עזוב ניתן לחקירה או לא, קודם צא ולמד את מה שניתן. עד כמה שהבנתי אתה עוד נמצא בשלב של סגירות מחשבתית אבסולוטיסטית כוללת, הפוסלת א-פריורית כהנה וכהנה בלי לבדוק, בלי לחקור, בלי שום ספקות ובלי שאילת שאלות. אחרי שתגלה את כל מה שניתן, תפסול. מי שמסתיר מעצמו מראש כל צל מחשבה חוקרת הוא או אידיוט או בטלן. אהרֹן קורא לזה "חשיבה אתאיסטית" ואני מסכים איתו.
רגע אם אני יגיד לך שקיימים פילים ורודים, שמשפיעים על חיינו ועל המחשבות שלנו אתה תאמין לזה?
הרי זה לגמרי אבסורד אז אתה לא תצא ותחקור את זה.
אותה חשיבה יש לאדם שאיננו מאמין...
תודה רבה. ואכמש"ל!
אז לאו"ם ולבריטים יש בעיניך סמכות לגיטימית להחליט על זכותנו או אי-זכותנו על הארץ, זאת אומרת שהאו"ם והבריטים רשאים לבטל זכות זו בכל עת?
מה זה אכמש"ל?
אני יספר לך את הסיפור בקצרה..
היתה אימפריה גדולה שקראו לה רומא, היא השטלתה על ארץ ישראל ולבסוף גירשה באלימות את תושביה...
לאחר מכן היתחוללו קרבות רבים על ארץ ישראל עד שבסוף האימריה העות'מנית השטלתה עליה להרבה זמן...
בתחילת המאה ה20 פרצה מלחמת עולם, הבריטים החליטו שלתמוך בהקמת מדינה ללאום היהודי, שפעל לפני זה כדי להשיג מדינה כזאת. סוף המלחמה האימפריה העות'מנית התפרקה.
לאחר שהאמפריה העות'מנית התפרקה חבר הלואומים (הצורה המוקדמת של האו''ם), אשר העקרון שלו הוא לייצג את כל המדינות ובכך את כל בני האדם על כדור הארץ, החליט לחלק את שיטחי האימפריה העות'מנית בין הבריטים לצרפתים לתקופה קצרה עד שהעם ששוכן בה יוכל להקים מדינה דמוקרטית משלו. הבריטים קיבלו בין ביתר את א''י.
הבריטים אשר תמכו כבר קודם בעליית יהודים לא''י, עודדו את היהודים לעלות תחת השלטון המנדטורי. וכך זה היה עד קום המדינה (למרות שהיו הספרים הלבנים וכו' בגלל שגם הערבים שישבו פה מתקופת האימפריה העות'מנית רצו לעצמם מדינה בא''י, יש להזכיר שהלאום היהודי גורש מא''י באלימות בערך 1000 שנים לפני שהערבים באו לפה, וזאת הזכות
ההיסטורית שלנו). לפני שקמה המדינה, נערכה הצבעה בקרב נציגי המדינות באו''ם (שכבר השתנה מחבר הלאומים לאומות המאוחדות) האם לאפשר לנו הקמת מדינה שתוכר כמדינה ע''י כל העולם.
לסיכום, לבריטים שהוהסמכו ע''י האו''ם ולאום עצמו, היתה זכות לגיטימית לקבוע האם לתת לנו מדינה או לא...