סקר

סקר: האם יהודים חייבים להרגיש אשמים אם הם הורגים אזרחים ערבים במלחמה?

כן, זה תמיד עצוב כשצריך להרוג נשים וילדים אפילו אם הם מהאוייב.
1 (3.3%)
97% מהאזרחים הערבים תומכים בחיזבאללה לפי סקר ערבי. אסור לרחם על נאצים כאלה.
29 (96.7%)

סך הכל הצבעות: 0

כתב נושא: סקר: האם יהודים חייבים להרגיש אשמים אם הם הורגים אזרחים ערבים במלחמה?  (נקרא 9626 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

אנא הסבירו את בחירתכם.

מנותק wjw

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
כשנלחמים באויב אין רגשות כמו שנאמר "המרחם על אכזרים סופו להתאכזר לרחמנים" וזה לא משנה אם זה ילד,ילדה
לערבים ימ"ש אין בעיה לרצוח אותנו אז אנחנו צריכים לא לפחד מהם בכלל רק אם נסמוך על ה'
שבוע טוב!
:)
אבא שבשמים אותך אנחנו אוהבים!

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

אני מוכרח להביע את דעתי:

"מי שמרחם על אכזרים סופו להתאכזר לרחמנים". ורואים במו עינינו איך זה נכון: התשקורת, בג''ץ, הפוליטיקאים המושחתים ויתר הערב רב מרחמים על הערבים המוסלמים הנאצים ומתאכזרים ליהודים:

*יש למוסלמים הנאצים 66 מדינות ויש לנו רק מדינה קטנטונת אחת. והערב רב רוצה לגזול מאיתנו את לב ליבה של המולדת שלנו ולגזול אפילו את בירתנו. יש לערבים פי 600 מהאדמה שיש לנו, ואנו חייבים למסור להם יותר ויותר?

*אסור אפילו לדבר על גירוש ערבים, אבל גירוש יהודים זה משהו שהערב רב עשה בהתלהבות שטנית.

*משחררים אלפי מחבלים מרצחים מוסלמים נאצים, אבל לא משחררים אסירים יהודים גיבוריים.

*אנשי הערב רב מאוד מכבדים את האיסלם שמטיפה רצח עם נגד כל הלא מוסלמים, אולם אותו ערב רב מזלזל ביהדות עם שנאה עצמית מגעילה.

*הערב רב (כולל מפלגת "ש''ס") הזמינו לארץ ישראל את יסר ערפאת ו80,000 מחבלים מרצחים חמושים מפת''ח-אש''פ אבל לא נותנים לי לעלות או אפילו לבקר בארץ הקודש.

*פסלו את גדול דורנו הרב מאיר כהנא זצוק''ל הי''ד ותומכיו בו בזמן שהתירו ומתירים עד היום ריצתן של מפלגות ערביות נאציות שאומרות קבל עם ועדה שהן בעד השמדת מדינת ישראל.

"מי שמרחם על אכזרים סופו להתאכזר לרחמנים".

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
כשנלחמים באויב אין רגשות כמו שנאמר "המרחם על אכזרים סופו להתאכזר לרחמנים" וזה לא משנה אם זה ילד,ילדה
לערבים ימ"ש אין בעיה לרצוח אותנו אז אנחנו צריכים לא לפחד מהם בכלל רק אם נסמוך על ה'
שבוע טוב!
:)
מצדד בהחלט :word005:
אין רחמים, וזו מצוות עשה, להראות שעם ישראל עושה את רצון ה' הגבור והנורא!

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
זה מצווה להרוג ערבי

מנותק מנורה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • ואהבת לרעך כמוך (אלא אם כן הוא טרוריסט ערבי)...
להפך, צריך למחוק כל זכר לעמלק...

מנותק alonnn

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • "מי כמכה באלם יהוה מי כמכה נאדר בקדש..."
יש לי משהו לאמר בעניין הזה. זה נכון ש97% אחוז תומכים בחיזבאללה אבל תחשבו רגע מה היה הסקר. הסקר וודאי היה: במי אתם תומכים? חיזבאללה או צה"ל. אז וודאי שרובם יאמרו חיזבאללה. אבל אם היו שואלים: האם הייתם מעדיפים שהמלחמה תיפסק או לא? אז וודאי שהרוב המכריע היה אומר שהוא רוצה שהמלחמה תיפסק.

Aaron

• אורח
יש לי משהו לאמר בעניין הזה. זה נכון ש97% אחוז תומכים בחיזבאללה אבל תחשבו רגע מה היה הסקר. הסקר וודאי היה: במי אתם תומכים? חיזבאללה או צה"ל. אז וודאי שרובם יאמרו חיזבאללה. אבל אם היו שואלים: האם הייתם מעדיפים שהמלחמה תיפסק או לא? אז וודאי שהרוב המכריע היה אומר שהוא רוצה שהמלחמה תיפסק.
השאלה הייתה אם הם תומכים בעמדות של חיזבאללה, כלומר: השמדת ישראל, השמדת היהודים.

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
לק"י

לא!!!אין לרחם על האויב הערבי ימח שמו כמו שהוא לא ירחם עלינו וירצה להרגנו!!!

מנותק אושרי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לנצרות, יחי אודין והמטאל :)
 97% מהאזרחים הערבים תומכים בחיזבאללה לפי סקר ערבי. אסור לרחם על נאצים כאלה.

מנותק David_27

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
סקר: האם יהודים חייבים להרגיש אשמים אם הם הו&
« להגיב #10 ב- : ספטמבר 17, 2008, 00:32:28 »
צריך קודם כל לדאוג לאזרחים שלנו,ללא התחשבות במספר הרוגי האוייב.
עם זאת,אם קיימת אפשרות אחרת (ולא התרפסות/הכנעות) ,אז תמיד עדיף אופציה לא אלימה.
בסופו של אפשרות צבאית מסיבית,תוריד הרוגים משני הצדדים,מכה אחת טובה,ותראו איך כל הפלסטינאים בורחים.
(זה יחסוך בסופו של דבר הרוגים לעתיד משני הצדדים)
« עריכה אחרונה: ספטמבר 17, 2008, 00:33:47 על ידי David_27 »
I would rather be a winner,then a loser,and i would rather have the entire world hate the state of Israel ,which is a winner, then love the state of Israel ,which is dead

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
« להגיב #11 ב- : ספטמבר 17, 2008, 05:47:07 »
צריך קודם כל לדאוג לאזרחים שלנו,ללא התחשבות במספר הרוגי האוייב.
עם זאת,אם קיימת אפשרות אחרת (ולא התרפסות/הכנעות) ,אז תמיד עדיף אופציה לא אלימה.
בסופו של אפשרות צבאית מסיבית,תוריד הרוגים משני הצדדים,מכה אחת טובה,ותראו איך כל הפלסטינאים בורחים.
(זה יחסוך בסופו של דבר הרוגים לעתיד משני הצדדים)

אני מסכים איתך מאד. אני רק דוחה בשאט-נפש את השימוש במונח "פלסטינאים" כהגדרה לאותם ערבים היושבים בערבות עזה. אין עם "פלסטיני" ומעולם לא היה על המפה מקום המכונה "פלסטינה". אלה מצרים, ירדנים, סורים, לבנונים, סעודים ועוד, שפלשו לארץ בתקופת מוחמד או עבדו אצל היהודים בתחילת המאה הקודמת כך שהם לא נמצאים בארצות-המוצא שלהם!, אלא חיפשו לעצמם פרנסה ו/או כיבושים בחו"ל, קרי ישראל.

אותם ערבים, אחרי הקמת מדינת ישראל, חיפשו לעצמם תירוץ לא לשוב לארצות-המוצא הערביות שלהם והחליטו על רעיון מבריק! הם החליטו שהם "עם"! (זה היה בשנות ה-60 של המאה הקודמת. לפני זה הם "לא ידעו" שהם עם...), ובתור שם הם אימצו לעצמם שם של עם אחר ממוצא "ארי" בכלל- "פלישתים", עם שהיה קיים בתקופת התנ"ך ונכחד מזמן, אבל חוץ מהיותו אוייבו המושבע של עם ישראל היושב בציון, אין לו שום קשר או חצי-קשר עם אותם ערבים מוסלמים שבאו לכאן הרבהההההה שנים אחרי-כן.

והעולם כמובן קיבל את זה, וגם השמאלנים הפסיכיים שלנו.

טרם נברא בלוף גדול מזה משחר-ההיסטוריה, לדעתי.

מנותק David_27

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
זה כבר הרגל לקרוא להם ככה :)
I would rather be a winner,then a loser,and i would rather have the entire world hate the state of Israel ,which is a winner, then love the state of Israel ,which is dead

מנותק יפרח

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • לאומן מרקסיסט
החרתי 1 כדי שיהיה גיוון...
אתם באמת חושבים שהממשל שלנו בולשביקי אבל הממשל הערבי נקי מסתימת פיות?
כן תמיד עצוב להרוג ילדים וכבר דיברנו על הנושא הזה...
לא, אזרח שנמצא ליד מחבל בזמן של התקלות, ולא בורח/ מנסה לעזור לחייל הישראלי שבא כדי לשחרר את הערבים מהטרור, הוא בגדר משתף פעולה עם הטרור מבחינתי...

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
לשחוט אותם !!!אין זמן לסלקציה במלחמה, להתייחס אל כולם שמה אותו דבר!!!

לא, אזרח שנמצא ליד מחבל בזמן של התקלות, ולא בורח/ מנסה לעזור לחייל הישראלי שבא כדי לשחרר את הערבים מהטרור, הוא בגדר משתף פעולה עם הטרור מבחינתי...
עדיף שתשתוק

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
« להגיב #15 ב- : ספטמבר 17, 2008, 22:54:34 »
זה כבר הרגל לקרוא להם ככה :)

הרגל שהוטמן והוכתב באופן שיטתי ומכוון על-ידי תעמולה סטליניסטית שקרית שנוצרה כדי "לקבע" בנו את המחשבה (המבוססת על בדיה) שעם כזה אכן קיים. ועל זה ייאמר- יימח שיייייימם וזיכרם.

"כדי שיהיה גיוון"- כלומר אתה אדם שה"גיוון" חשוב לו יותר מחיי אדם, ממוסר, מעקרונות, מצדק, מאידיאלים, מערכים, מהעם שלו, פששש..... אתה ממש "אינדיבידואל רבגוני"!! כל הכבוד לך! עכשיו כל הגויים יקבלו אותך. סוף-סוף – אתה תהייה חלק אינטגרלי ממשפחת העמים כמו שתמיד שאפת להיות. הידד!!
תגיד, במקרה שם-המשפחה שלך הוא 'אינטרנשיונל' ?

לשחוט אותם !!! אין זמן לסלקציה במלחמה, להתייחס אל כולם שמה אותו דבר!!!

אוחחח... סוף-סוף איזו ניצת שפיות להתרפק עליה! אור קטן נוצץ בקצה החשכה.
תודה.
« עריכה אחרונה: ספטמבר 17, 2008, 22:57:16 על ידי גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד »

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ופדויי ה' ישובון ובאו ציון ברינה
בס"ד

הקב"ה ברא עולם מושלם, כולל נחשים, עקרבים, ישמעאלים, שרצים ורמשים מסוכנים אחרים.  לכל יצור הוא טבע את תחומו ותפקידו.  הבהמות הטהורות נבראו לעבודת אדמה ולשחיטה, ובכך שאנו אוכלים את בשרן אנו מעלים אותן לדרגות גבוהות יותר של קיום, בדיוק כמו שצמחים שיונקים סידן, מגנזיום, סלניום, כרומיום ומינרלים אחרים מן האדמה מעלים כביכול את המינרלים הדוממים למעלה גבוהה יותר של צמח חי, וכנ"ל לגבי בהמות שאוכלות צמחים.  בכל אחת מהדוגמאות הנ"ל, נחוצה התערבות חיצונית --- צמחים אינם מסוגלים להעלות את עצמם לדרגות קיום גבוהות יותר, וכך גם בהמות, וכך גם אנו בני האדם, שזקוקים היינו להתערבות חיצונית וקבלת התורה הקדושה מהקב"ה בכבודו ובעצמו כדי שנוכל להתעלות על בהמיותנו ולהתקדש לה'.  אם מצוות עיר נדחת מחייבת מנהיג יהודי להכרית עיר שלמה של ערב רב על כל יושביה, כולל נשים וילדים, קל וחומר שאנו מחוייבים לקיים מצוות "והורשתם את כל יושבי הארץ מפניכם" ומחיית זכר עמלק, שעלולות להיות כרוכות בהריגה של נשים וילדים עמלקים.  עדיף לנשמה של ילד עמלקי שתילקח ותחזור אל המקור העליון בעודה טהורה וזכה מאשר שתזוהם לאחר שנים של שטיפת מח ישמעאלית באמצעות הקור'אן.  עדיף למנוע מנשמה של אשה ישמעאלית להענש על הבאת עמלקים נוספים לעולם.  מכיוון שעמלקים וערב רב הם משוקצים ומתועבים ללא תקנה, הדרך היחידה לעזור לנשמותיהם להתעלות כרוכה בהריגתם וקבורתם --- בשרם ועצמותיהם ירקבו באדמה ויספקו תזונה לצמחים, שמאוחר יאכלו ע"י בהמות טהורות, שמאוחר יותר יאכלו ע"י כהניסטים שבס"ד יקדשו שם שמיים.
« עריכה אחרונה: ספטמבר 21, 2008, 23:27:28 על ידי דוקא_כך »
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

מנותק א.ק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • פרקליט השטן.
מה'כפת לי במי הם תומכים? כל עוד אין להם נשק ביד, אין שום סיבה לפגוע בהם. זה לא מתוך רחמים, זה מתוך רצון להיות שלם עם עצמי ומתוך כבוד בסיסי בין אדם לאדם, שונא או אוהב. טוהר הנשק הוא הכוח העליון שלנו, בתור עם ובתור צבא.
האדם מחפש משמעות. אני מחפש אמת.

מנותק PhobetorXVII

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
מה'כפת לי במי הם תומכים? כל עוד אין להם נשק ביד, אין שום סיבה לפגוע בהם. זה לא מתוך רחמים, זה מתוך רצון להיות שלם עם עצמי ומתוך כבוד בסיסי בין אדם לאדם, שונא או אוהב. טוהר הנשק הוא הכוח העליון שלנו, בתור עם ובתור צבא.

אם מחבל אחד יושב על בית שיש בו 100 אזרחים צריך לפוצץ את כול הבית וממש לא מזיז לי שימותו אחזרים של מדינת אויב אני מעדיף לשמור על חייהם של חיילי צה"ל

מנותק א.ק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • פרקליט השטן.
אם מחבל אחד יושב על בית שיש בו 100 אזרחים צריך לפוצץ את כול הבית וממש לא מזיז לי שימותו אחזרים של מדינת אויב אני מעדיף לשמור על חייהם של חיילי צה"ל

לניצחון הידד!!!!

כמובן שצריך לשמור על חייהם של חיילי צה"ל, זה לא סותר. אבל אתה צריך לזכור שהמטרה שלך היא להרוג את האנשים שנלחמים נגדך, לא את אלה שהיה להם חוסר המזל לעמוד לידם.

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
בס"ד

הקב"ה ברא עולם מושלם, כולל נחשים, עקרבים, ישמעאלים, שרצים ורמשים מסוכנים אחרים.  לכל יצור הוא טבע את תחומו ותפקידו.  הבהמות הטהורות נבראו לעבודת אדמה ולשחיטה, ובכך שאנו אוכלים את בשרן אנו מעלים אותן לדרגות גבוהות יותר של קיום, בדיוק כמו שצמחים שיונקים סידן, מגנזיום, סלניום, כרומיום ומינרלים אחרים מן האדמה מעלים כביכול את המינרלים הדוממים למעלה גבוהה יותר של צמח חי, וכנ"ל לגבי בהמות שאוכלות צמחים.  בכל אחת מהדוגמאות הנ"ל, נחוצה התערבות חיצונית --- צמחים אינם מסוגלים להעלות את עצמם לדרגות קיום גבוהות יותר, וכך גם בהמות, וכך גם אנו בני האדם, שזקוקים היינו להתערבות חיצונית וקבלת התורה הקדושה מהקב"ה בכבודו ובעצמו כדי שנוכל להתעלות על בהמיותנו ולהתקדש לה'.  אם מצוות עיר נדחת מחייבת מנהיג יהודי להכרית עיר שלמה של ערב רב על כל יושביה, כולל נשים וילדים, קל וחומר שאנו מחוייבים לקיים מצוות "והורשתם את כל יושבי הארץ מפניכם" ומחיית זכר עמלק, שעלולות להיות כרוכות בהריגה של נשים וילדים עמלקים.  עדיף לנשמה של ילד עמלקי שתילקח ותחזור אל המקור העליון בעודה טהורה וזכה מאשר שתזוהם לאחר שנים של שטיפת מח ישמעאלית באמצעות הקור'אן.  עדיף למנוע מנשמה של אשה ישמעאלית להענש על הבאת עמלקים נוספים לעולם.  מכיוון שעמלקים וערב רב הם משוקצים ומתועבים ללא תקנה, הדרך היחידה לעזור לנשמותיהם להתעלות כרוכה בהריגתם וקבורתם --- בשרם ועצמותיהם ירקבו באדמה ויספקו תזונה לצמחים, שמאוחר יאכלו ע"י בהמות טהורות, שמאוחר יותר יאכלו ע"י כהניסטים שבס"ד יקדשו שם שמיים.

ויקריבו את אותן בהמות טהורות בבית המקדש השלישי בבאכי"ר !! O0 :dance:

מנותק א.ק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • פרקליט השטן.
« להגיב #21 ב- : ספטמבר 22, 2008, 07:20:52 »
בס"ד

אתה, ידידי, מעבר לכל תקנה.

יום אחד ימציאו תרופה למחלה שלך. אל דאגה.
« עריכה אחרונה: ספטמבר 22, 2008, 07:21:27 על ידי א.ק »

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

דווקא כך אני חייב להודות שחלק מהדברים פה מצמררים חח...
אבל אני לוקח את הנקודה החשובה שצריך להיפטר מהערבים ועם זה אני מסכים!

מנותק David_27

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
אני חושב שחיילי צהל קודמים לכל.ולא מעניין אותי כמה אנשים יש בתוך הבית הזה ביחד עם המחבלים,אני בטוח שאם זה היה הפוך,הם לא היו סופרים אותנו ממטר.
כל התיפיפות הנפש הזאת קיימת בהוליווד לא במציאות.אזרחים שלנו קודמים לכל.

אני חייב לציין ולהוסיף ש "דווקא_כך" הזה ,נשמע באמת בן אדם לא שפוי,ואם הוא על תקן אדמין הפורום,אז אתם בבעיה רצינית.ימני אמיתי,אינו משמעותו
להיות פסיכופת חסר היגיון.(אם הדברים שאמרתי יובילו לחסימה שלי,אז שיהיה,אבל הייתי חייב לציין את זה)
« עריכה אחרונה: ספטמבר 22, 2008, 16:55:37 על ידי David_27 »

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ופדויי ה' ישובון ובאו ציון ברינה
אני חושב שחיילי צהל קודמים לכל.ולא מעניין אותי כמה אנשים יש בתוך הבית הזה ביחד עם המחבלים,אני בטוח שאם זה היה הפוך,הם לא היו סופרים אותנו ממטר.
כל התיפיפות הנפש הזאת קיימת בהוליווד לא במציאות.אזרחים שלנו קודמים לכל.

אני חייב לציין ולהוסיף ש "דווקא_כך" הזה ,נשמע באמת בן אדם לא שפוי,ואם הוא על תקן אדמין הפורום,אז אתם בבעיה רצינית.ימני אמיתי,אינו משמעותו
להיות פסיכופת חסר היגיון.(אם הדברים שאמרתי יובילו לחסימה שלי,אז שיהיה,אבל הייתי חייב לציין את זה)
בס"ד

אנשים!  מה קרה לחוש ההומור שלכם?!   :fist:
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל