ברוך הבא ותודה על ההצטרפות 
אם אתה ימני אני בטוח שתמצא את עצמך טוב פה בפורום
ב"ה אחי היקר!
אני ממליץ לך קודם כל להיכנס לספריית הימין האמיתי לקרוא ולהתרשם מהכתבות המעניינות שנמצאות שמה!
http://hayamin.org/forum/index.php?board=28.0
תהנה!
ברוך הבא אפרים היקר!
אך האויב שלנו הוא קודם כל המשומדים שונאי ישראל
שלא נותנים לנו לפעול כנגד האויב הישמעאלי.
ברוך הבא ותודה על ההצטרפות 
אם אתה ימני אני בטוח שתמצא את עצמך טוב פה בפורום
ברוך הבא אחינו!
מאיפה מצאת את הפורום....סתם מעניין? 
תודה לכולם,
ראשית כל - איך הגעתי לפורום:
בעקבות מחקר שעשיתי באוני' ת"א על חלקים מסוימים בעם ישראל לאורך כל דורותיו של העם, הגעתי למסקנה חד-משמעית: רק ימין חזק ומאסיבי יכול להושיע את כל העם הקדוש לנו היושב בציון ומחוצה לה בארצות הניכר בגולה הארורה, כפי שחברינו חיים בן פסח הי"ו אומר וכותב, וככל שימין זה יהיה יותר נחוש בדעתו ויעמוד איתן על דיעותיו, יש לו יותר סיכויים ממשיים להצליח בביצת הפוליטיקה הקיימת כיום במדינתינו הקטנטונת (שוב מציטוט של חיים בן פסח היקר הי"ו). ולכן, ברור ומובן מאליו, שאעשה את הצעד המתבקש להצטרף לפורום המרתק שלכם (שלנו

).
זאת ועוד, ברור גם, וצודק בכך אחים באמת הי"ו, שעלינו להיוושע בבוא השעה, קודם כל מן המשומדים הכופרים אשר בציון במלחמתינו באמצעי התשקורת (כולל באינטרנט

) כנגדם, ורק לאחר מכן נגד הכופרים בתורתינו הקדושה הלא הם הערבים המוסלמים הנאXים ימ"ש וברור גם שמלחמה זו תצליח בע"ה בידינו ונעלה במהירה בע"הית לבית מקדשינו השלישי יובב"א בעיר הקודש ירושלים תובב"א אכי"ר. לכך עלינו לצפות לייחל ולקוות ולהתפלל מדי יום ביומו. ולכן כל אלה שמפקפקים בנכונות הדברים נחשבים ונקראים בשם שמאלנים ו/או יהודונים והם עקב אכילס של עמינו הקדוש בכל תפוצותיו וכמובן בארץ קודשינו. משמע, אין זה נכון להתיוון ולהיוועץ באותם פוליטיקאים מושחתים וסוררים אשר בשלטון כעת (וכולנו כאן מקווים שמצב זה הוא זמני בלבד ויחלוף במהרה אכי"ר) אלא להתפלל וליחל בכל לבבנו להחלפת השלטון בשלטון בעל
ציביון ימני אמיתי כדוגמת תנועת כך בעבר וברוך מרזל הי"ו בהווה.
תקנו אותי אם אני טועה...
אפרים.
======
לבקשתך תיקנתי אותך...
צוויון => ציביון