כתב נושא: שאלה| למה המושג "פלסטינים" הוא זיוף? ועוד שאלה.  (נקרא 9435 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק orel.z

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
שלום.
רציתי לדעת למה בעצם שאומרים פלסטינים, זה נחשב כזיוף של 68. מה בעצם עומד מאחורי המילה הזאת? ולמה בעצם היא זיוף?
אם כך, איך אפשר לקרוא לערבים בארץ ישראל?

ועוד שאלה:

אני מאמין בא"י השלמה, אני חושב שצריך להרוג כל טרוריסט ערבי וכל ערבי שתומך בטרוריסטים הערבים אפילו אם מדובר בילדים, ואת פעילי השמאל הקיצוני להכניס לכלא על בגידה במדינה ובעזרה לאויב.
אבל יש מספר ערבים, שאין איתם בעיה, הם רוצים שלום, מה לעשות איתם? אלו ערבים שחיו בסביבה נכונה, ערבים שיש להם יחסים טובים עם ישראלים, שעליהם אפשר לסמוך, ערבים שכונחו לאהוב אותנו לא כמו כל אלא בעזה ובקלקליה שרק מראים לילדים איך שוחטים יהודי.
מה אנחנו צריכים לעשות איתם?

תודה- אוראל.

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
שאלה| למה המושג "פלסטינים" הוא זיוף? ועוד שא
« להגיב #1 ב- : ספטמבר 21, 2008, 18:44:16 »
קרדיט לעוה"ד אליקים העצני על הדברים:

עם שלא היה קיים מעולם, ורק מתוך חיקוי היהודים אימץ לעצמו זהות הזויה של עם שנכחד לפני 2,500 שנים, ובכלל השתייך לגזע אחר, "ארי", פולשים מאיי יוון שנקראו "פלישתים", וב"שמם" בא בתביעה מזוייפת ומפוברקת על הארץ...
« עריכה אחרונה: ספטמבר 21, 2008, 18:47:39 על ידי גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד »

Aaron

• אורח
שאלה| למה המושג "פלסטינים" הוא זיוף? ועוד שאלה.
« להגיב #2 ב- : ספטמבר 21, 2008, 18:47:37 »
שלום אוראל,
המילה "פלסטינים" היא זיוף מהסיבה שבזמן הכיבוש הרומי בא"י, הרומים כינו את הארץ הזאת "פלסטין", המונח "פלסטין" הוא אפילו לא ערבי, הרומים המציאו אותו בזמן הכיבוש שלהם פה.

לפני שנות ה 60 הערבים טענו שארץ ישראל היא חלק מסוריה הדרומית. והערבים בעצמם הודו שלא קיים עם "פלסטיני", אלא זאת טקטיקה ערבית לכיבוש ארץ ישראל. הערבים אימצו שם שהומצא ע"י הרומים.

ב-31 במרץ 1977, בראיון עם העיתון ההולנדי דאגבלאד דה וארדיפינג טרווב, חבר במועצת ההנהגה של אש"ף בשם זאהיר מוח'סיין אמר:
לא קיים עם "פלשתינאי".  היצירה של "האומה הפלשתינאית" היא אך ורק אמצעי להמשך המאבק נגד מדינת ישראל ולמען השגת אחדות ערבית.  למעשה כיום אין שום הבדל בין ירדנים, "פלשתינאים", סורים ולבנונים.  אך ורק מסיבות פוליטיות וטאקטיות אנחנו מדברים כיום על קיומה של אומה "פלשתינאית" מפני שאינטרסים לאומיים ערביים דורשים הצגת קיומו הנפרד של "עם פלשתינאי" כדי להתנגד לציונות.  מסיבות טאקטיות, ירדן, שהיא מדינה ריבונית בעלת גבולות מוגדרים, אינה יכולה לטעון לבעלות על חיפה ויפו, בעוד שאני כ"פלשתינאי" כמובן שיכול לדרוש את חיפה, יפו, באר-שבע וירושלים.  למרות זאת, ברגע שבו נחזיר לבעלותנו את כל "פלסטין", לא נחכה אפילו דקה בשביל לאחד את "פלסטין" וירדן.

75% מה"ירדנים" הם "פלשתינאים".  בית המלוכה ההאשמי משקשק מפחד מאז שהם ארגנו לאש"ף את "ספטמבר השחור" ב-1970, כי הם יודעים שהמוסלמים עדיין לא ויתרו על החלום של הפלת כל המנהיגים הצבועים שלהם ואיחוד כל הערבים תחת דגל האיסלם.

לשאלתך השנייה: בגלל שאנחנו מאוד מתונים, מה שנעשה עם הערבים ה"טובים" הוא להעביר אותם לערב הסעודית ושיחיו שם בכיף.

מנותק מנורה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • ואהבת לרעך כמוך (אלא אם כן הוא טרוריסט ערבי)...
« להגיב #3 ב- : ספטמבר 21, 2008, 19:21:53 »
שלום אוראל,
המילה "פלסטינים" היא זיוף מהסיבה שבזמן הכיבוש הרומי בא"י, הרומים כינו את הארץ הזאת "פלסטין", המונח "פלסטין" הוא אפילו לא ערבי, הרומים המציאו אותו בזמן הכיבוש שלהם פה.

לפני שנות ה 60 הערבים טענו שארץ ישראל היא חלק מסוריה הדרומית. והערבים בעצמם הודו שלא קיים עם "פלסטיני", אלא זאת טקטיקה ערבית לכיבוש ארץ ישראל. הערבים אימצו שם שהומצא ע"י הרומים.

ב-31 במרץ 1977, בראיון עם העיתון ההולנדי דאגבלאד דה וארדיפינג טרווב, חבר במועצת ההנהגה של אש"ף בשם זאהיר מוח'סיין אמר:
לא קיים עם "פלשתינאי".  היצירה של "האומה הפלשתינאית" היא אך ורק אמצעי להמשך המאבק נגד מדינת ישראל ולמען השגת אחדות ערבית.  למעשה כיום אין שום הבדל בין ירדנים, "פלשתינאים", סורים ולבנונים.  אך ורק מסיבות פוליטיות וטאקטיות אנחנו מדברים כיום על קיומה של אומה "פלשתינאית" מפני שאינטרסים לאומיים ערביים דורשים הצגת קיומו הנפרד של "עם פלשתינאי" כדי להתנגד לציונות.  מסיבות טאקטיות, ירדן, שהיא מדינה ריבונית בעלת גבולות מוגדרים, אינה יכולה לטעון לבעלות על חיפה ויפו, בעוד שאני כ"פלשתינאי" כמובן שיכול לדרוש את חיפה, יפו, באר-שבע וירושלים.  למרות זאת, ברגע שבו נחזיר לבעלותנו את כל "פלסטין", לא נחכה אפילו דקה בשביל לאחד את "פלסטין" וירדן.

75% מה"ירדנים" הם "פלשתינאים".  בית המלוכה ההאשמי משקשק מפחד מאז שהם ארגנו לאש"ף את "ספטמבר השחור" ב-1970, כי הם יודעים שהמוסלמים עדיין לא ויתרו על החלום של הפלת כל המנהיגים הצבועים שלהם ואיחוד כל הערבים תחת דגל האיסלם.

לשאלתך השנייה: בגלל שאנחנו מאוד מתונים, מה שנעשה עם הערבים ה"טובים" הוא להעביר אותם לערב הסעודית ושיחיו שם בכיף.

לא נראה לי שניתן לתאר את זה יותר טוב מאיך שאתה תיארת.. O0 O0

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #4 ב- : ספטמבר 22, 2008, 00:33:10 »
כמו שאתה אומר להרוג טרוריסטים ואת שאר הערבים שאתה מגדיר כביכול "בלתי בעיתיים"- לפנות בעד פיצוי.
אין דבר כזה פלסטין, תמחק את זה מהראש שלך, מחקת? תודה!

מנותק א.ק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • פרקליט השטן.
« להגיב #5 ב- : ספטמבר 22, 2008, 06:18:54 »
איזו שטות.

יש שני סוגי לאומיוּת: לאום אתני ולאום פוליטי. הלאום האתני מתגבש על בסיס אתני (כלומר: שפה, תרבות, מנהגים, דת), ואילו הלאום הפוליטי מתגבש על בסיס אידאולוגי. בכל מקרה, לאומיות היא קודם כל עניין של הגדרה עצמית. כל עוד יש אנשים שמרגישים שהם חלק ממשהו - תקראו לזה "משה" אם קשה לכם לקרוא לזה "עם" - זה קיים. השאלה היותר עקרונית היא שאלת הלגיטימיות של הפלסטינים על הארץ (ועל זה נתווכח בפעם אחרת), אבל יש עם פלסטיני בין אם תרצו ובין אם לא. הלאומיות הפלסטינית, בהקשר זה, היא פוליטית ולא אתנית, כי רוב הפלסטינים רואים בעם שלהם חלק מציביליזציה ערבית-איסלאמית אבל חשים שהם בני הארץ הזאת ולכן יש להם זכות עליה.
האדם מחפש משמעות. אני מחפש אמת.

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
« להגיב #6 ב- : ספטמבר 22, 2008, 06:36:56 »
איזו שטות.

יש שני סוגי לאומיוּת: לאום אתני ולאום פוליטי. הלאום האתני מתגבש על בסיס אתני (כלומר: שפה, תרבות, מנהגים, דת), ואילו הלאום הפוליטי מתגבש על בסיס אידאולוגי. בכל מקרה, לאומיות היא קודם כל עניין של הגדרה עצמית. כל עוד יש אנשים שמרגישים שהם חלק ממשהו - תקראו לזה "משה" אם קשה לכם לקרוא לזה "עם" - זה קיים. השאלה היותר עקרונית היא שאלת הלגיטימיות של הפלסטינים על הארץ (ועל זה נתווכח בפעם אחרת), אבל יש עם פלסטיני בין אם תרצו ובין אם לא. הלאומיות הפלסטינית, בהקשר זה, היא פוליטית ולא אתנית, כי רוב הפלסטינים רואים בעם שלהם חלק מציביליזציה ערבית-איסלאמית אבל חשים שהם בני הארץ הזאת ולכן יש להם זכות עליה.
אז אני חש רצון לרצוח, אז תביא רובה ומחסנית שלא נגמרת ונתחיל לחגוג!! :rapidfire: :nuke:

מנותק א.ק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • פרקליט השטן.
« להגיב #7 ב- : ספטמבר 22, 2008, 06:39:04 »
אז אני חש רצון לרצוח, אז תביא רובה ומחסנית שלא נגמרת ונתחיל לחגוג!! :rapidfire: :nuke:

תפסיק להוציא מהקשרם דברים שאני אומר, אמרתי במפורש שזה שיש להם רצון לשלוט בארץ לא קשור ללגיטימות שלהם עליה.

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #8 ב- : ספטמבר 23, 2008, 01:36:06 »
תפסיק להוציא מהקשרם דברים שאני אומר, אמרתי במפורש שזה שיש להם רצון לשלוט בארץ לא קשור ללגיטימות שלהם עליה.
בס''ד

והמקור של ה ''רצון '' שיש לאויב הערבי המוסלמי הנאצי יש''ו לשלוט בארץ-הקודש תובב''א ח''ו ר''ל , הוא מכורח אותו '' רצון '' שלו לשלוט בעולם כולו !! ואם אתה יודע מה המשמעות של זה , ומוכן לכך !! אתה כבר בדרך לשמד , ולכפי'ה מוסלמית דתית כללית ח''ו ר''ל , שנוגדת את כל  '' ערכי החופש '' ושאר הסיסמאות שמכרו לך במערכת הליכלוך (חינוך) וכלי התשקורת !! כלומר ש '' קם הגולם על יוצרו '' !! האויב הערבי המוסלמי הנאצי יש''ו ישלול ממך את כלל ערכי ה ''חופש '' בשם '' ערכי החופש '' אותם אתה רוצה להקנות לו !!!  :-X ???

הגולה בארץ  :)
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : ספטמבר 23, 2008, 02:44:18 »
אני רואה שאתה כלל לא מכיר את העמדה ה"פלסטינית":

אז אתה אולי לא חולק עלינו, אבל אתה חולק ועוד-איך חולק על אותם ערבים המכונים בפיך "פלסטינים". הללו טוענים בתוקף שהם "עם" לכל דבר ועניין,- עִם היסטוריה, עִם תרבות, עִם אֶמממוֹ... הלא גם הם יודעים, שתביעות טריטוריאליות לאומיות חייבות להתבסס על איזושהי היסטוריה משותפת מוכרת בעולם כדי שהעולם יכיר בהם, ולא על "אנחנו מרגישים שאנחנו חלק ממשהו". הצחקת אותי עם זה !!! ואותם - עוד יותר !

איזו שטות.

הִנה-כי-כן, ומה הבסיס האידיאולוגי ללאום ה"פלסטיני"? -נישול אדמות היהודים, שבאו לפה בתחילת המאה שעברה וטענו ללגיטימיות על הארץ. אין בסיס "אידיאולוגי" מלבד זה המובא לעיל, שבעדו נזכרו פתאום בני העם הערבי אי-שם בסוף שנות ה-60 של המאה הקודמת, שיש להם בסיס אידיאולוגי לטעון שהם עם "נפרד", ולפיכך תביעות לגיטימיות על השטח.
« עריכה אחרונה: ספטמבר 23, 2008, 03:37:51 על ידי גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד »

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #10 ב- : ספטמבר 23, 2008, 09:43:04 »
איזו שטות.

סבבה, אני ועוד 1000 איש חשים שאנחנו צריכים לקבל חלק מארה"ב ולשלוט שמה, יש לנו זכות עליה??

מנותק א.ק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • פרקליט השטן.
« להגיב #11 ב- : ספטמבר 23, 2008, 12:15:39 »
הִנה-כי-כן, ומה הבסיס האידיאולוגי ללאום ה"פלסטיני"? -נישול אדמות היהודים, שבאו לפה בתחילת המאה שעברה וטענו ללגיטימיות על הארץ. אין בסיס "אידיאולוגי" מלבד זה המובא לעיל, שבעדו נזכרו פתאום בני העם הערבי אי-שם בסוף שנות ה-60 של המאה הקודמת, שיש להם בסיס אידיאולוגי לטעון שהם עם "נפרד", ולפיכך תביעות לגיטימיות על השטח.

תקשיב, זה שהכנסתם לעצמכם לראש שאני חושב שצריך לפרק את ישראל בתור מדינה יהודית ולמסור את האדמות לפלסטינים - זו בעייה שלכם; אבל בכל מקרה...

הפלסטינים - תרצו או לא תרצו - יישבו את הארץ במשך 2000 שנים, ואילו העם היהודי היה בגלות. אמנם הייתה לנו הזכות לחזור לפה, והיא קיבלה לגיטימציה גם מגורמים בינ"ל, אבל הפלסטינים היו פה כשחזרנו. על כן, לפלסטינים יש זכות על חלקים מצומצמים בארץ שמיושבים על-ידם גם ככה. ארץ ישראל השלמה לא תתקיים. החיים קשים.

מנותק הקול השפוי

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #12 ב- : ספטמבר 23, 2008, 12:31:25 »
איזו שטות.

הדבר היחיד שמשותף לכל הפלסטינים זה השינאה שלהם ליהודים, לא יותר מזה. אין להם שום קשר תרבותי לארץ ישראל שלא נדבר על לגיטימציה. הם לא בנו פה כלום, לא ייצרו כלום ורובם הגדול הם מהגרים שבאו לכאון לעבוד בעקבות תחיית היישוב היהודי שייבש את המדבר.

אין להם שום גיבוש לאומי, לא על בסיס אתני ולא על מאפייני תרבות ובטח ובטח שלא על איזו מסורת רבת שנים שמקשרת אותם. רק בגלל שהם קמו בוקר אחד והחליטו לקרוא לעצמם "עם" זה לא אומר שזה קיים בין אם תרצה ובין אם לא.
כי לא לשווא נפלו בנינו

מנותק הקול השפוי

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #13 ב- : ספטמבר 23, 2008, 12:32:47 »
תקשיב, זה שהכנסתם לעצמכם לראש שאני חושב שצריך לפרק את ישראל בתור מדינה יהודית ולמסור את האדמות לפלסטינים - זו בעייה שלכם; אבל בכל מקרה...

הפלסטינים - תרצו או לא תרצו - יישבו את הארץ במשך 2000 שנים, ואילו העם היהודי היה בגלות. אמנם הייתה לנו הזכות לחזור לפה, והיא קיבלה לגיטימציה גם מגורמים בינ"ל, אבל הפלסטינים היו פה כשחזרנו. על כן, לפלסטינים יש זכות על חלקים מצומצמים בארץ שמיושבים על-ידם גם ככה. ארץ ישראל השלמה לא תתקיים. החיים קשים.

ארץ ישראל השלמה? בקצב הזה גם ארץ ישראל החלקית לא תהיה לנו.
כי לא לשווא נפלו בנינו

מנותק א.ק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • פרקליט השטן.
« להגיב #14 ב- : ספטמבר 23, 2008, 13:03:19 »
הדבר היחיד שמשותף לכל הפלסטינים זה השינאה שלהם ליהודים, לא יותר מזה. אין להם שום קשר תרבותי לארץ ישראל שלא נדבר על לגיטימציה. הם לא בנו פה כלום, לא ייצרו כלום ורובם הגדול הם מהגרים שבאו לכאון לעבוד בעקבות תחיית היישוב היהודי שייבש את המדבר.

אין להם שום גיבוש לאומי, לא על בסיס אתני ולא על מאפייני תרבות ובטח ובטח שלא על איזו מסורת רבת שנים שמקשרת אותם. רק בגלל שהם קמו בוקר אחד והחליטו לקרוא לעצמם "עם" זה לא אומר שזה קיים בין אם תרצה ובין אם לא.

איזה שטויות.

1. היו להם אדמות חקלאיות עשירות, והיה ישוב ערבי רצוף בארץ, מה שלא היה מהצד היהודי. ולא דיברנו בכלל על האימפריה העותומנית, שאמנם באה מטורקיה אבל נוהלה ע"י ערבים.
2. זה בדיוק מה שהסברתי לך, הלאומיות שלהם היא לא אתנית, היא פוליטית. ותתפלא, בוקר אחד כמה בריטים החליטו לקרוא לעצמם אמריקאים ושהם מאמינים בערכים מסויימים, ומזה נולדה ארה"ב של אמריקה.
« עריכה אחרונה: ספטמבר 23, 2008, 13:03:57 על ידי א.ק »

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #15 ב- : ספטמבר 24, 2008, 00:20:15 »
איזה שטויות.

1. היו להם אדמות חקלאיות עשירות, והיה ישוב ערבי רצוף בארץ, מה שלא היה מהצד היהודי. ולא דיברנו בכלל על האימפריה העותומנית, שאמנם באה מטורקיה אבל נוהלה ע"י ערבים.
2. זה בדיוק מה שהסברתי לך, הלאומיות שלהם היא לא אתנית, היא פוליטית. ותתפלא, בוקר אחד כמה בריטים החליטו לקרוא לעצמם אמריקאים ושהם מאמינים בערכים מסויימים, ומזה נולדה ארה"ב של אמריקה.
בס''ד

אתה פולט שטויות בקצב רצחני !! האימפרי'ה העות'ומאנית לא נוהלה על ידי שום כלב ערבי יש''ו !! נהפוך הוא !! התורבים הם מהזרם המוסלמי העאלווי וקבלו עליהם את דת הדמים בכפי'ה של אותם שופכי דמים אוייבים ערבים נאצים יש''ו !! אולם הם מתעבים את האויב הערבי הנאצי יש''ו ואף סבלו ממנו רבות !! ובכדי ליצור מציאות של '' הפרד ומשול '' הם פיזרו את האויב הערבי הנאצי יש''ו במקומות הכי פחות מיושבים , ובכלל זה הייתה אז ארץ-הקודש תובב''א !! האויב הערבי הנאצי יש''ו שיושב בארץ-הקודש תובב''א הורכב למעשה מכנופיות של שודדי מדבר שהתפרנסו משוד של אורחות סוחרים במדבר !! והמשיכו במעשי השוד והרצח לכל אורך התבססותם כאוכלוסי'ה נייחת שאיננה נודדת במדבר של חצי-האי ערב !! אתה בור ועם-הארץ ואין לך שום ידע בסיסי בהסטורי'ה של האיזור של ארץ-הקודש וניזון מהשערות שמבוססות על שטיפות המוח שעברת !! אפילו במצרים לא הציבו המלכים של השלטון התורכי העות'ומאני אלא תורכי שהי'ה גדול המבריחים של סחורות במזרח התיכון , והי'ה עבריין ידוע בתורכי'ה , ומכיוון שהתיישב במצרים וקיבץ אליו את כל הזבל-אדם הערבי הנאצי יש''ו ,מינו אותו למושל במצרים מטעם השלטון התורכי העות'ומאני , והוא המתקרא מוחמד עלי יש''ו שר''י , שדמותו מקבילה אצל האויב הערבי הנאצי יש''ו לתיאודור-הרצל שר''י בעיני שלטון השמאל הציוני-ממלכתי הבולשביקי שר''י , ואותו צורר אויב ערבי נאצי יש''ו הכריז לימים על ''מצרים הערבית '' כ '' אימפרי'ה '' כשניצל את תבוסת האימפרי'ה התורכית העות'ומאנית בידי המנד''ט הארופאי בעטי'ה של מלחה''ע הראשונה בשנת 1913 לערך !!!! לאור האמור לעיל , השטויות שאתה כותב כאן לא שוות התייחסות בכלל !! 

הגולה בארץ  :)
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #16 ב- : ספטמבר 24, 2008, 05:21:38 »
איזה שטויות.

1. הם היו מהגרים, שהלאום האמיתי של העם שלהם ישב בטריטוריה אחרת, לא בארץ. זה שהם היגרו לכאן, התיישבו כאן, בנו כאן וחפרו כאן- היה זמני והיה ברור להם מראש. זו לא הייתה האדמה שלהם מלכתחילה, כידוע.

2. הם יכולים להתגבש כאן עד מחר. הם לא היו "עם", לא הוגדרו כ"עם" ולא הגדירו את עצמם כ"עם". הגדרה של "עם" לא יכולה לבוא כאמצעי לנישול טריטוריה שנמצאת באותו זמן תחת ריבונותו של עם אחר. כל התכלית של פיברוק הגדרתם כעם בשלהי שנות ה-60 של המאה הקודמת, הייתה לאיין, לבטל ולערער את הריבונות הקיימת-הליגאלית של ישראל בשטח. הדוגמה של ארה"ב לא דומה, אלא-אם-כן אתה מתעקש שנגמור כמו האינדיאנים (ואני לא אתפלא).
« עריכה אחרונה: ספטמבר 24, 2008, 05:25:49 על ידי גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד »

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #17 ב- : ספטמבר 24, 2008, 23:57:00 »
2000 שנה? "פלשתינים"? היו פה?
פה זה כדור הארץ, לא כוכב צדק.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
« להגיב #18 ב- : ספטמבר 25, 2008, 11:56:34 »
איזה שטויות.

כבר אמרתי לך,הידיעות שלך בהיסטוריה הורגות אותי...

איך הערבים יושבים פה 2000 שנה אם הם הח'ליף אומר רק כבש את המקום בשנת 648???
גם לאחר הכיבוש הערבים בארץ הם לא ישבו כאן,אלא גירשו לכאן רק את הפושעים מעין סיביר של המזרח התיכון.
ואף על פי כן לפני כמאה שנה היו פה בסך הכל 6000 ערבים מול 32000 יהודים תפתח את ספרי ההיסטוריה,ההגירה הגדולה של ערבים לארץ החלה משנת 1917
הרבה אחרי שיהודים החלו לשוב ארצה,ואלפי שנים אחרי ממלכת ישראל היהודית בארץ ישראל.

צר לי אבל אתה בור שחושב שיודע הכל,אתה ממציא "ראיות" ו"עובדות" ממה שאתה שומע בטלויזיה . מעולם לא למדת היסטוריה ברצינות
וכתיבה שלך מוכיחה את זה.

ב. גם אם הם היו פה אלפיים שנה,זה לא משנה מכיוון שהארץ שלנו!! וזה לא משנה כמה זמן הגנב נמצא בדירה אליה פלש,הדירה איננה שלו...
« עריכה אחרונה: ספטמבר 26, 2008, 10:00:45 על ידי גור-אריה »

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
« להגיב #19 ב- : ספטמבר 26, 2008, 09:57:18 »
ארץ ישראל לא התפתחה אף פעם ב1500 השנים האחרונות כמו בימינו וזאת בזכות שעם ישראל מתחיל לחזור לארצו בהדרגה  O0[ישתבח שמו לעד !!].
תקנו אותי אם אני טועה...
זו לא ארץ לגויים אנונימוס, ההיסטוריה מוכיחה זאת, ומדוע לא תחזור לדרך אבותיך ותקבל את כל הטוב שבעולם? :)

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
« להגיב #20 ב- : ספטמבר 27, 2008, 22:02:31 »
איזו שטות.

סבבה
אז אני ימצא מספר מספיק גדול של אנשים
יגיד שאנחנו מדברים בשפה מסוימת(ניקח רוסית למשל) כולנו מאמינים באודין האל של הנורנים או אני לא יודע מה ואנחנו רוצים מדינה משלנו באיזור הזה ונגיד שהיה לנו פה שטח סבבה נקים מדינה...
איך זה נשמע לך?
My life is here and here I wish to die,this is the place my fatherland!!!
לאסט אף אם:
http://www.last.fm/user/Ilanemous1881
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/Israelipatriot92

מנותק א.ק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • פרקליט השטן.
« להגיב #21 ב- : ספטמבר 27, 2008, 22:08:48 »
סבבה
אז אני ימצא מספר מספיק גדול של אנשים
יגיד שאנחנו מדברים בשפה מסוימת(ניקח רוסית למשל) כולנו מאמינים באודין האל של הנורנים או אני לא יודע מה ואנחנו רוצים מדינה משלנו באיזור הזה ונגיד שהיה לנו פה שטח סבבה נקים מדינה...
איך זה נשמע לך?

כמו שאמרתי קודם, ההגדרה הראשונית של עם היא הגדרה עצמית. אם אתה חש שאתה חלק ממשהו, ה"משהו" הזה קיים. השאלה היא לגיטימציה - ולעם היהודי בהחלט יש את הלגיטימציה הזו על ארץ ישראל.

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
« להגיב #22 ב- : ספטמבר 27, 2008, 22:15:53 »
כמו שאמרתי קודם, ההגדרה הראשונית של עם היא הגדרה עצמית. אם אתה חש שאתה חלק ממשהו, ה"משהו" הזה קיים. השאלה היא לגיטימציה - ולעם היהודי בהחלט יש את הלגיטימציה הזו על ארץ ישראל.
נכון לעומת זאת לעם ה"פלסטיני" אין שום ליגיטימציה פה...
הקמנו את המדינה על מקום ריק לא היה פה שום מדינה היה פה כיבוש...
אף פעם לא הייתה מדינת פלסטין מוסמכת(וגם לא הייתה מדינת פלסטין בכלל)
הם לא יכולים לבוא ולבקש שטחים סתם ככה מתוך מדינה....
זה פשוט לא בסדר...
ואם POLITICAL CORRECTNESS אומרת שהם כן
אז בגלל זה אני POLITICALLY INCORRECT ואני גאה בזה
My life is here and here I wish to die,this is the place my fatherland!!!
לאסט אף אם:
http://www.last.fm/user/Ilanemous1881
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/Israelipatriot92

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #23 ב- : ספטמבר 27, 2008, 22:19:30 »
זו בדיוק הבעיה, שהם עצמם רואים בזה בלוף
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק א.ק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • פרקליט השטן.
« להגיב #24 ב- : ספטמבר 27, 2008, 22:21:16 »
זו בדיוק הבעיה, שהם עצמם רואים בזה בלוף

אולי המקימים ראו בזה בלוף; הפלסטינים של היום מרגישים שארץ ישראל שייכת להם בזכות, מתוך מקום לאומי ולא אידיאולוגי. מה גם שרוב רובם של הפלסטינים נולדו בארץ.