כתב נושא: פלסיני מארה"ב אומר שאובאמה היה תומך גדול של תנועה בעד ה"פלסטינים" ונגד ה"כיבוש"  (נקרא 2698 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק מוטי

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *

Exposed: Obama's Meetings With Palestinians to Attack Israel

איך לא היה על זה משהו בחדשות?

מנותק מנורה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • ואהבת לרעך כמוך (אלא אם כן הוא טרוריסט ערבי)...
כדאי מאוד לתת לאמריקאים וליהודים שם לראות את הסרטון הזה ואז בע"ה יוכיחו שהוא מוסלמי ולא יתנו לו להתמודד לנשיאות ארה"ב אכי"ר...

מנותק יפרח

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • לאומן מרקסיסט
אולי זה שקר?
אולי זאת הטייה פולטית?
למה שערבי יתראיין לפוקס ניוז ויגיד שברק אובמה, שכניראה תומך באותם אידיאלים שהערבי תומך, ובכך ידפוק את המועמד המועדף עליו לנשיאות...
צר לי אם פיספסתי כמה מילים תתקנו אותי...

כדאי מאוד לתת לאמריקאים וליהודים שם לראות את הסרטון הזה ואז בע"ה יוכיחו שהוא מוסלמי ולא יתנו לו להתמודד לנשיאות ארה"ב אכי"ר...

למה שלא יתנו לו להיתמודד לנשיאות בגלל הדת שלו?

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
אולי זה שקר?
אולי זאת הטייה פולטית?
למה שערבי יתראיין לפוקס ניוז ויגיד שברק אובמה, שכניראה תומך באותם אידיאלים שהערבי תומך, ובכך ידפוק את המועמד המועדף עליו לנשיאות...
צר לי אם פיספסתי כמה מילים תתקנו אותי...

למה שלא יתנו לו להיתמודד לנשיאות בגלל הדת שלו?

נו באמת...
Fox news הרבה יותר מאוזן מ-CNN
אולי כי הערבי רוצה להראות באופן תם לחלוטין שאובאמה הוא באמת למען העניין כמועמד הדמוקרטים כדי למנוע ספקולציות ושהבוחר ידע למי אכן הוא מצביע כדי שלא יגיד אחר כך- לא ידעתי.
ולגבי הדת...הנה
http://www.memritv.org/clip/en/1179.htm
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק יפרח

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • לאומן מרקסיסט
נו באמת...
Fox news הרבה יותר מאוזן מ-CNN
אולי כי הערבי רוצה להראות באופן תם לחלוטין שאובאמה הוא באמת למען העניין כמועמד הדמוקרטים כדי למנוע ספקולציות ושהבוחר ידע למי אכן הוא מצביע כדי שלא יגיד אחר כך- לא ידעתי.
ולגבי הדת...הנה
http://www.memritv.org/clip/en/1179.htm

חשבתי שהקוראן אומר שמותר לשקר כדי להרוג את הכופרים?
כוח כמו ארצות הברית (שנחלשת ברוך ה') הוא משהו שלא שווה להקריב גדי "למנוע ספקולציות"...

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
חשבתי שהקוראן אומר שמותר לשקר כדי להרוג את הכופרים?
כוח כמו ארצות הברית (שנחלשת ברוך ה') הוא משהו שלא שווה להקריב גדי "למנוע ספקולציות"...
הוא אמר את האמת כי לא היה לו אינטרס לשקר, סה טו.
מעבר לזה היה לו אינטרס עליון להציג את אובמה שתומך בעיניינם בשל העובדה שזה מאיר את עיניינם ומעלה את זה לסדר היום בבחירות הקרבות
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
לבראכ חוסיין אובאמה יש"ו קשרים ענפים עם ערבים (פלשתינים בפרט) ועם השמאל הקיצוני האמריקאי. אלה עובדות מוצקות שהתקשורת לא מזכירה כי אסור לה להטיל ספק בנאמנות של אובאמה שר"י.
בין השאר ידוע כי הוא נכח באירועי גיוס כספים של 'פרופסור' אדוארד סעיד. ושהוא מיודד ונתמך כלכלית על ידי טוני רזקו, ערבי אמריקאי-סורי בעל קשרים לאירגוני טרור.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
לבראכ חוסיין אובאמה יש"ו קשרים ענפים עם ערבים (פלשתינים בפרט) ועם השמאל הקיצוני האמריקאי. אלה עובדות מוצקות שהתקשורת לא מזכירה כי אסור לה להטיל ספק בנאמנות של אובאמה שר"י.
בין השאר ידוע כי הוא נכח באירועי גיוס כספים של 'פרופסור' אדוארד סעיד. ושהוא מיודד ונתמך כלכלית על ידי טוני רזקו, ערבי אמריקאי-סורי בעל קשרים לאירגוני טרור.

זלהר  O0
אלוף מיל. בני פלד ז"ל