כתב נושא: מה עושים בנידון?( יהודיות עם ערבים)  (נקרא 11575 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק InFecT[0]r

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • אם תהיה משוחרר מין העתיד, הפחד לא יסרור בך,
    • כהנא צדק
מה עושים בנידון?( יהודיות עם ערבים)
« ב- : אוקטובר 07, 2008, 12:40:04 »
בנושא הזה: http://hayamin.org/forum/index.php/topic,16092.0/topicseen.html
עלה נושא מאוד חשוב, שיהודיות יוצאות עם ערבים,
אין פה וויכוח ביכלל שכל אמא לא תרצה שהבת שלו תיהיה עם ערבי,
אין ספק ביכלל שאנו בתור תנועה חייבים לעשות משהו בקשר לזה,
משהו קצר, אני מאזור ליד חיפה, אבל הרבה ברמלה, בקיצור היה שם משהו, שהיה יורה ברגליים של כל בחורה שיוצאת עם ערבי,
אני ראיתי בעניים שלי איך הוא יורה למשהי בברך, כמובן שליד החבר הערבי שלה, (היה שם ושתק כמו ילדה קטנה עם קוקיות וחצאית)
אפילו פעם משהי מהמשפחה שלו עמדה להתחתן עם ערבי, והוא זרק להם רימונים הביתה, כמובן שהחתונה בוטלה, (ותהיו בטוחים שאף יהודיה שם לא יצאה עם ערבי,)
הנקודה שלי היא, לא לירות על אנשים ולא לזרוק רימונים לביתים שלהם, אבל חייבים לעשות משהו, שהן יבינו שמה שהם עושות זה לא דבר נכון,
עכשי ועוד משהו חשוב, בישביל לפתור בעיה צריך לדעת מה השורש וממה זה נגרם,
זה נגרם משתי סיבות,
1: הן לא מ"עורבבות" בחברה מספיק ולא נראות טוב לדעתם, שיהודים לא מתייחסים אלייהם, והערבים כן, אומרים להן מילים יפות. קונים מתנות, ו"קונים אותם" וזהו,
הסיבה השניה זה הכסף, יש לצערנו הרבה ילדות אייכותיות ויפות שהולכות עם ערבים, למה? ביגלל הBMW שלהם, ביגלל הזהב שהוא קונה, וביכלל שאר הירקות, כמו קריסטל (cocaine) ושאר הדברים שהן מכורות לו, שיש להם בשפע,
אם תשימו לב, הסיבות מאוד דומות, הם קונים אותם במילים יפות, ובכסף,
בתור תנועה, אנחנו צריכים להתגבש פה כמה חברי הפורום מעל גיל 18 (בלי לפגוע בזכויות) חברה מצומצמים, שנעשה משהו בנידון, ונתפרש כל אחד לאזור שלו,
 אני פתוח להצאות. מה עושים עם ילדות יהודיות מסכנות שנפלו לידיי ערבים כאלה?

כהנא צדק!
סופרמוטו, תשחרר את החוליגן שבך

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #1 ב- : אוקטובר 07, 2008, 12:48:20 »
יש גם מקרים שערבים אפילו מאיימים על יהודיות ובמקרים כאלה יש לפגוע בערבים עצמם וברכושם
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #2 ב- : אוקטובר 07, 2008, 13:00:07 »
שונא ערבים ימך שמם

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
« להגיב #3 ב- : אוקטובר 07, 2008, 13:18:07 »
ודאי שאין לפגוע ביהודייה מכיוון שהיא הקורבן,החבר שלך יורה בברך הלא נכונה...

ראשית באמת כואב גם שיש יהודים בחברה הישראלית שמנודים רק  בשל  מראיהם החיצוני. אבל הכי חשוב זה לסייר בשכונות ה"מועדות לפורענות"
וכשרואים יהודיה עם ערבי יש לעורר מהומה ולדבר על ליבה על הסכנה הצפוייה,יש לפנות לקבלת מידע מ"יד לאחים" עם סיפורים אוטנטייים מבנות
שנפלו בידי ערבים ואח"כ בכו על יום היוולדן,צריך להסביר להן שברגע שהן יהיו "בכיס שלו" הוא יקח אותן לביתו ושם יכה אותן,ישפיל אותן ויעביד אותן בפרך
ולאחר מכן גם יקח אישה  אחרת ערבייה וימרר את חייה סופית. ישנם אלפי בנות שיכולות להעיד על כך באופן אישי אם רק יוכלו לצאת מדירות המקלט שלהן מבלי להירצח.

ההסברה חשובה כאן מאד,וגם יד תקיפה מסויימת כלפי הערבים (זה כמובן לא תפקידינו בתור תנועה  פוליטית),אבל אם אפשר לחלק עלוני הסבה
עם סיפורים אוטנטיים לכל בחורה ברחוב שיוצאת עם ערבים ולדבר על ליבה,וכן לגרש את הערבי מהשכונה,זה טוב ולכן לדעתי יש לערוך סיורים מסוג זה בשכונות הנ"ל.

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק א.ק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • פרקליט השטן.
« להגיב #4 ב- : אוקטובר 07, 2008, 13:23:58 »
אז אתה בעצם רוצה לחוקק את "החוק להגנת הדם היהודי והכבוד היהודי" – החוק יאסור על נישואים בין יהודים לבין ערבים, ואף יבטל נישואים קיימים; יאסור קיום יחסי מין עם ערבים; יאסור על היהודים להעסיק עוזרות בית (מתחת לגיל 45) ופועלים ערבים, כדי למנוע את עליונות הערבים על היהודים וקיום יחסים עם המועסקים (שעלולים להביא לילודה); יאסור על הערבים להניף את דגל ישראל או לעשות שימוש בצבעיו, כדי שלא לטמאו, אבל יתיר להם להציג סמלים ערביים כמו סהר. כן?
« עריכה אחרונה: אוקטובר 07, 2008, 13:24:56 על ידי א.ק »
האדם מחפש משמעות. אני מחפש אמת.

מנותק InFecT[0]r

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
    • כהנא צדק
« להגיב #5 ב- : אוקטובר 07, 2008, 13:37:36 »
א.ק אתה ממש לא בא טוב, סתם מקשה על כולנו,
יש לך אחות? הלוואי שהיא תילך עם ערבי שיעשה ממנה שיפכה, אני לא מבין למה אתה מגן עלייהם  אני לא מבין,
כי אתה ערבי כניראה!
חוץ מזה, מתי ראית ערביה שיוצאת עם יהודי? והערבים מחייכים עליה? כמו שהם מתנהגים ככה, אחנו גם נתנהג כמוהם בנושא הזה,
כהנא צדק!

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : אוקטובר 07, 2008, 13:41:23 »
אז אתה בעצם רוצה לחוקק את "החוק להגנת הדם היהודי והכבוד היהודי" – החוק יאסור על נישואים בין יהודים לבין ערבים, ואף יבטל נישואים קיימים; יאסור קיום יחסי מין עם ערבים; יאסור על היהודים להעסיק עוזרות בית (מתחת לגיל 45) ופועלים ערבים, כדי למנוע את עליונות הערבים על היהודים וקיום יחסים עם המועסקים (שעלולים להביא לילודה); יאסור על הערבים להניף את דגל ישראל או לעשות שימוש בצבעיו, כדי שלא לטמאו, אבל יתיר להם להציג סמלים ערביים כמו סהר. כן?
הניסיון שלך להציג את פני הדברים כך הוא מרושע,זוכר את זעקותיך על שקראנו לערבים נאציים? אתה אדם צבוע,טול קורה מבין עיניך.

תקרא תא תגובתי(אני יודע שאתה לא יודע לקרוא,אבל תבקש מאמא שתקריא לך)מה כתבתי שם ותסביר לי את הקשר! המציאות היא שעד היום בנות שיוצאות עם ערבים מגיעות לכפרים
ושם מוכות בצורה איומה משועבדות לעבודת פרך, ומאוימות ברצח לבל ינסו לברוח. כנס לאתר של "יד לאחים" ותוכל לקבל עדויות חיות!

אבל למה שנבלבל אותך עם העובדות? אתה הרי רוצה להשמיץ את העם היהודי זה הכל,לא מענינות אותך העובדות. גם לאחר כל הפיגועים האחרוני כתבת ש"אין שום פעילות אלימה" כי רצח
יהודים זו פעילות מבורכת מבחינתך ולא נקראת אלימה. אבל אם אנחנו מכנים רוצחי יהודים נאצים זה אלימות...אתה אדם צבוע עם נשמה מושחתת.

מנותק מנורה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • ואהבת לרעך כמוך (אלא אם כן הוא טרוריסט ערבי)...
« להגיב #7 ב- : אוקטובר 07, 2008, 14:15:48 »
פשוט מאוד: 1) לחתוך לערבי את ה***...
             2) לשלול את כל זכויותיה של הדפוקה שתעז לצאת עם ערבי...
             3) כל פעם שהם יוצאים יחד לרחוב לזרוק עליהם עגבניות כדי שיתביישו להם...

הערבי כבר ידאג להעניש את היהודיה שתצא איתו...ויבוא יום ואותה אשה תשנא ערבים פי 40 יותר מאיתנו...

נשים כאלה הן דפוקות עם מנת משכל של אפונה, הן צריכות ללמוד בדרך הקשה..
« עריכה אחרונה: אוקטובר 07, 2008, 14:24:58 על ידי גור-אריה »

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #8 ב- : אוקטובר 07, 2008, 14:24:39 »
אני לא מתכוון להתערב לך מה לחתוך ומה לא,אך הייתי יותר מאושר אם תשתדל לדבר יותר בניקיון...

לגבי סעיף 2,אני סבור שאין לפגוע ליהודיות שיוצאות עם ערבים משום שהן קורבנת שאח"כ מתחרטות על זה בלב שלם,ובוכות(כרגיל אחרי שמאוחר מדי)
עד כדי כך שהן מסכנות את חייהן ובורחות עזרת אנשי "יד לאחים" הצדיקים,ומסתכנות ומאויימות ברצח ע"י ה"משפחה" ממנה יצאו.
לכן אליהן יש לפנות בהרבה אהבת ישראל,ובעדינות ושבר את אזניהן בדבר ה"חוויה" אותה יעברו בעתיד הלא הרחוק על ידי "בחיר ליבן".
« עריכה אחרונה: אוקטובר 07, 2008, 14:25:17 על ידי גור-אריה »

מנותק David_27

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #9 ב- : אוקטובר 07, 2008, 16:05:50 »
לא פעם, הולכות בנות יהודיות עם ערבים בגלל המצב הכלכלי.בשאר המקרים הם סתם שרמו**ת מגעילות.
הדרך הכי טובה לדעתי זה להסביר להן על העתיד השחור שמחכה להן,ובנוסף להפיץ בקרב מקום מגוריו של הישמעלי על היותו
הולך עם יהודיות.זה יפגע לו קשות בשם.ועלול מאוד להרחיק אותו ממנה.

מי שאיי פעם דיבר עם ערבים על הנושא,מכיר את היחס שלהם לבנות יהודיות,מבחינתם הן כלי בשביל לפרוק את העול.ולא יותר.

I would rather be a winner,then a loser,and i would rather have the entire world hate the state of Israel ,which is a winner, then love the state of Israel ,which is dead

מנותק מנורה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #10 ב- : אוקטובר 07, 2008, 16:26:28 »
לא פעם, הולכות בנות יהודיות עם ערבים בגלל המצב הכלכלי.בשאר המקרים הם סתם שרמו**ת מגעילות.
הדרך הכי טובה לדעתי זה להסביר להן על העתיד השחור שמחכה להן,ובנוסף להפיץ בקרב מקום מגוריו של הישמעלי על היותו
הולך עם יהודיות.זה יפגע לו קשות בשם.ועלול מאוד להרחיק אותו ממנה.

מי שאיי פעם דיבר עם ערבים על הנושא,מכיר את היחס שלהם לבנות יהודיות,מבחינתם הן כלי בשביל לפרוק את העול.ולא יותר.

נכון...הנשים שהולכות עם ערבים הן סתם שרמו**ת....הן הולכות עם ערבושים מתוך בחירה ולא יותר מזה...גם מומלץ לחתוך לערבי את ה***...חחח :::D

מנותק 2shpatz

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • קוה אל ה', חזק ואמץ ליבך וקוה אל ה'
« להגיב #11 ב- : אוקטובר 07, 2008, 16:46:21 »
א.ק אתה ממש לא בא טוב, סתם מקשה על כולנו,
יש לך אחות? הלוואי שהיא תילך עם ערבי שיעשה ממנה שיפכה, אני לא מבין למה אתה מגן עלייהם  אני לא מבין,
כי אתה ערבי כניראה!
חוץ מזה, מתי ראית ערביה שיוצאת עם יהודי? והערבים מחייכים עליה? כמו שהם מתנהגים ככה, אחנו גם נתנהג כמוהם בנושא הזה,

דווקא יש מיקרים שהם מחייכים...
הם בניגוד אלינו הבהירו טוב מאוד מה יקרה לערביה שתצא עם יהודי,
וישנם מיקרים שערבים יראו ערביה עם יהודי והם יחייכו, כי הם יודעים שהיא בטח מפתה אותו לבוא למקום נידח בשביל שיוכלו לרצוח אותו
ערבי טוב זה ערבי עם עט!!!
"ברוך אתה ה' המעריב ערבים" (;

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
זה רוסיות
« להגיב #12 ב- : אוקטובר 07, 2008, 17:04:09 »
בס"ד

ב99% מהמקרים מדובר בבחורות-רוסיות....
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק יהודי בלב ובנשמה

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #13 ב- : אוקטובר 07, 2008, 18:08:14 »
אם תכפה עליהן לא לצאת עם ערבים, הן רק ישנאו אותנו וימשיכו להפגש איתם, לכן תנו להן ללמוד את זה בדרך הקשה.
"חיילי האויב ייסוגו אחור מול עצמתו של צה"ל ורוחו העשויה ללא חת. ביום הדין יוצאים חיילי האוגדה יחד עם כל צבא ישראל להכות באויב ולהוסיף דף מפואר בספר מערכות ישראל"

מנותק מנורה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
זה רוסיות
« להגיב #14 ב- : אוקטובר 07, 2008, 18:21:14 »
בס"ד

אחי לא הרוסיות היהודיות... רוסיות גויות שנמצאות בא"י....

אם תכפה עליהן לא לצאת עם ערבים, הן רק ישנאו אותנו וימשיכו להפגש איתם, לכן תנו להן ללמוד את זה בדרך הקשה.

נכון....צודק..

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
זה רוסיות
« להגיב #15 ב- : אוקטובר 07, 2008, 18:51:48 »
אחי לא הרוסיות היהודיות... רוסיות גויות שנמצאות בא"י....

נכון....צודק..
אחי לצערי יש גם בחורות רוסיות יהודיות שנמצאות עם ערבים זאת הבעיה!
!!!!!!!!!!!!!!!!הערבים מנצלים את המצב הכלכלי ואת זה שאין לא יודעות עברית(חלקן)
ורק 80 אחוז מהנשים בארץ שנמצאות עם ערבים הן רוסיות ולא 99
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק InFecT[0]r

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
    • כהנא צדק
זה רוסיות
« להגיב #16 ב- : אוקטובר 07, 2008, 19:21:05 »
בס"ד

99 אחוז, מתוך 100 שאתה מכיר,
כהנא צדק!

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
« להגיב #17 ב- : אוקטובר 07, 2008, 20:26:33 »
חס וחלילה, אם היית בחורה טיפשה, לא היית מעדיף שיזהירו אותך, מאשר להוליד בן חצי ערבי ולהיות שפחת הבית והחמולה?
קצת אהבת ישאל והגיון בסיסי בבקשה.

הערבי כבר ידאג להעניש את היהודיה שתצא איתו...ויבוא יום ואותה אשה תשנא ערבים פי 40 יותר מאיתנו...

נשים כאלה הן דפוקות עם מנת משכל של אפונה, הן צריכות ללמוד בדרך הקשה..

היא דפוקה כי הערב רב דפק לה את הראש כמו ל-א.ק, אז תשלול לו גם את הזכויות? (שמע זה רעיון... סתם אנונימוס...)

וזה לך חמוד...

כן!
אני רוצה שלא ישכבו כאן עם גויות, ושהם לא יטמאו את אחיותיי היקרות, שעם אחת מהן אני ארצה להקים בית מאושר, ולא לחשוב שהיא "נטחנה" ע"י איזה גוי שונא ישראל נאצי מגעיל חלאת המין האנושי!

מנותק 2shpatz

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • קוה אל ה', חזק ואמץ ליבך וקוה אל ה'
« להגיב #18 ב- : אוקטובר 08, 2008, 00:15:17 »

משתמע מדבריו שהוא מנסה לרמוז שאנחנו נאצים... כמו שהנאצים התחילו עם הטיהור של גרמניה וסביבתה מיהודים והגבילו אותם...
והם בעצם חוקקו את החוקים המגבילים בגלל שהיה נמאס להם שיהודים רוצחים גרמנים והיו קוראים להשמדת העם הגרמני
ומשתפים פעולה עם האויבים של הגרמנים ומארגנים פעולות טרור נגד הגרמנים אונסים גרמניות.
אולי א.ק. צודק אנחנו משתמשים בערבים בשביל לנקום במה שעשו לנו הנאצים ימך שמם באירופה.
רק שבניגוד למה שקרה באירופה, כאן זה ההיפך הגמור, ערבים הם אנשים טובים הם לא רוצחים והם לא קוראים להשמדת ישראל
והם לא משתפים פעולה עם האויבים שלנו ווהם לא מארגנים פעולות טרור והם לא אונסים יהודיות.
אנחנו מרגישים צורך לנקום אבל אנחנו מוציאים את זה על העם הלא נכון, על עם של אנשים טובים...
אנחנו הרעים בסיפור! א.ק. פתחת את עייני חייבים להפסיק את השיגעון הזה מיד!!!
ערבי טוב זה ערבי עם עט!!!
"ברוך אתה ה' המעריב ערבים" (;

מנותק כח_יהודי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #19 ב- : אוקטובר 08, 2008, 00:27:47 »
שה"יהודיות" האלה יתפוצצו מצדי הן בחרו ללכת עם ערבי? הן עשו את טעות חייהן ועל טעויות משלמים! אלה לא בנות איכותיות כמו שאתם מכירים, אלה שרמוטות מגעילות ומזוויעות שאין לי שום כבוד אליהם, מצדי שהערבי יתעלל בהן כל חייהן.

אני בחיים לא הייתי תורם/עוזר לארגון הזה שאמור להציל אותן שימותו החלאות...

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
    • האתר שלי
« להגיב #20 ב- : אוקטובר 08, 2008, 00:40:57 »
שה"יהודיות" האלה יתפוצצו מצדי הן בחרו ללכת עם ערבי? הן עשו את טעות חייהן ועל טעויות משלמים! אלה לא בנות איכותיות כמו שאתם מכירים, אלה שרמוטות מגעילות ומזוויעות שאין לי שום כבוד אליהם, מצדי שהערבי יתעלל בהן כל חייהן.

יש כאן מנהלים?
זה ביזיון... :'(

מנותק InFecT[0]r

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
    • כהנא צדק
« להגיב #21 ב- : אוקטובר 08, 2008, 04:51:12 »

שמע אחי היקר, לא אין בעיה אישית עם איך שאתה מדבר, מצידי תדבר ככה חופשי, אבל הבעיה שזה פורום איכותי אחי. וגם הרבה צופים יש לנו פה, לא כדאי להוריד את הרמה כן?
עכשיו לגבי שאר הדברים אני חושב שאתה לא צודק, ואין ספק שיש כעס בדבר. אבל שמע, אלו יהודיות תמימות שהלכו שולל אחרי הערבים המסרחים האלה, הם מתגאים בזה שהם "שוכבים"** עם היהודיות, הערבים.
מצטער אם זה לא ישמע לך טוב, וסליחה מעכשיו, אבל תתאר לך שלא היית נולד, וההורים שלך נגיד היו שמלאנים, חס וחלילה,
ונגיד שאחותך היית יוצאת עם ערבי שלוקח אותה לאום אל פאחם, ומתנהג עליה מגעיל וכולם שם היו שונאים אותה אבל אם היא היית יוצאת משם הוא רוצחים אותה ואת המשפחה שלה,
לא היית רוצה שיבואו משהו שיצילו אותה??
כהנא צדק!

מנותק כח_יהודי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #22 ב- : אוקטובר 08, 2008, 06:21:53 »
יש כאן מנהלים?
זה ביזיון... :'(

רואים שאתה חדש בפורום היית צריך לראות איך הוא היה כשהוא התחיל... אני הייתי שמאלני יחסית למה שהלך פה, טוב אין מה לעשות גם הדברים הטובים ביותר מדרדרים, וכשנכנסים אנשים חדשים צריך "להתמרכז" כדי שכולם ישמחו...

אבל הבעיה שזה פורום איכותי אחי. וגם הרבה צופים יש לנו פה, לא כדאי להוריד את הרמה כן?

כמו שעניתי לקודם הפורום היה (הרבה) יותר קיצוני בדעותיו כשאני הגעתי, כנראה שהמצב קצת השתנה, וכדי שאנשים שצופים לא יפגעו חס וחלילה צריך להתמתן.

אבל תאמת אני מסתכל על ההודעה שלי ואני לא מבין בדיוק מה לא בסדר בה, בסך הכל הבעתי את דעתי בצורה ישירה, אולי הבעיה במילה שרמוטות, אבל זה מה שהן, ואי אפשר לכסות את זה בתיאורים יפים כשהאמת מגעילה.
אם אתה רוצה להבין איזה סוג בנות אלה יש לך את הדוגמה המושלמת - טלי פחימה....

עכשיו לגבי שאר הדברים אני חושב שאתה לא צודק, ואין ספק שיש כעס בדבר. אבל שמע, אלו יהודיות תמימות שהלכו שולל אחרי הערבים המסרחים האלה, הם מתגאים בזה שהם "שוכבים"** עם היהודיות, הערבים.
מצטער אם זה לא ישמע לך טוב, וסליחה מעכשיו, אבל תתאר לך שלא היית נולד, וההורים שלך נגיד היו שמלאנים, חס וחלילה,
ונגיד שאחותך היית יוצאת עם ערבי שלוקח אותה לאום אל פאחם, ומתנהג עליה מגעיל וכולם שם היו שונאים אותה אבל אם היא היית יוצאת משם הוא רוצחים אותה ואת המשפחה שלה,
לא היית רוצה שיבואו משהו שיצילו אותה??

אחי אני מבין למה אתה חושב את זה, זאת נראית לי דעה תמימה, אתה רוצה להאמין שכל היהודיות הן טובות ותמימות (ותאמין לי שגם אני רוצה) אבל המציאות "טפחה" לי בפנים
זאת טעות בחשיבה, הן לא תמימות, אלה סוג הבנות שאתה פוגש במסיבות שהולכות לשכב (/לעשות דברים שאני לא רוצה לתאר בשרותים של ה"מועדון") עם כל אחד שנראה קצת ערס, אלה בנות שאוהבות שגברים שולטים בהן לא סתם הן נמשכו לערבים.

נראה לי שאתה בא מהציבור הדתי (ותקן אותי אם אני טועה) ולכן אולי לא נחשפת לכל הגועל הזה, וטוב שכך.

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
    • האתר שלי
« להגיב #23 ב- : אוקטובר 08, 2008, 07:55:16 »
חס וחלילה, אם היית בחורה טיפשה, לא היית מעדיף שיזהירו אותך, מאשר להוליד בן חצי ערבי ולהיות שפחת הבית והחמולה?
קצת אהבת ישאל והגיון בסיסי בבקשה.

היא דפוקה כי הערב רב דפק לה את הראש כמו ל-א.ק, אז תשלול לו גם את הזכויות? (שמע זה רעיון... סתם אנונימוס...)
וזה לך חמוד...

כן!
אני רוצה שלא ישכבו כאן עם גויות, ושהם לא יטמאו את אחיותיי היקרות, שעם אחת מהן אני ארצה להקים בית מאושר, ולא לחשוב שהיא "נטחנה" ע"י איזה גוי שונא ישראל נאצי מגעיל חלאת המין האנושי!
כמו שאמרתי מקודם, קצת הגיון בסיסי ושקלו מילים.
לא צריך לשלוח ישר, תלחצו תצוגה מקדימה, תחשבו קצת מה נובע ממה שאתם כותבים,
ואז ללחוץ, שליחה...

מנותק InFecT[0]r

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
    • כהנא צדק
« להגיב #24 ב- : אוקטובר 08, 2008, 12:02:53 »
נראה לי שאתה בא מהציבור הדתי (ותקן אותי אם אני טועה) ולכן אולי לא נחשפת לכל הגועל הזה, וטוב שכך.

לא אחי, אני לא בא מהציבור הדתי לצערי, אני בא מהחילוני, אני יוצא למועדונים הולך למסיבות טראנס..
חברים שלי ביכלל לא מבינים מה זה שמאל או ימין ולא מעניין אף אחד, אני לא ניראה דתי אפילו,  אם תראה אותי ברחוב, לא תאמין שאני מדבר איתך פה בפורום,
ככה תאמין לי שאני יודע בדיוק מי אלה הבנות האלה, אבל עדין?
פעם בשכונה שמשהי היית הולכת עם ערבי, הייתי אומר לכולם לא תהתייחס עליה, כי היא סתם חתיכת בשר בלי נשמה, סתם גוף, גועל נפש,
אבל סתם הייתי קיצוני,
 אבל כמו שרבי נחמן אומר, "מה שאפשר לקלקל אפשר לתקן" אז נתקן את כולם :)
גמר חתימה טובה נשמה
כהנא צדק!