0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
אולי אבל זה לא מאחורי זה לפני אני חושב, וגם הוא עם משקפיים ועכשיו כשחיים מבוגר הוא עם משקפיים רק כשהוא קורא מה גם שאם הוא היה זה אז הוא היה אומר הכי שמאלי או היחיד עם משקפיים.
ניראה לי שהוא בין אלה אני לא יודע מי בדיוק אבל בטוח הוא בין אלה:
איך כהנא נפגש עם שמאלני כמו קנדי?
ציטוט של: כהנא צדק! על פברואר 13, 2007, 22:24:21ניראה לי שהוא בין אלה אני לא יודע מי בדיוק אבל בטוח הוא בין אלה:אתה צודק, כחנא צדק. אני במקום שציינת. לא היו לי משקפיים. אני האדם השלישי מהשמאל.
ציטוט של: חיים בן_פסח על פברואר 13, 2007, 23:56:36ציטוט של: כהנא צדק! על פברואר 13, 2007, 22:24:21ניראה לי שהוא בין אלה אני לא יודע מי בדיוק אבל בטוח הוא בין אלה:אתה צודק, כחנא צדק. אני במקום שציינת. לא היו לי משקפיים. אני האדם השלישי מהשמאל.אה אוקיי, חבל שאי אפשר לראות אותך ביותר גדול אתה ממש נער פה בן 14 כל הכבוד לך כבר בגיל התחלת פעילות כל כך חשובה!..
ציטוט של: כהנא צדק! על פברואר 14, 2007, 06:48:49ציטוט של: חיים בן_פסח על פברואר 13, 2007, 23:56:36ציטוט של: כהנא צדק! על פברואר 13, 2007, 22:24:21ניראה לי שהוא בין אלה אני לא יודע מי בדיוק אבל בטוח הוא בין אלה:אתה צודק, כחנא צדק. אני במקום שציינת. לא היו לי משקפיים. אני האדם השלישי מהשמאל.אה אוקיי, חבל שאי אפשר לראות אותך ביותר גדול אתה ממש נער פה בן 14 כל הכבוד לך כבר בגיל התחלת פעילות כל כך חשובה!..זה מזכיר לך מישהו, כהנא צדק? ישר כח, צדיק!
כהנא צדק, אתה כבר צדיק. אבל אתה צודק שכולנו צריכים להתקדם ולהשתפר כל הזמן שאנחנו בעולם.