. המסמך נשלח ב-11 בינואר 1943 על ידי הרמן הֶפלֶה (Hermann Höfle), קצין אס אס שמונה ע"י אודיליו גלובוצניק לראש המטה המיוחד של "מבצע ריינהרד" במחוז לובלין. המסמך מעיד על הגעות למחנות בלילה הקודם ועל אומדני מתים במשך השנה עבור מחנות הריכוז הקשורים במבצע ריינהרד לחיסול יהדות פולין.
המברק במלואו:
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%91%D7%A8%D7%A7_%D7%94%D7%A4%D7%9C%D7%94

כל אלו גורמים להיסטוריונים מהזרם המרכזי להסכים כי הכחשת השואה מנוגדת לעובדות ההיסטוריות.

במקום להתעסק עם אנשים תימהונים, אולי תחקור את מורשת השואה כדי שתוכל להנחיל אותה לדור הבא, והמונח שטבע הרב כהנא הי"ד: "לעולם לא עוד", ישמע מסוף העולם ועד סופו.

בברכה ערן...
« עריכה אחרונה: ינואר 22, 2009, 03:22:06 על ידי eran »

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
שאלה בקשר למכחישי שואה
« להגיב #8 ב- : ינואר 22, 2009, 10:02:26 »
לדעתי, דווקא אנשים כמו דייויד אירבינג, יכולים להשתכנע באמיתות השואה, אם מתווכחים אתם בחכמה.

מנותק ברוך הגבר

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
שאלה בקשר למכחישי שואה
« להגיב #9 ב- : ינואר 23, 2009, 03:00:30 »
אחי עם אנשים כאלה אל תדבר אפילו..הם לא שווים יריקה
כמו שהוא מכחיש שואה אתה תכחיש אותו..
תתעלם תבליג שילך יחפש איזה ערבי שיהיה חבר שלו !
יהודי חבר של יהודי !! במקרה הזה הוא לא יהודי שילך יחפש..

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
שאלה בקשר למכחישי שואה
« להגיב #10 ב- : ינואר 23, 2009, 09:18:09 »
דווקא חשוב להעמיד אנשים על טעותם, במקרה והם טועים, ולא במקרה שהם לא יתנו לעובדות לבלבל אותם. מי שטוען, למשל, שגז הציקלון נועד לחיטוי, צודק במידה מסויימת, משום שגז זה נועד גם לחיטוי וגם לרצח בני אדם.
ולצערי נתקלתי פעמים רבות בכאלה שלא נותנים לעובדות לבלבל אותם. בערב שמחת תורה, למשל, ניגש אלי איזשהו יצור, שלא ידעתי מה הוא רוצה (ולכן לא עניתי בצורה ההולמת), ופתח ג'ורה. בין השאר הוא טען שהסרבים היו "אוהדי הנאצים", דבר שהוא שקר מוחלט. ואותו יצור, ואחרים כמוהו, הם דווקא ממין "יהודי".
אז נאמר במשנה, סוף מסכת סוטה, שבעקבות המשיח תהא האמת נעדרת. אבל דווקא מתוך ההעדר, יש להפיץ את האמת כדי להביא את המשיח.
« עריכה אחרונה: ינואר 23, 2009, 09:21:32 על ידי Bravo, Dr. Karadzic »

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
שאלה בקשר למכחישי שואה
« להגיב #11 ב- : ינואר 24, 2009, 20:17:23 »
אני מאמין שיום יבוא ורוב העולם יכחיש את השואה...וזה יהיה עוד בדור שלנו.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק אשכנזי ימני

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
  • נגמרו המשחקים,ישראל של היהודים!
שאלה בקשר למכחישי שואה
« להגיב #12 ב- : ינואר 24, 2009, 23:00:28 »
מרתיח אותי לשמוע מכחישי שואה
סבתא שלי איבדה 7 אחים במלחמת העולם השנייה
מת לפגוש אחד כזה מול הפרצוף שלי את החיים אני מוריד לו..
זה לא ייגמר,עד שלא נטרנספר!

מנותק 2shpatz

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • קוה אל ה', חזק ואמץ ליבך וקוה אל ה'
שאלה בקשר למכחישי שואה
« להגיב #13 ב- : ינואר 25, 2009, 01:56:50 »
                                                           ^

מה הם חושבים לעצמם?
שהיתה פגישה של כל ראשי העם היהודי והם קבעו לבחור את כל האנשים האשכנזים שבמקרה כל המשפחה שלהם מתה,
ושעליהם לומר מהיום שהייתה שואה שגרמה לזה ושכל אחד מהם צריך להמציא סיפור ולתאם גרסאות עם כל שאר הניצולים המדומים?

אולי חלק מפתרון הבעיה הן עוד אנדרטות, בכל עיר יהודית צריכה להיות אחת לפחות
ערבי טוב זה ערבי עם עט!!!
"ברוך אתה ה' המעריב ערבים" (;

מנותק eran

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
שאלה בקשר למכחישי שואה
« להגיב #14 ב- : מרץ 06, 2009, 04:37:54 »
הרצאה מדהימה ומרתקת של הרב ברל ווין, שבה הוא נתח את כל הסיבות והגורמים של המושג הזה "הכחשת השואה":
http://www.hidabroot.org/MediaDetail.asp?MediaID=10311

פשוט חובה...